yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Takım uçağa binmiş, bu sefer kurşun yemeden geliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 adam çok net hapis yatsın ya ama daha önemlisi psikolojik tedavi görsün kafasında bir problem var çok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 adam oranın normali yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 yekeyeke said: Takım uçağa binmiş, bu sefer kurşun yemeden geliyoruz... stinger var.. ellerinden gelse hamsiden evyap yapmaya kalkar bunlar.. birde ucaga binmis filan derken bir 45 dakika kadar once ntv spora bakiyordum adamlar tek tek sayiyor sunlar hala stadda bunlari az sonra havaalanina goturecekler..iste hakemler bekliyor vs vs diye..sanki gelin daha gitmediler olay cikartin anonsu gibiydi resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 paralel yapılanma telekinezi ile masum taraftarları kışkırttı olayın icinde kgb nin batum ayagı komunist yuri de var biri suna fetonun suratı şey etsin cok usendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Ahmet çakar:Bu işin içinde trabzonsporun adını kötüye çıkarmaya çalışan birileri olduğunu düşünüyorum ROK:Nası yani hocam pararel yapı gibi ergenekon örgütü gibi Fetö terör örgütü gibi bi örgüt mü var diyosun adsdadadasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 trabzon yine devreleri yakmis. sehre yakisan goruntulere sahne olmus, hakem doverek de gerizekaliliklarini taclandirmislar 9/10 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 İbneler güzelim kuponun oranını düşürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Rok ve ahmet cakar diyen banlansin Düzeltme: Ahmet çakar hadi bi nebze kabul edilir de. Rok diyen, onun lafını getiren götüren hemen banlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Ben lig futbolcuları ve hakemlerin yerinde olsam, can güvenliğimiz tirabzonda yok der, gitmem. Bu ne lan, geçene sene kurşunlama olayı bu sene ayrı vukuatlar. Adamların futbol izlemek, taraftarlıkla ilgisi yok. Arka arkaya ciddi cezalar versinler bu hıyarlara, ha akıllanmazlar ayrı konu. Bu adamlar Fenere hınçlıydı ok, yıllardır olaylıdır TS-FB maçları. Ama tribünde GS forması yakmak ne emenike. İyice conta yakmış herifler. Cumbabaya hakaret etmişmiş, üç kuruşluk kuş beyniyle nasıl yırtarımın şark kurnazlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Ya 2011 öncesinde sanki Trabzon Premiyer lig seviyesinde miydi, kılıf uyduruyorlar yok şikeymiş hırsızlarmış. Ulan hırsızlığa karşıysan akp nasıl 65 aldı ordan. 2007 senesinde Galiba ev arkadaşımın tribünde arkadaşının başına Kaya attılar yanımda olmasa bana gelecekti diyordu, Galatasaray maçında. Sanki melaikeydi adi herifler öncesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 agresiflige ovgu duzen, silahi erkeklik goren, vandal yetistiren cografya bunlar. uzunca sure karadenizin dogusunu, batisini tanima zulmunu yasadim. sasirtici degil bu yasananla... asdhahsdjahsd bu ne la pattisliborek said: Abi ne bekliyorsunuz ki? https://www.youtube.com/watch?v=wlhyjdw8PPI cok acaip kafalar. olm coluk cocuk yapmaya ehliyet verilmesi lazim. 4 tekerlekli, seni ve hatta artik yayayi bir koruyacak arabaya ehliyet istiyoruz. bunlardan 4tane yapanlara kimse hesap sormuyor muhahahah cok acaipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Liebe said: Ya 2011 öncesinde sanki Trabzon Premiyer lig seviyesinde miydi, kılıf uyduruyorlar yok şikeymiş hırsızlarmış. Ulan hırsızlığa karşıysan akp nasıl 65 aldı ordan. 2007 senesinde Galiba ev arkadaşımın tribünde arkadaşının başına Kaya attılar yanımda olmasa bana gelecekti diyordu, Galatasaray maçında. Sanki melaikeydi adi herifler öncesinde Bak bu da çok doğru işte. Her olaydan sonra "ama şike" "kupamızı aldılar" falan filan bahane hazır. E bu olaylardan önce de yapıyorlardı? Takımı 1-0 öndeyken 86. dk'da sahaya girip takımını hükmen 3-0 yenik saydırmış bir taraftar Trabzonspor taraftarı. Ha, doğruya doğru, bu sezon başında çok ciddi hakları yendi. Taş gibi takımlardı, çatır çatır doğrandılar, Beşiktaş'ın 1903'ten beri yenilen haklarının toplamı 1 senede yendi Trabzon'da ama bunlar da bahane değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 TFF nin alacağı kararı merakla bekliyorum. Tüm yaşananlara bakınca ceza çok büyük olmalı. Özetlersek. Hakeme saldırdı http://www.ntvspor.net/foto-galeri/hakeme-saldirdi---mac-yarida-kaldi Avni Aker'de işler çığrından çıktı http://www.ntvspor.net/foto-galeri/avni-akerde-isler-cigrindan-cikti Fenerbahçe bayrağı gönderden indirildi http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/153925/fenerbahce-bayragi-gonderden-indirildi Türk futbolunun kara gecesi http://www.ntvspor.net/haber/futbol/153922/turk-futbolunun-kara-gecesi Volkan'a ayakkabı fırlatıldı http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/153928/volkana-ayakkabi-firlatildi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/778/fenerbahce-bayragi_WTOFQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Şu bayrak indirme meselesini görünce, taaaa zamanında Kıbrıs'ta ağzında sigara ile tırmanıp Türk bayrağı indirmeye çalışan Yunanlı kro geliyor aklıma. Aynı kafa işte adsfsfs. Ha o mal headshot yemişti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 En güzelini Tümer söyledi ya. "Diyelim 40 maç ceza verildi, dönüp gelip 41. maçta yine aynı şeyler olacak" dedi adam. Küme düşürsen yine bir şey değişmez, gelip TFF binasını falan tararlar. Trabzon ve Rize'yi komple anakaradan kesip ittirsek gitse Rusya'ya falan keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Rusya'nin ne gunahi var abi? hayvan orda da hayvanlik yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 vay be ne nefret varmış doğu karadenize karşı ya şurayı versek burayı versek diyenlere kalsa zaten ülkenin yarısından fazlasını itelenecek başka ülkelere asdfg bilmiyordum memleketimin bu kadar nefret edilen bir yer olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 senden de nefret ediyoruz raad ol. başka foruma ittirin bebeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 ben de seni seviyorum beybişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 memleket comarland olunca, ittirecek yer ariyoruz haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Arkadaşla da konuştum şimdi, sayenizde aydınlanma yaşıyorum lan :D (IQ BIR HANE) Meğer ben baya baya nefret edilen bir yerdenmişim, bizler aslında kuzeyin kürtleriymişiz. Yıllardır söylenen bir laf var bu kürt sorunu vs konusu açıldığında, lazı çerkezi neden silaha sarılmıyor diye. Cevap çok basit: Olm farkında değiliz lan aşağı görüldüğümüzün selfzaaaaaaaaa Bilsek bizimkilerde kesin bir isyan birşey dener sonra muhtemelen yanlışlıkla tüm şehri havaya uçururdu. Oracıkta biterdi isyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 kuzeyin kürtleri çok güzel dizi adı olur bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Fenerbahçe maça çıkmadığı için hükmen 3-0 yenik sayılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar