Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terra Formars


Sam

Öne çıkan mesajlar

http://cdn.myanimelist.net/images/anime/2/67117l.jpg
http://i3.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/935/113/ea2.jpg
mars'ın kolonizasyonu maksadıyla terraform edilmesi için küf ve bunları tüketecek hamamböcekleri gönderilir. yüzyıllar geçtikten sonra gönderilen ilk astronotlar humanoid hamamböcekleri tarafından öldürülür. ertesinde dünyada başlayan ve önüne geçilemeyen bir salgın hastalığın çözümünün mars'ta olduğu düşüncesiyle yeni keşif gezileri organize edilir. bu sefer gönderilecek insanlar genetik olarak çeşitli hayvanların özelliklerini alacak şekilde modifiye edilirler.

bayağı vahşi, her an herkesin ölebildiği, bol aksiyonlu, mangadan uyarlama bir seri. üçüncü seferi işleyen ilk sezon üzerine prequel ikinci seferi anlatan ova çıktı ve üçüncü seferin gelişimini anlatan ikinci sezonu devam ediyor.

ilk sezonu blu-ray kayıtlardan izleyin çünkü komedi miktarda sansür vardı. ikinci sezonda vahşeti biraz daha dizginledikleri için çok sansür yok. ama iki sezon da mangaya yaklaşamıyor lol.


JOHJ!

s2 - 4

çok rahap ettiler birbirlerini, unuttular esas düşmanı. o silahların kırılması büyük yanlış oldu, çok arayacaklar. yalnız bakteri tipi çok iyiymiş, boşuna hacamat oldu o kadar insan. :(

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4. bölümle birlikte kopan kol/bacaklar da geri döndü, grimdark atmosfer de biraz döner gibi oldu.
İlk sezona bayağı yaklaştı artık itiraz edecek pek bir şey kalmadı gibi. "Stüdyo değişiminde bu kadar değişiklik olması normal" seviyesinde sayılabilir artık.

4

Bakteri tipi cidden güzel düşünülmüş te, sonra ters tepmesin yalnız?
"Ölümcül salgın hastalık yetmedi, üstüne bir de bakteri bulaştıralım diyoruz, Marsta mutasyon geçirmiş enfeksiyonlarla filan uğraşalım biraz da eheh eheh ^^"

Gerçi Çinlilerin bu işi pek umursamadığı belli, olayı yokuşa sürmekten başka bir şey yaptıkları da yok. Ama bu kadarı da cidden kendi ayaklarına sıkmak oluyor sanki.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet aynen dediğin gibi, vahşete geri döndüler gibi ama gene çok gore yapmıyorlar manga kadar. mangada bağırsak, et, kemik, çıplaklık filan tam gaz, game of thrones gibi herkesin ölebildiği de eklenince ehu.

4

evet o kızı da kaçırıp kendilerine entegre ederlerse tam gg. sezon bitmeden herkes ölecek ama bu gidişle, dünyadan yeni ekip mi gönderecekler bakalım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yeni op enteresan:

5

revenge bizimkilerin derken yoksa böcüklerin mi kastediliyor diye düşündürdü hani. çok hafife aldılar böcükleri, gelecek bölüm gene JOHJIler geliyor gibi.

iskender-kün de yazık etti kendine o kadar acele edip, kayınpederle takılaydı ya. :/ çinliler de tam total war işi yapmış ama bakteri-çan'ı iyi korumazlarsa uzaktan gene taş filan sallayıp öldürür JOHJIler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

6

joojiler gene çakma modellerle geldi ama iyice ilerlettiler işi, silah kullanma filan. çinliler silah kaptırmaz umarım başka. bunları bile nasıl yenecekler bakalım.

paraponera diyorlar hep ama ağırlığının 1100 katını kaldıran mite ve o meşhur anime'lerde gösterilen güreş böceği var. onlar "AMA DAHA DA GÜÇLÜSÜ VAR" diye narrator anlatımıyla devreye girecek mi diye bekliyorum ben lol.

meğer iskender-kün kurtarmış bizim çocuğu, cidden batman gambit.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
şahane bölümdü! en iyisiydi bence bu sezon.

9

hem şov yaptı, hem yargıladı. (bao çok güzel layığını buldu) numarasının hakkını verdi. mişel-san, bence tekrar düşün. bundan iyisi şam'da kayısı.

yalnız bütün hayvanların anasını ağlatan insanın #1 olması en isabetli olmuş, çok takdir ettim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

şahane bölümdü! en iyisiydi bence bu sezon.

9



yalnız bütün hayvanların anasını ağlatan insanın #1 olması en isabetli olmuş, çok takdir ettim.


şerefsizim aklıma gelmişti :D


Bence alayı ölecek sadece michelle ve japon hayatta kalacak. Nr 1&2 şeklinde.
Gerisi boku bokuna ölece. rank 1 de şu johuji lerin lideri tarafından katledilir kesin.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...