Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beyler

Seele

Öne çıkan mesajlar

Marty said:

bu nasil bir tease ya
allahsiz seele. yaptigin gosterip de vermemek. kumarin gunahi 1se bunun 5.
bak ne diyo ayet
kim ki gosterir istahlandirir da vermezse bilin ki gazabimiz uzerine olur

Hocam aynı şey zina içinde geçerli mi? Karı açmış malı mülkü gel gel yapıyor. Ona yazılıyor çoğu he mi?
Sosyal ağlarda paylaş

google drive excel açıp paylaş bence orda direk, paralelde faydalanalım biz de..

bu arada o hızla kazanmaya devam ederse kaparlar o hesabı, para falan da geri alamaz.

ayrıca parayı almak için senden rica etcek muhtemelen, olduğun yerde legaldir diye tahmin ediyorum ama gelir vergisi beyan etmen gerekir mi? sonra başına iş alma
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

google drive excel açıp paylaş bence orda direk, paralelde faydalanalım biz de..

bu arada o hızla kazanmaya devam ederse kaparlar o hesabı, para falan da geri alamaz.

ayrıca parayı almak için senden rica etcek muhtemelen, olduğun yerde legaldir diye tahmin ediyorum ama gelir vergisi beyan etmen gerekir mi? sonra başına iş alma

adam iki site söyledi zaten birinde kendi oynuyor baya güvenilirmis.
ha parasinin üstüne yatarlarsa. onun parasi gider yatirdigi 100 eurosu.
normal vergisi oynadigin zaman kesiliyor %5.(kazandigin paradan tabiki). Ha adam vergisi vs ne cikarsa bütün masraflarini al dedi.
ben hersekilde ona para yollarsam zaten masrafimi alirim. sonuc olarak bedava yapmak zorunda degilim. bide google drive excele bile yazsam siz neden bileceksiniz varmis popup tarzi bisi onda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...