imamizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 hakkaten ne hype yaptı. inidirmsiz 750 gr lık alınca kilosu 19 küsüre geliyor zaten. 1 kilo kavanoz satılsa zaten kilosu 16-17 olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 içindeki fındık 8-9 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 kupon olayının amerikada sanırsam kuponlar üst üste kullanıldığı için çok tutuyor Yane adam bi %20 indirim alıyor ustune 20 dolar indirim alıyor 2 tane alınca ikincisi bedavaya geliyo felan. 20 tane aynı ürün 20 dolara geliyo burda genelde kuponlar ust uste kullanılmıyo cok bişi olmuyo. DH'cile ryapıyo ama gene farklı urunlerin kampanyalarından işte karttan i,ndirim bilmemneden indirim ayrı ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 e abi kavga çıkar bunun sırasında, star wars ürünlerinde bile 70 yaşında teyzeler sıraya girmiş, ben şimdi ilk giden olarak komple koliyi kaldırsam alıyorum kardeşim hepsini size ne desem nolcak :D bir de aynen abi almayın şu nutelladan, fındık ezmesi falan yiyin daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Ben zaten vücuduma sürüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 içerde çalışanlar patlatır onları geceden boşuna gitmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 bu kadar heyecan yapacak ne varmış lan. 825 gram zaten 15.45 TL yani: http://online.macrocenter.com.tr/macro/showProductDetail.do?psi=17101724&shopCategoryId=108&shopCode=07155836&name=NUTELLA+825+G 1 kiloya vursan 18.75 tl oluyor. 40 tane alsan 100 TL kar. 40 nutellayı da napıcan dsfuhdhasufh :D bu arada 15.45 TL Macro yani, her şeyin en pahalı olduğu yer falan. kesin daha ucuzu da vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Cok iyi ya almak lazim Bu arada gram hesabi yapanlar harbi salaksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ahahahaha arada eğlendrion lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 niye? sisesi icin mi aliyosun yoksa 1 ton alip kar mi pesindesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 sabonis said: bu kadar heyecan yapacak ne varmış lan. 825 gram zaten 15.45 TL yani: http://online.macrocenter.com.tr/macro/showProductDetail.do?psi=17101724&shopCategoryId=108&shopCode=07155836&name=NUTELLA+825+G 1 kiloya vursan 18.75 tl oluyor. 40 tane alsan 100 TL kar. 40 nutellayı da napıcan dsfuhdhasufh :D bu arada 50 TL Macro yani, her şeyin en pahalı olduğu yer falan. kesin daha ucuzu da vardır. https://s.instela.com/m/direk-mala-gider--i127244-1200x630.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Marty said: niye? sisesi icin mi aliyosun yoksa 1 ton alip kar mi pesindesin? ben zaten almıcam, dh hayvan gibi alır yazmışınız ona istinaden dedim. bu sefer adamlar da dadanmaz muhtemelen diye. napıcam 1 kilo alıp, 500gram'ı 3 ay falan gidiyor bana. kavanozu için de alacak değilim, şişe ne ayrıca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 editöre demişti onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 editor sen olması gerektigi gibi dh'da takılsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 artik insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 #justdhthings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 bu arada şu varken hala nutella demeyin pls. glukoz yiyeceğinize az alın temiz yiyin. http://www.rigonidiasiago.com/wp-content/uploads/2013/04/nocciolata1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 TR de nutella dedin mi akan sular durur başka marka bilmeyiz biz. Alamancılardan gelen bir olay heralde bunun başlangıcı * Tüm dünyada yılda kaç kavanoz tüketiliyor? Tüm dünyada tüketilen Nutella kavanozlarını yan yana koyduğunuzda dünyanın çevresini üç kez dolaşabiliyor. 2010’da toplam 600 milyon kavanoz tüketildi. * Nutella’nın en çok sattığı ülkeler hangileri? İtalya, Fransa, Almanya ve Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 hadi çok bilinmeyen, türkiyede satılmayan, pahalı alternatif ürünleri sayalım da kalitemiz belli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 mezarcılıkta gelinen son nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 imamizer said: hadi çok bilinmeyen, türkiyede satılmayan, pahalı alternatif ürünleri sayalım da kalitemiz belli olsun karfurlarda raf raf dolu bu yahu. neyin jantiliği sdf. onu kahve threadde yaparız gerekirse. burası değil yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 bim nordleri iyi siraya sokuyor vala, bi star wars bi batman simdi nutella ahahah pazarlama mudurunun elini sikmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 çok uzağa da gitmeye gerek yok, şu nuteallayı her türlü dövüyor zaten. http://www.sarelle.com.tr/images/urunler/sarelle_findik_yuzdeyuz_b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 imamizer said: hadi çok bilinmeyen, türkiyede satılmayan, pahalı alternatif ürünleri sayalım da kalitemiz belli olsun bende tam findik ezmesi fiskobirlik yapistirmaya gelmistim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 dana22 said: imamizer said: hadi çok bilinmeyen, türkiyede satılmayan, pahalı alternatif ürünleri sayalım da kalitemiz belli olsun bende tam findik ezmesi fiskobirlik yapistirmaya gelmistim.. Bu ayrı Nutella ayrı Nutella yerine alternatif bişey değil bu.Çükileta yok bi kere bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar