Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BİM 1kg Nutella

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

kupon olayının amerikada sanırsam kuponlar üst üste kullanıldığı için çok tutuyor
Yane adam bi %20 indirim alıyor ustune 20 dolar indirim alıyor 2 tane alınca ikincisi bedavaya geliyo felan.

20 tane aynı ürün 20 dolara geliyo burda genelde kuponlar ust uste kullanılmıyo cok bişi olmuyo. DH'cile ryapıyo ama gene farklı urunlerin kampanyalarından işte karttan i,ndirim bilmemneden indirim ayrı ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

e abi kavga çıkar bunun sırasında, star wars ürünlerinde bile 70 yaşında teyzeler sıraya girmiş, ben şimdi ilk giden olarak komple koliyi kaldırsam alıyorum kardeşim hepsini size ne desem nolcak :D

bir de aynen abi almayın şu nutelladan, fındık ezmesi falan yiyin daha iyi
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar heyecan yapacak ne varmış lan. 825 gram zaten 15.45 TL yani: http://online.macrocenter.com.tr/macro/showProductDetail.do?psi=17101724&shopCategoryId=108&shopCode=07155836&name=NUTELLA+825+G

1 kiloya vursan 18.75 tl oluyor. 40 tane alsan 100 TL kar. 40 nutellayı da napıcan dsfuhdhasufh :D
bu arada 15.45 TL Macro yani, her şeyin en pahalı olduğu yer falan. kesin daha ucuzu da vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

bu kadar heyecan yapacak ne varmış lan. 825 gram zaten 15.45 TL yani: http://online.macrocenter.com.tr/macro/showProductDetail.do?psi=17101724&shopCategoryId=108&shopCode=07155836&name=NUTELLA+825+G

1 kiloya vursan 18.75 tl oluyor. 40 tane alsan 100 TL kar. 40 nutellayı da napıcan dsfuhdhasufh :D
bu arada 50 TL Macro yani, her şeyin en pahalı olduğu yer falan. kesin daha ucuzu da vardır.

https://s.instela.com/m/direk-mala-gider--i127244-1200x630.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

niye? sisesi icin mi aliyosun yoksa 1 ton alip kar mi pesindesin?

ben zaten almıcam, dh hayvan gibi alır yazmışınız ona istinaden dedim. bu sefer adamlar da dadanmaz muhtemelen diye.

napıcam 1 kilo alıp, 500gram'ı 3 ay falan gidiyor bana. kavanozu için de alacak değilim, şişe ne ayrıca :D
Sosyal ağlarda paylaş

TR de nutella dedin mi akan sular durur başka marka bilmeyiz biz.

Alamancılardan gelen bir olay heralde bunun başlangıcı

* Tüm dünyada yılda kaç kavanoz tüketiliyor?
Tüm dünyada tüketilen Nutella kavanozlarını yan yana koyduğunuzda dünyanın çevresini üç kez dolaşabiliyor. 2010’da toplam 600 milyon kavanoz tüketildi.

* Nutella’nın en çok sattığı ülkeler hangileri?
İtalya, Fransa, Almanya ve Türkiye.
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

imamizer said:

hadi çok bilinmeyen, türkiyede satılmayan, pahalı alternatif ürünleri sayalım da kalitemiz belli olsun

bende tam findik ezmesi fiskobirlik yapistirmaya gelmistim..

Bu ayrı Nutella ayrı Nutella yerine alternatif bişey değil bu.Çükileta yok bi kere bunda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...