Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 http://forum.donanimhaber.com/m_115894463/tm.htm her 1 dondurma için kasadan ayrı ayrı geçirip alman gerekiyor http://i.imgur.com/9Y3pMIj.jpg üşenmemiş yapmış "Bugun bende 15 + 25 + 12 tane aldim" http://i.imgur.com/hgThRep.jpg http://i.imgur.com/hgThRep.jpg not: algidanın kampanya sitesi 1 gün olmadan kapandı şuan acılmıyor xaxa site bu: http://yazbaslasin.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 ya harbi çok cins milletiz lan ahahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 geçen de şey vardı; telefonuna app indiriyorsun 5 liralık migros ceki veriyor. adam 70 liralık alısveriş takmış migrosa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 swarm ofisinde tatli bir telas vardir simdi, bi anda uyelikler katlandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 dh yine şaşırtmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 insan biraz utanır lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 aquila said: swarm ofisinde tatli bir telas vardir simdi, bi anda uyelikler katlandi. AAHAAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 marketing manager ofiste havalı havalı yürüyo şimdi. bakalım muhasebeci gelince nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 uzaklardan bay cıngılbörtün sesi geliyor... ÇILGIN TÜRKLER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 swarm mi meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 adamlar imana gelip tovbe etmistir bir daha kampanya yapmaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 insan bazen türk olmaktan utanıyor lan dshaufshaufah. bu nası bi kafa abi allah aşkına ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 ip ban gelir swarmdan vpn yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 la olm para toplayalım dh'ye bir kamyon gönderelim dondurma nedir yani. imam göreve! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 sen bi kamyon dondurma gönderirsin, sadece 1 kişi alır onları sonra fotoğrafını çekip foruma koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 peki amerikadaki indirim çekleri konusunda buradaki kaç kişinin haberi var onu da sormak istiyorum. türkiye'de iddaa bültenine harcanan vakitten daha fazla hangi indirim çekiyle neyi birleştiririm kafasını yaşıyor god bless america! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 geçen bi belgeselde kadın 2000 dolarlık alışveriş yapıp marketten 20 cent veriyordu. her şeyi kuponla aldıydı manyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Sabah sabah midem bulandı ya. Umarım sıcak fırsatla aldığı buzdolabının dondurucusu -18i görmüyodur da cırcır olur pezo iki aya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Madcat said: peki amerikadaki indirim çekleri konusunda buradaki kaç kişinin haberi var onu da sormak istiyorum. türkiye'de iddaa bültenine harcanan vakitten daha fazla hangi indirim çekiyle neyi birleştiririm kafasını yaşıyor god bless america! amerikada food coupon ile yaşayan bir kesim var. bak ne diyorum "yaşayan". adamın güzel geliri, güzel parası var da üstüne deli gibi kupon kovalamıyor yani. veya abuse etmiyor bir şeyleri. Böyle 1 kerelik kullanılacak, güzellik olsun diye yapılmış promosyonu sistemde açık bulup full abuse etmek falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 o belgesel hala yayinlaniyor ..showcase de mi idx de mi ne..haftasonu denk gelince oturup arka arkaya seyrediyorum ilginc oluyor.. elemanlar 100 tane hazir corba 300 tane sampuan 90 tane deodorant vs aliyor..cogu cop ama..esas yiginla goturdukleri seyler..donmus gida..kopek mamasi ..hazir corba.. full abuse sayilmaz abi..oralarda yayinlanan kupon gazeteleri vs var..yada dergilerin yayinda filan verdikleri seyler..elemanlar onlardan 100 er 100 er aliyor yada komsulardan topluyor.. arti ole birsey tr de yapilsa dh mitoz bolunup ayri bir site acmak zorunda kalir sicak firsatlar konusuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 sabonis said: Madcat said: peki amerikadaki indirim çekleri konusunda buradaki kaç kişinin haberi var onu da sormak istiyorum. türkiye'de iddaa bültenine harcanan vakitten daha fazla hangi indirim çekiyle neyi birleştiririm kafasını yaşıyor god bless america! amerikada food coupon ile yaşayan bir kesim var. bak ne diyorum "yaşayan". adamın güzel geliri, güzel parası var da üstüne deli gibi kupon kovalamıyor yani. veya abuse etmiyor bir şeyleri. Böyle 1 kerelik kullanılacak, güzellik olsun diye yapılmış promosyonu sistemde açık bulup full abuse etmek falan.. abuse vs kupon(indirim,enpara,cepteteb,ottabok) kıyaslıyorsak dediğin doğru ama öyle bir gerçek var dedim yani. bizimkiler bug abuse kovalıyorlar o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 stormeagle said: ip ban gelir swarmdan vpn yaparız zaten abuse u de vpn le yapiyorlar.. bu mantikla algida yada promosyondaki market isterse bunlari dava edebilir..bence tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Vay arkadaş 52 tane aldım diyor. İnsanlar niye bu kadar aç ya. Ben son 5 senede o kadar dondurma yememişimdir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 biri 300 tane aldım demiş, diğeri 750 demiş. 300 alan da "helal olsun beni 3'e katlamışsın" demiş dhasufhasdufha abi gerçekten inanılmaz ya. baya sürreal bi topic yani. neyse arada bazıları mantıklı mesajlar atmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 bunu yapan tek millet değilizdir bence ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar