µh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 daha önce bakmadım en arkadaş canlısı, temizliği en az sorun olacak, en az ısıracak vs. gibi şeylere bakıyorum evde camekanlı balkon yok nerde beslesem bilemiyorum kokuyor diyorlar bu konuda ne düşünüyorsunuz böyle bir işe girişmemi önerir misiniz daha önce sadece balık ve kaplumbağa baktım bi de tek mi almak lazım yoksa çift mi, yavrularını falan yiyorlarmış nelere dikkat etmek lazım özet: daha önce bakmamış n00ba öneriler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 bearded dragon al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Hamster alacağına Muhabbet Kuşu veya papağan türü bir şey al daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 ilk başta saydıgın özelliklerde değil sordugun hayvanlar kasma hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 patipette hem hamster hem guinae pig topiğim olması lazımn. okuyabilirsin ikisin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 at al at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 kokmayan hayvanlar. adam gibi temizliğini yaparsan kendini temizliyolar. yine yetersiz ev halkı uydurması kokuyo falan. afedersin işediği s ıçtığı talaşı 1 hafta değiştirmessen kokar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 bnm bildiğim tek hamster xhamster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Hamster görünce bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Killer said: patipette hem hamster hem guinae pig topiğim olması lazımn. okuyabilirsin ikisin de aramada çıktı, bu başlığı açmadan okudum başlıklarını da pek iyi iş çıkarmamışsın abi bi b.k öğrenemedim yani asdişsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Su9L85hpesM Al bakalım hadi hayırlı ossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 µh said: Killer said: patipette hem hamster hem guinae pig topiğim olması lazımn. okuyabilirsin ikisin de aramada çıktı, bu başlığı açmadan okudum başlıklarını da pek iyi iş çıkarmamışsın abi bi b.k öğrenemedim yani asdişsdf soruları sırala cevaplim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Killer said: soruları sırala cevaplim 1. en ele alıp sevmeli tür hangisi 2. tek mi almak lazım birden çok mu 3. evde nereye koysam kafesi bilemiyorum, odamda olsa sence sorun olur mu koku-sağlık vs. 4. bakımı için günlük ne kadar zaman ayırmak lazım 5. sıfırdan bu işe girmenin maaliyeti nedir 6. almamı önerir misin yoksa sen de onun yerine kuş falan al mı dersin teşekkür ederim ilgilendiğin için ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 µh said: Killer said: soruları sırala cevaplim 1. en ele alıp sevmeli tür hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 µh said: Killer said: soruları sırala cevaplim 1. en ele alıp sevmeli tür hangisi guinea pig mi hamster mı? guinea pigleri alırsın hepsini. eğiteibliyosun da zaten 2. tek mi almak lazım birden çok mu guinea pig eş al derim. sosyal hayvanlar çünkü. fakat hamsterları ayrı incelemen lazım 3. evde nereye koysam kafesi bilemiyorum, odamda olsa sence sorun olur mu koku-sağlık vs. benim odamdaydı guinea pig, hasmter kapalı balkonda. guinae pigler kafes ikemirir ses yapra, hamsterlarda gece çark çevirir ses çıkarır. koku yapabilir 3 günde bir değiştirmessen, tabiki ayrı bi canlı yaşıyo odada bi kokusu onun da olacak. fakat beni o kadar rahatsız eden bir koku yoktu. hamsterımı toprakta besliyodum ve odanın içine almıştım tke kalınca, yurtdışoına çıkınca annem baktı, çok ilgilenemeyince o kokmuştu 4. bakımı için günlük ne kadar zaman ayırmak lazım yem su bi sistem kurarsan rahat edersin, yoksa guinae piglere 2 günde bir, hamsterlara 3-4 günde bir baksan yeter. guinae pigler su içer, hamsterlar az içiyo 5. sıfırdan bu işe girmenin maaliyeti nedir nreden alcağına bağlı 6. almamı önerir misin yoksa sen de onun yerine kuş falan al mı dersin hamsterları izlemeke kadar keyif veren bişey olmad ıbana. her hayvana da baktım yani. guinea pigler de ele alıp sevmelik, bişeyler yedirirken eğlenirsin seversin falan. 10 tane gonzales al sosyal hamster, büyük yer al tkaılsın derim. ben popülasyonu geniş ha yvanlar seviyorum. sana kalmış o teşekkür ederim ilgilendiğin için ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 https://www.facebook.com/wwwprikolru/videos/1011169025624348/ 0.33 gibi sistemler kurarsan mesela evde de bırakabilirsin bi kaç gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 snapping turtle besle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 ben heves edip sıçan almıştım. hamsterdan filan çok daha cana yakın. ama evde beslemek çok sorun. kokusu problem oluyor bir süre sonra. besliyceksen kedi besle. hamsterdan daha az uğraştırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Gine domuzu kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Hamster bakmıștım ben. İlgi meselesi biraz babam kendi küçüklüğünde getirilen hamsterı sorunsuz cebinde falan tașıyormuș. Benim yașım küçüktü bizimkiler zamanında sadece ele alıp sevmekle yetiniyordum. Çok elastik hayvanlar. Kafesten kaçarsa boyutlarından dar yerlere girebiliyorlar. Sıkıșıp ölmemeleri için öyle bir duruma vaziyet vermemek lazım. Özellikle yașlandıkça az bir koku oluyordu. Kafesi özellikle atlamadan temizlemek lazım. Dișiler erkekleri darp edebiliyor. Birden fazla alacaksan nasıl taktikler izlendiğini araștırman gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 bi sayfa önceki vidyoya baktım da apartman evinde tavşan beslemeye calısan büyük aptal bi kitle var sanırım ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 µh said: 2. tek mi almak lazım birden çok mu isviçre'de yaşıyor musun? isviçre'de yaşıyorsan "Animals classified as "social species"—such as guinea pigs and parrots—will be considered victims of abuse if they don't live or interact regularly with others of their species." kanun var alamıyorsun. http://veterinarybusiness.dvm360.com/swiss-law-orders-pet-buddy-system Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar