dasBock Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 We are very sorry if you are having trouble playing! We did not expect our game to become so popular. We are adding more servers! If you cannot connect right now, please try to come back to play in a day or two Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 zeawee said: input/output Referans? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 bahaneler bahaneler işte. laglı hali daha iyiydi böyle olunca kimin naptığı belli olmuyor oyun takıla takıla ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 yandan disi yılan gecince mi uzuyor abi anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 şu an maksimum olan 3k falan lan oyunda hiç zevkli olmuyor herkes kurtçuk lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 lagdan oynanmıyor. mantığı çok kavrayamadım da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 8-10ms ping'im var, ona ragmen takiliyo ediyo. Network'leri ya da server side application'lari sikintili abilerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 cv ni de iliştirip mail atsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 ahah ortadakini fena sıkıştırdık sonra da erkenden dönüp hepsini kendim topladım pek bi zevkliydi. sanırım tükettim ben bu oyunu ya, zirvede bırakayım. http://i.imgur.com/XR70Ioc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 çoh eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Bu bela şey de ne kadar büyürsen büyü s.k kadar soluncana çarpınca ölüyosun sonra neden sinirlendin ahasdgsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 güzelliği orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 zipzip said: ne kadar büyürsen büyü s.k kadar soluncana çarpınca ölüyosun bi uzakdoğu ülkesi atasözü olabilir bu dediğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 beni sarmadı ya dev gibiyken ufacık bişeye çarpıp ölüyosun. agar'dan kalma alışkanlık büyüdükçe ufakların üstüne sürüyorum. küçükleri yiyeydik iyiydi dshgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 zipzip said: Bu bela şey de ne kadar büyürsen büyü s.k kadar soluncana çarpınca ölüyosun sonra neden sinirlendin ahasdgsa ne kadar zengin olursan ol tinerci gelip sapla... of vaz geçtim örnekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 oyunda büyüdükçe güçsüzleşiyorsun resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 abi başladım büyüyorum yemeye çalışıyorum ölüyorum. sonradan kaptım çarptırcan. çok daha kardeşçe geçiyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 razzRaziel said: zipzip said: Bu bela şey de ne kadar büyürsen büyü s.k kadar soluncana çarpınca ölüyosun sonra neden sinirlendin ahasdgsa ne kadar zengin olursan ol tinerci gelip sapla... of vaz geçtim örnekten. Oluyo gibiydi halbuse ssfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 bugun 4.lüğe kadar yükseldim bugün yaptığım en güzel şeydi lan asdasda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 zevkliymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Kontrolleri çok kanser bu oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar