reyou Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 ahah baya komik sahneler yasaniyo, 3 kisiyi hapsettim baya bi takildik kendi aramizda sonra cemberi daraltinca gg http://i.imgur.com/AImCe4k.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 onun cozumu icerdekilerden birisinin senin kafaya direk girmesi kendinden kucuk yilanla kafa kafa carpisinca buyuk olan patliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 kendi üstünden geçince patlamıyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 öyle yapan olunca iç tarafa dayanıp takip ediyorum, çemberi daraltamıyor. ilk hata yapan gg. ya da bir süre sonra sıkılıp gidiyorlar. ama çok fazla lag var ya, bir noktadan sonra ragequiti bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 2 soru solucanın rengini nası değiştiriyolar? hareketli topları almanın artısı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 3.lüğe kadar çıkabildim en tepedekiler çok risksiz oynuyor Your final length was 26072.6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 dasBock said: 2 soru solucanın rengini nası değiştiriyolar? hareketli topları almanın artısı ne? bisey paylasinca isim girdigin ekranda sol altta cikiyor tip degistirme hareketli toplar direk 50 veriyor uzunluga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 taam lan 650 kişide 1.liği kaptığıma göre artık zirvede bırakabilirim sdf http://i.imgur.com/c7t49tu.jpg bu da birinciliği getiren kıskaçım lol http://i.imgur.com/aRfaryM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Quel-Thul said: yeni agario kafasını vurunca patlıyorsunuz http://slither.io/ ABV saat üç buçuk olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Serverlari adam etseler bir de haksizlik yaratmayacak sekilde beraber oynama opsiyonu getirseler uzun sure akar bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Aman allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 kitlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 hastasiyiz dede olarak yilanimizi gondere cektik sdfsdf http://i.imgur.com/tfIIQJK.jpg cidden komik senaryolar donuyor ama agar.io daki ask, nefret, ihtiras, ihanet yok bunda, baya durust bi oyun sdfsdf yilan buyudukce depara kalkma yavasliyo sanirim, buyudukden sonra farkettim ya da laga girdim, orta boy biriyle boost a kalktik adam sanki benden daha once onume kirdi ve gg sdfsdf birde yilan buyudukce gercek hayattaki yilan gibi S cizerek ilerlemek gerekiyo bolece kriz durumdan o S lerdeki bosluklardan yararlanarak geri kacma imkani donuyo, yoksa ikarus gibi yilan donene kadar miniklerden birine carpiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 nası oynuyorsunuz lan acayip lag var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Aynen yeni agar.io :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 ya abi bi bende mi böyle takılıyo oyun 10kda kitlendim öldüm ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Takılıo baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 chrome'da yine daha iyi opera'da hiç oynanmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 abi yok ya server 750 kişiyi geçince oyun çekilmez hal alıyor gece oynanır anca bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 latencysizini yazasim geldi, oynanmiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 harbiden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 lag olmasa çok net bayağı başarılı olacağım şu halde bile böyleysem fsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Ben çok sevdim :) bu .io uzantısı ne demek bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 input/output Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Gizli said: lag olmasa çok net bayağı başarılı olacağım şu halde bile böyleysem fsdfs lag olmasa yine herkes hızlı oynayacak zaten. lag spike girdiğinde oyun herkese donuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar