Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 yeni agario kafasını vurunca patlıyorsunuz http://slither.io/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 snake ve agar.io hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 hızlı hızlı koşmayı nasıl yapıyoruz? başta agar kadar iyi olamaz dedim de agarda büyük olanı yeme ihtimaliniz yoktu ancak bölünmesini bekleyebilirdiniz ayrıca büyüyen hücre çok yavaşlıyor ve oyun durağanlaşıyordu; bunda ise her an her şey olabiliyor tabi bir yeşil top atıp karşıyı patlatmanın zevki yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 mouse1 e basılı tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 bayağı eğlenceli bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 eğlenceli de ölmesi kolay gibi geldi. yoksa ben mi beceriksizim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 çok mu lag var anlamadım sanki 5 fps ile oynuyorum. yoksa benim flashda mı sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 hayir noobsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 bi girdim. önümden elemanın biri geçti, temiz 30 saniye boyunca geçti yani. kaç saattir oynuyo adam acaba :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 daha hızlı tepki vermesi gerekiyor yalnız. ani bi kalkışta önünü çeviren adama aynı hızda tepki vereyim derken lag olunca patlıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 sadman said: çok mu lag var anlamadım sanki 5 fps ile oynuyorum. yoksa benim flashda mı sorun? aynısı oldu o yüzden 1/10 veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 evet bu arada baya geç dönüyo. temiz 300 falan ping :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 lol solidsnake yazıp gezen var sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 yavaş büyüme ve yeme hissi agar daki gibi tatmin edici değil. çok rengarenk. 1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 zincirleme kazalar falan oluyo, o parlak toplar baya bi çekici geliyor o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 mekanik olarak agar gibi basit ve baglayici duruyor da gorsel olarak web 2.0 the revenge yapalim kanka diyen arkadas keske biraz daha dusunseymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 bu ne abi başkasını yiyemiyor muyuz ? single player gibi olmus aynı garrison sistemli wow gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 kafasini kuyruguna carptir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 yiyorsun abi, adamın sana toslamasını sağlayacaksın sonra cesedinin üstünden geçeceksin. agardan farklı ve daha eğlenceli tarafı ölünün üstünden kim geçerse puanlar ona gidiyor bu da acayip entrikalara kapı açıyor. küçücük halinizle kocaman adamları devirebilirsiniz bu arada bu da agardan daha iyi olan başka bir yönü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 bilmiyorum valla noyan gibi kendi kuyruğumuzu yemeyelim sonra da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 sdfsd http://i.4cdn.org/v/1459604425200.webm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 hayvan gibi büyüyünce esneklik falan kalmıyor lan keskin dönüşler iptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 edge ile akıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 bence agardan iyi bu, bi de lag olmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar