pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Upload kotadan yemese streaminge girişirdim be. Harika UL çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Vodafone çöp ya, max. 30mbps gördüm :( Edit: iPhone 6, Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 upload sınırsız olsa 128k uploadı zor görürsün. Paylaşırım interneti bilgisayarla, torrent ratio kasarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 • Abone 10 GB kullanıma eriştiğinde kullanım dönemi sonuna kadar bağlantı hızı "1" Kbps’ye düşer. • Data kullanımında alınan ve gönderilen (download+upload edilen) veri paket limitinden düşer. negüzel ya asfjklahsfjas 1kbps ne lan asklfjaslkfsa çin işkencesinden beter olur intahar eder adam asklfjsalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 yok, olmadı bence. turk bayragi belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Editor said: • Abone 10 GB kullanıma eriştiğinde kullanım dönemi sonuna kadar bağlantı hızı "1" Kbps’ye düşer. • Data kullanımında alınan ve gönderilen (download+upload edilen) veri paket limitinden düşer. negüzel ya asfjklahsfjas 1kbps ne lan asklfjaslkfsa çin işkencesinden beter olur intahar eder adam asklfjsalk Hangisi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 bu kotalarla 30 mbit falan her şeye yeter artar zaten. eğer vodafone her yerde sabit o hızı sunacaksa ben kabulüm. turkcell bizim evde 4g ile 2.3 mbit çıkıyor. kızılay'da 300 mbit olsa ne fayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 şu ronaldo reklamına kıl kapan sadece ben miyim? hayır sanki burda yaşıyor herif, mantık olarak da ters ama yurdum insanı aa ronaldo diyip basıyordur parayı o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 hiç bir şeyi bastığı yok. telekomu da skleyen yok. avea marka olarak 100 kat daha prestijliydi şu tt'den. sitesine girmeye bile tiksinir oldum. taahhüt bitince vodafone düşünüyorum ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Editor said: • Abone 10 GB kullanıma eriştiğinde kullanım dönemi sonuna kadar bağlantı hızı "1" Kbps’ye düşer. lol gerçek mi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 paket aşımında verilen ek paketin de aşılması durumundaymış https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwijhNuwz_DLAhXBHJoKHZe9CegQFggbMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.vodafone.com.tr%2Ftaahhutname%2F12aykontratli-InternetKampanyalariTaahhutnamesi_19012015.docx&usg=AFQjCNHk692_zsqfv7eYcUgA1XvgbGx9XQ&sig2=cScDfd-Sgi1k6MF-qxRfYw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Abi limitsiz bir sey vermeleri imkansiz ama bu da reklamda aciklanmadigi icin baya insafsizca olmus. Turkcell mevcut kotani ikiye katliyo 3 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Fiyatlara gel ya sdf Ben 6 ay 7 GB, sonra 4 GB için 30 lira veriyorum TTelekom'da. Adamların 4 GB'ı bile 50 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Bu fiyatlar daha yeni fiyatlar. Firmalar daha kendilerini ölçüp biçecekler, ne sattık/ne satamadık. Rakip firma ne satıyor gibi. Dahası, rakipler arasında benzer tarifede farklı fiyatlar var. Bunlar zamanla oturacak. 1-2 ay sonra falan düzene girer tarifeler. O yüzden şimdiden taahhütlü tarifelere atlamamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Samsung yeni update geldi 6.0.0 Tepede 4.5g yazıyor.... Update öncesi 4g+ yazıyordu. /sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Teknolojimizi dünya da tanıdı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 vay arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 biz bu teknolojiyi niye akıl edemedik diyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Saeros said: Editor said: • Abone 10 GB kullanıma eriştiğinde kullanım dönemi sonuna kadar bağlantı hızı "1" Kbps’ye düşer. lol gerçek mi bu ya adam olana fazla bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 1 kbps ne abi vermesinler kessinler daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 o zaman kampanya ya sinirsiz internet yazamaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 256k'yla dota atıyorduk ams. hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 32k ile pk kovaliyorduk ondan once de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Turkcell de 5 kbps yaziyo daha iyi oooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar