Absolut Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Bende Vodafone 4G görünüyor 4.5G falan olmadı :P Hız eskşden neydi şimdi ne oldu peki karşılaştıran var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 pil daha ii lte de en azından teoride öyle operatörlerin stratejileri farklı ama alanda görmek lazım. seneye falan iyice oturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 speedtestte atıp durmayın hayvan gıbı kota yıcek onlar sımdı dosya ındırıo yani sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 4g'ye geçenlere fazla kota verdiler bu ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 3G ile 5.2GMbps olan download hızım 4G 15.82 Mbps olmuş şimdi baktım. Hiç yoktan iyidir diyelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 http://i.hizliresim.com/E82XWA.png ben evde 3g bile göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 speedtest keyworduna turkcell'in "speedtest ile uğraşma" reklamı vermiş olması asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Sadece G ne oluyor ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 BalisticGel said: Sadece G ne oluyor ahaha analog. NMT TACS AMPS C-450 vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Bone said: sanssizsansli said: bide kotanız cabuk bitecek muhabbetinin dayanağı ne. ay çok hızlı o zaman bol bol film izleyim dersen biter tabi de yaptığın rutin şeylere devam ettiğinde niye daha çabuk bitsin ki. aptal bi isimlendirme, geç gelen teknoloji vesaire fakat olumlu bir gelişme. yaptığın rutin şeylere devam ediyorsan 350mbit hız sunan 4.5g'ye geçmenin anlamı ne o zaman? aynı şeyleri 3g ile de yapıyorsun sonuçta. o hız yeterli demek ki. Ya çok saçma örneklemişsin abi. Arabaya biniyorum tofaşta gidiyo bmw de gidiyo. Ama aralarında hız farkı var. İkisi de alabilexeğin makul fiyatlarda. Gdip tofaş mı alırsın. Ayda yılda telefondn bi youtube videosu aça bakarsı misal. Hızlı açılsın da izleyelim ne zararı var. İkisi de açıyo diye 3g yeter mi diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 bende E yazıyor, Türkcell in gözünü seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 sanssizsansli said: Bone said: sanssizsansli said: bide kotanız cabuk bitecek muhabbetinin dayanağı ne. ay çok hızlı o zaman bol bol film izleyim dersen biter tabi de yaptığın rutin şeylere devam ettiğinde niye daha çabuk bitsin ki. aptal bi isimlendirme, geç gelen teknoloji vesaire fakat olumlu bir gelişme. yaptığın rutin şeylere devam ediyorsan 350mbit hız sunan 4.5g'ye geçmenin anlamı ne o zaman? aynı şeyleri 3g ile de yapıyorsun sonuçta. o hız yeterli demek ki. Ya çok saçma örneklemişsin abi. Arabaya biniyorum tofaşta gidiyo bmw de gidiyo. Ama aralarında hız farkı var. İkisi de alabilexeğin makul fiyatlarda. Gdip tofaş mı alırsın. Ayda yılda telefondn bi youtube videosu aça bakarsı misal. Hızlı açılsın da izleyelim ne zararı var. İkisi de açıyo diye 3g yeter mi diyelim. youtube parça parça dl ettiriyor zaten 10g olduğu için zort diye yüklenmeyecek yine sdfgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 ben hep 20liralik mobil internet kullaniyorum ^ ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 pulkas said: sanssizsansli said: bide kotanız cabuk bitecek muhabbetinin dayanağı ne. ay çok hızlı o zaman bol bol film izleyim dersen biter tabi de yaptığın rutin şeylere devam ettiğinde niye daha çabuk bitsin ki. aptal bi isimlendirme, geç gelen teknoloji vesaire fakat olumlu bir gelişme. bi youtube videosu actin.arkadasina basindan bisi gostereceksin yada ortasindan.8mbitle video stream olurken 3-5 saniye beklemeyle istedigin yerden videoyu ayarlayaip izleyebilirsin.simdi videoyu actigin anda butun videoyu yukleyecek.sonra benim kotam neden bitti diyeceksin.halbuki 8mbitte bekleye bekleye tam istedigin yerden baslatiyodu videoyu.hemde 144p olarak.simdi butun veriyi 1080 hatta belki 1440p hatta ve hatta 2160p olarak cat diye yukleyince 1 videoyla kota nasil dolduruluru huzunlu bi sekilde deneyimlersin artik. stream kanallarinda videolarin on tanimli hizli baglantiyi gorunce en yuksek bitrateten yuklenme seyini kapatmak lazim.(youtubeda "play hd on wifi only" diye bi secenek var ayarlarda, digerlerini bilmiyorum.youtube disinda da bisi izlemiyorum zaten.) 1-2 saatlik konseferans videolari falan oluyo.arada derede bi seye bakacak olsan, gene hunharca katleder bu bwyi. yeni kotalar gelmedigi surece 4.5g ye gecmek pek mantikli durmuyo.8gb kotam var.yeri geliyo 3gde bunu 1 haftada doldurdugum oluyo.4.5 g de heralde 1-2 saate dolacak gibi. Seninkisi de halamın çükü olsa dayım olurdu örneği olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 gördüğün içerik aynı olduğu sürece bir havuzu 100 saatte doldurmakla 10 saatte doldurmak hiç bir şeyi değiştirmez. + youtube videoları hızın 1 milyor mbit olsa da ful dolmuyor zaten artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Wanted madem youtubedan gidiyoruz o zaman şöyle diyelim. Youtube parça parça yüklüyor evet ama o ilk parçanın hızlı yüklenmesi önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 üst tier telefonlar ile 150mbit üstü hız gören var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 abi bence ilk etapta degisecek sey reklamlarda olacak..4.5g li telefonlara filan hd reklam gecirecekler bolbol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Turkcell dışında görülebileceğine inanmıyorum ben açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 ayrıca koreliler neredeyse 5 yıldır lte a kullanırken biz kim köpekiz ki lte a standartına isim takıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 ben telefonu Kore'den getirtmiştim 3-4 yıl önce.lte-a bekliyorum o zamandan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 TürkTelekomda bi kaç saniye 4g yazdıktan sonra Hye geri dönüyo. Yetemiyo galiba şebekeleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 lte yerine keşke rte yazsa. Sonuçta 4.5g kasımpaşa'lının icadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 olmaz o zaman bir sonraki teknoloji geldigi zaman islevsizlesir..caglar otesinin liderine yakismaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Kütahya'da Vodafone'dan 40 dl / 18 ul alıyorum, 4G yazıyor tepede. Telefon da Iphone 6S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar