Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4.5G

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

sanssizsansli said:

bide kotanız cabuk bitecek muhabbetinin dayanağı ne. ay çok hızlı o zaman bol bol film izleyim dersen biter tabi de yaptığın rutin şeylere devam ettiğinde niye daha çabuk bitsin ki.
aptal bi isimlendirme, geç gelen teknoloji vesaire fakat olumlu bir gelişme.

yaptığın rutin şeylere devam ediyorsan 350mbit hız sunan 4.5g'ye geçmenin anlamı ne o zaman?
aynı şeyleri 3g ile de yapıyorsun sonuçta. o hız yeterli demek ki.

Ya çok saçma örneklemişsin abi. Arabaya biniyorum tofaşta gidiyo bmw de gidiyo. Ama aralarında hız farkı var. İkisi de alabilexeğin makul fiyatlarda. Gdip tofaş mı alırsın.
Ayda yılda telefondn bi youtube videosu aça bakarsı misal. Hızlı açılsın da izleyelim ne zararı var. İkisi de açıyo diye 3g yeter mi diyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

sanssizsansli said:

Bone said:

sanssizsansli said:

bide kotanız cabuk bitecek muhabbetinin dayanağı ne. ay çok hızlı o zaman bol bol film izleyim dersen biter tabi de yaptığın rutin şeylere devam ettiğinde niye daha çabuk bitsin ki.

yaptığın rutin şeylere devam ediyorsan 350mbit hız sunan 4.5g'ye geçmenin anlamı ne o zaman?
aynı şeyleri 3g ile de yapıyorsun sonuçta. o hız yeterli demek ki.

Ya çok saçma örneklemişsin abi. Arabaya biniyorum tofaşta gidiyo bmw de gidiyo. Ama aralarında hız farkı var. İkisi de alabilexeğin makul fiyatlarda. Gdip tofaş mı alırsın.
Ayda yılda telefondn bi youtube videosu aça bakarsı misal. Hızlı açılsın da izleyelim ne zararı var. İkisi de açıyo diye 3g yeter mi diyelim.

youtube parça parça dl ettiriyor zaten 10g olduğu için zort diye yüklenmeyecek yine sdfgg
Sosyal ağlarda paylaş

pulkas said:

sanssizsansli said:

bi youtube videosu actin.arkadasina basindan bisi gostereceksin yada ortasindan.8mbitle video stream olurken 3-5 saniye beklemeyle istedigin yerden videoyu ayarlayaip izleyebilirsin.simdi videoyu actigin anda butun videoyu yukleyecek.sonra benim kotam neden bitti diyeceksin.halbuki 8mbitte bekleye bekleye tam istedigin yerden baslatiyodu videoyu.hemde 144p olarak.simdi butun veriyi 1080 hatta belki 1440p hatta ve hatta 2160p olarak cat diye yukleyince 1 videoyla kota nasil dolduruluru huzunlu bi sekilde deneyimlersin artik.

stream kanallarinda videolarin on tanimli hizli baglantiyi gorunce en yuksek bitrateten yuklenme seyini kapatmak lazim.(youtubeda "play hd on wifi only" diye bi secenek var ayarlarda, digerlerini bilmiyorum.youtube disinda da bisi izlemiyorum zaten.)

1-2 saatlik konseferans videolari falan oluyo.arada derede bi seye bakacak olsan, gene hunharca katleder bu bwyi.

yeni kotalar gelmedigi surece 4.5g ye gecmek pek mantikli durmuyo.8gb kotam var.yeri geliyo 3gde bunu 1 haftada doldurdugum oluyo.4.5 g de heralde 1-2 saate dolacak gibi.

Seninkisi de halamın çükü olsa dayım olurdu örneği olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...