Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro 2016

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Mevlüt yıllardır kadroda yıllardır bir bok yaptığını görmedim. suan siz 1 tane golcumuz var diye bakın cenk e bişey olursa direk gol atacak adam yok. Mevlüt=umut benim gözümde.

valla kimse yazmıyor ama ben alper potuk oynasın istiyorum. dikine oynayabilecek bir adam.

valla iki freekick atacak 2dk top tutacak diye geri kalan oyunda hiç bir şey yapmayan selçuk ve Hakan a katlanmak istemiyorum ben.

volkan
gg-random-random-caner
topal-ozzy
arda
volkan-cenk-alper

stoperler o kadar kötü ki kimi koysan sonuç aynı.
ben olsam yalçın ayhani cagirirdim kesinlikle

Ardayı forvet arkası oynattığın an verim direk %70 falan düşer
Mesaj tarihi:
Mevlüt'ü zamanında milli takım seçerken TR seç bak kadroda olacan hep falan diye kandırdılar heralde şimdi de sözlerini tutmak için çağırıyorlar. Yoksa mantıklı açıklaması yok zaten kadroda olmasının.
Mesaj tarihi:

babacan
gonul semih/serdar balta caner
topal selcuk
tore/sen calhanoglu arda
burak

bunun disinda kadro olmaz. en iyi kadro bu, futbolculari sevseniz de sevmeseniz de yapacak bir sey yok.
calhanoglu yerine oguzhan olabilir ama cirkef futbolcu oldugu icin yazasim gelmedi.
Mesaj tarihi:
Balta da sikinti yok bence, daha dogrusu var ama 2 stoper alternatifin yok Topal ortada oynayacaksa ki oynamali - o zaman Balta kesin oynuyor.

Selcuksuz bir hazirlik maci gormek lazim aslinda.
Mesaj tarihi:
Valeq büyük oranda haklı burada.

Balta'nın yanına koyacak adamın yok ortasahadan Topal'ı çekmişsin zoraki, hala Balta niye oynuyor diyorsun...

Selçuk da ortasahada yanında Topal falan oldukça oynaması lazım. Fiziken bitik de olsa geriden oyun kurup pas dağıtması önemli.

Bir Burak'ta olmadı, Burak 2 maç mı ne oynamış Çin'de galiba. Şu anki durumda Tosun ağır basıyor. İkisinin top performansında Burak ezerdi ama yarım sezon oynamadıktan sonra zor. Elde forvet olmadığı düşünülürse alternatif olarak götürülmeli ama tabii.
Mesaj tarihi:
terim'i az biraz tanıdıysak burak'la başlar maçlara sdfds

bana kalsa turnuvaya bile götürmem. direkt 10 kişi oynayacaksın her maç. burak beyin önüne %100 lük fırsat gelecek de onu da yarı yarıya şansa atacak da sdfds.
Mesaj tarihi:
Evet abi balta niye oynuyo diye soruyorum , osmanli konya kasimpasa defansinda bi tane yerli stoper yok mu ki lig 7.sinden follos olmus defansindan 38 yasinda topcu koyuyosun.

Hani fenerde besiktasta yok, geri kalanlarda da mi yok bu amk stoperi?
Mesaj tarihi:
Var mı? Varsa söyle.

O adamların oyuncuları belli işte, "oouuw süper" diye alınan Donk'un GS'ye patlattıkları ortada mesela. Yalçın Ayhan var istersen kasap. Bi işte yıllardır patlama yapacak Serdar Aziz vardı, hala bekliyoruz.

Bir de yetenekli adam olsa bile (ki yok) turnuvayı her oyuncu kaldıramıyor işte, tecrübe gerekiyor. Hele stoperde mutlaka tecrübe gerekiyor, bi heyecan götürür çünkü maçı. Eleme maçına adam çağırmaya benzemez turnuva kadrosu kurmak. Bırak Anadolu takımlarını Beşiktaş'ın oyuncuları bile anca pişti de tecrübe kazandı da bu sene şampiyon olabildi, yıllardır elleri ayaklarına dolaşıyordu adamların.
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Aynen Balta nee ya diyip de alternatif uretemedikten sonra bos yere yazmanin anlami yok.

Lig 3.su dedigin takimin stoperi Ali Turan.

k thx bye..

yalçın-ersan-bekir 3lüsünden 2si balta-semihten daha iyi oynar her türlü
Mesaj tarihi:
ayrıca tüm stadın yuhaladığı 2 maç dışında adam gibi oynamayan, penaltı dışında doğru düzgün golü olmayan selçuk da sezonun 1 numaralı yerli oyuncusunun önünde öyle mi ? lel nice kafa
  • Yeni Oluştur...