Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Umut > Mevlüt Umut'un doğru kullanımda en azından katkısı var, vardı. Mevlüt'ün kullanımı yok hep kötü...
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 applev0dka said: Mevlüt yıllardır kadroda yıllardır bir bok yaptığını görmedim. suan siz 1 tane golcumuz var diye bakın cenk e bişey olursa direk gol atacak adam yok. Mevlüt=umut benim gözümde. valla kimse yazmıyor ama ben alper potuk oynasın istiyorum. dikine oynayabilecek bir adam. valla iki freekick atacak 2dk top tutacak diye geri kalan oyunda hiç bir şey yapmayan selçuk ve Hakan a katlanmak istemiyorum ben. volkan gg-random-random-caner topal-ozzy arda volkan-cenk-alper stoperler o kadar kötü ki kimi koysan sonuç aynı. ben olsam yalçın ayhani cagirirdim kesinlikle Ardayı forvet arkası oynattığın an verim direk %70 falan düşer
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 başta alperi oraya yazip ardayi kanada koymustum. arda orda da pek iyi değil su sıralar. alperden cok yararlanmak icin güzel olabilir gibi geldi
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Mevlüt'ü zamanında milli takım seçerken TR seç bak kadroda olacan hep falan diye kandırdılar heralde şimdi de sözlerini tutmak için çağırıyorlar. Yoksa mantıklı açıklaması yok zaten kadroda olmasının.
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 babacan gonul semih/serdar balta caner topal selcuk tore/sen calhanoglu arda burak bunun disinda kadro olmaz. en iyi kadro bu, futbolculari sevseniz de sevmeseniz de yapacak bir sey yok. calhanoglu yerine oguzhan olabilir ama cirkef futbolcu oldugu icin yazasim gelmedi.
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 besiktaslilara kalsa baki mercimek yazacaklar
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 sen selçuğu yazdığına göre baki marcimek gayet mantıklı bir seçim gibi durruyo
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 bence gs 11'i ile çıkalım belki turnuvayı da 6. bitiririz oh wai....
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 sivri zeka seni. ingiltere kadrosu kur desek 8 tane liecester dan koyarsin sen simdi. ya da senin mantikla chelseadan adam koysak 10. bitirecekler. ama iste mantik :(
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 chelseadan bi tek cahill var zaten kadroda. cahill cahill konuşmasan keşke
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 adam 11 e burak yazmış mantık diyor ya asdafas neyse ben fıstığı kesiyorum yeter bu kadar
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 ah esh ah. bunun gibi ornekleri cogaltabilirsin yani onu diyorum; liverpool 8, manu nun 5. bitirdigi sezondan bahsediyoruz. liecester dan kac tane var?
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Balta da sikinti yok bence, daha dogrusu var ama 2 stoper alternatifin yok Topal ortada oynayacaksa ki oynamali - o zaman Balta kesin oynuyor. Selcuksuz bir hazirlik maci gormek lazim aslinda.
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Valeq büyük oranda haklı burada. Balta'nın yanına koyacak adamın yok ortasahadan Topal'ı çekmişsin zoraki, hala Balta niye oynuyor diyorsun... Selçuk da ortasahada yanında Topal falan oldukça oynaması lazım. Fiziken bitik de olsa geriden oyun kurup pas dağıtması önemli. Bir Burak'ta olmadı, Burak 2 maç mı ne oynamış Çin'de galiba. Şu anki durumda Tosun ağır basıyor. İkisinin top performansında Burak ezerdi ama yarım sezon oynamadıktan sonra zor. Elde forvet olmadığı düşünülürse alternatif olarak götürülmeli ama tabii.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 terim'i az biraz tanıdıysak burak'la başlar maçlara sdfds bana kalsa turnuvaya bile götürmem. direkt 10 kişi oynayacaksın her maç. burak beyin önüne %100 lük fırsat gelecek de onu da yarı yarıya şansa atacak da sdfds.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Evet abi balta niye oynuyo diye soruyorum , osmanli konya kasimpasa defansinda bi tane yerli stoper yok mu ki lig 7.sinden follos olmus defansindan 38 yasinda topcu koyuyosun. Hani fenerde besiktasta yok, geri kalanlarda da mi yok bu amk stoperi?
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Var mı? Varsa söyle. O adamların oyuncuları belli işte, "oouuw süper" diye alınan Donk'un GS'ye patlattıkları ortada mesela. Yalçın Ayhan var istersen kasap. Bi işte yıllardır patlama yapacak Serdar Aziz vardı, hala bekliyoruz. Bir de yetenekli adam olsa bile (ki yok) turnuvayı her oyuncu kaldıramıyor işte, tecrübe gerekiyor. Hele stoperde mutlaka tecrübe gerekiyor, bi heyecan götürür çünkü maçı. Eleme maçına adam çağırmaya benzemez turnuva kadrosu kurmak. Bırak Anadolu takımlarını Beşiktaş'ın oyuncuları bile anca pişti de tecrübe kazandı da bu sene şampiyon olabildi, yıllardır elleri ayaklarına dolaşıyordu adamların.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 bekir oynasa baltadan daha iyi anasını satiyim hakan balta semih falan nedir ya
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Aynen Balta nee ya diyip de alternatif uretemedikten sonra bos yere yazmanin anlami yok. Lig 3.su dedigin takimin stoperi Ali Turan. k thx bye..
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Evet abi ali turanli defans baltali defanstan 20 gol daha az yemis
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Hani lan orta sahayi forveti anlarsin da defansi beynim almiyo cidden
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Sotto said: Aynen Balta nee ya diyip de alternatif uretemedikten sonra bos yere yazmanin anlami yok. Lig 3.su dedigin takimin stoperi Ali Turan. k thx bye.. yalçın-ersan-bekir 3lüsünden 2si balta-semihten daha iyi oynar her türlü
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 ayrıca tüm stadın yuhaladığı 2 maç dışında adam gibi oynamayan, penaltı dışında doğru düzgün golü olmayan selçuk da sezonun 1 numaralı yerli oyuncusunun önünde öyle mi ? lel nice kafa
Öne çıkan mesajlar