Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro 2016

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.futbolarena.com/sinan-gumusten-milli-takim-aciklamasi-galatasaray-haberleri-275728h/q4qgqs

Almanya’nın çifte vatandaşlığı kabul etmemesi nedeniyle Avrupa Birliği vatandaşı olarak hayatını devam ettiren Sinan’ın, Türk Milli Takımı’nda oynayabilmesi için Türk vatandaşlığına geçmesi gerekiyor. A Milli Takımı’nda oynama uygunluğu bulunan futbolcunun yakınları, “Fatih Hoca isterse hemen işlemler yapılır” diyerek davet beklediklerini dile getirdi
Mesaj tarihi:
bu arada biraz geriye dönük okudum.

volkan'ın şutunun tosun'a takılmasında, tosunu suçlu bulanlarla aynı ortamda nefes alıyoruz utandım :(

tosun orda olmasa, arkasındaki stopere çarpmayacak zaten top.
tosun orda olmasa, arkasındaki stoper volkanın üstünde olmayacak zaten vurmasını engellemek için sdsafa
Mesaj tarihi:
Red said:

tribünler ne öyle ya 50 kişi varmış gibi sdfds

ses yok.

nerden izliyorsun bilmiyorum ama açılış maçı akşamı bir arkadaş trt tribün seslerini kısıyor, imkanı olam ligtv'den izlesin tribün sesi geliyor diyordu
Mesaj tarihi:
Almanların bir müddet sonra neden kendilerini üstün ırk olarak görmeye başladığını anlıyorum şunları izleyince. Herşeyi futbol oynadıkları gibi yapıyolarsa eğer adamlar bi noktada haklılar demektir.
Mesaj tarihi:
Ukrayna harbi taş gibi takımmış. Sürpriz falan yapabilirler belki cidden turnuva genelinde.

İlk maçların laubaliliği midir nedir ama favori olarak görülen takımların hepsi bok gibi oynuyor.
  • Yeni Oluştur...