Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Yok mu yahu patiden turnuvaya gidicek olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Hakan Kadir Balta, Semih Kaya,Yasin Öztekin, Nuri Şahin.Olcay Şahan şunların ne işi var milli takımda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 imparatore'nin efsane kadrosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 milli takım kadrosunu seçmek tek kişiye bırakılmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Kim olacakti baska.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 gomezleri, nanileri izlerken unutuyosunuz yerli futbolcularin varligini adfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Normal yani kadro da, ilk 11 tercihleri asil onemli. Gidip Selcugu Semihi Baltayi filan oynatirsa o zaman tartisiriz. Zaten cok konusulur da forvette Burak'la oynamayiz umarim. Cenk Tosun ilk tercih olur. Su anda ilk 11'de tahtaya yazacagimiz dort isim - iskelet Babacan Topal Oguzhan ve Cenk olur. Gerisini bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 lig 7.sinin savunmasını alıp lig 3.sünden 1 kişiyi davet etmemek... şu semih'in falan cagırılması ligde oynayan diğer stoperlere hakaret resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 hakkaten konyadan kimseyi almaması ayıp oyunculara. yazıktır adamların hayallerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Abi geçenlerde arkadaşlarla buna benzer bir muhabbet yaptık.Hani böyle ligi 3.bitiren bir takım olmasına rağmen büyük takımların hangisine Konyadan oyuncu alırsın diye sorduk kendimize ve cevap veremedik.Böyle parlayan bir adamları yok.Sistem takımı oyuncusu hepsi.Ordan alıp büyük takıma koysan iş yapamayacak gibi hissediyorsun yani.Ha sembolik olarak 1 oyuncu almalıydı tabi Terim de ne bilim dönem takımı oldu Konya bence şu kadrosuyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 antalyaya kadar ben de inceledim de ..turk is yapan oyuncu yok gibi..konyanin esas giderleri yabanci oyuncular zorlasan 1 tane ya cikar ya cikmaz ..basaksehir veteranlar takimi ..vs.vs hic de ole genc parlak altyapi oyuncusu yok gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 applev0dka said: lig 7.sinin savunmasını alıp lig 3.sünden 1 kişiyi davet etmemek... şu semih'in falan cagırılması ligde oynayan diğer stoperlere hakaret resmen su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Evlat kontenjanı var onu atlamayın. Yeter ki son zamanlarda 3-5 maç oynamış olsun. Asıl sürpriz Umut'u almaması oldu bence. Küme düşmek üzere olan takımın ikinci kalecisi Şaşal'ı al lig üçüncüsü 2. yarı 8 gol yemiş Serkan'ı alma. Çok saçma lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 turnuva performansımızın iyi olacağını düşünüyorum. terim risk almıyor işte. başkasını alsa bu sefer takıma uyumlu semih vardı niye almadın denmesin diye. yoksa semih'in ne gs'de ne milli takımda işi yok zaten. ama işte kemik kadroyu bozmuyor büyü bozulmasın diye. bala mala gittik bu kadroyla belki yine gruptan çıkılır diye düşünüyordur dsfs. bireysel olarak ligin 2. yarısı iyi performans göstermiş olabilir bazı futbolcular ama çok gördük örneklerini. koyuyorsun milli takıma çok sırıtıyor. bu tarz yeni adam ekleme işleri turnuvada olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Aynen oyle. Bu genis kadro sonucta. Semih filan gerek kalmadikca oynamayacak ki. Cidden Turkiye liginden 3-5 adam sayin mesela olmasi gereken. Ben takip etmiyorum bilmiyorum sahsen. Sivas da lig ikincisiydi de zamaninda gidip M.Yildiz i as forvet olarak kadroya alir miydik? Almazdik ayni mantik. Lig 3.lugu pek birsey ifade etmiyor yani. Onemli olan 11 tercihleri. Gidip Semih'le baslarsa o zaman tartisilir da su an icin kadroda cok sikinti goremedim. Gidip Konya'dan ilk 11'e adam almayacagina gore cok bir farki yok. Kaldi ki Konya'da Ali Turan oynamiyor mu stoperde. Cok maclarini izlemedim de. Bu bildigimiz Ali Turan degil mi? Gidip onu mu alacakti kadroya. Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Kadro genel itibariyle oturmuş kadro, normal. Semih'e bu kadar takılmaya gerek yok. TR'de hakikaten düzgün stoper yok çünkü. Geniş kadrodan öte ilk 11'e bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 M Topal'ı stoper düşünüyor sanırım. Başka bi açıklaması olamaz yoksa bence. Ki bence o da yanlış. Topal ön liberoda iyi, stoperde ise meh. Ömer Toprak neden yok? Semih kadar kötü değildir diye düşünüyorum. Ahmet Çalık bence iyi, tecrübesiz olsa da psikolojik destekle falan heyecanını aşabilirse iyi oynar, Serdar Aziz'le iyi bi ikili olma ihtimali var. Ama oynatacağını sanmıyorum. Ön liberoda ise Topal en sert adam, Oğuzhan Selçuk ikilisi çok yumuşak kaçar. Töre'nin alınması bence yanlış, esas kadroda olmaz diye tahmin ediyorum, adam hem 2 maç cezalı hem de kötü bi sezon geçirdi, Osmanlı maçında hiçbişey yapmadı resmen. ----- Volkan GG - Serdar - A. Çalık - Caner -- Topal -- Selçuk (oğuzhan) --- Volkan Şen - Oğuzhan (H. Çalhanoğlu) - Arda ------ Cenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Volkan GG-Topal-Aziz-Caner Selçuk-Ozzy Şen-Arda-Potuk Tosun Bundan başka kadro olmaz. Çalhanoğlu oyun içi devamlılığı ve Terim takımı orta sahalarının olmazsa olmazı pres özelliğine sahip değil. Galatasaray'ın performansı ne olursa olsun, Selçuk bu sene şu haliyle bile ligin bölgesinde Oğuzhan'dan sonraki en iyi yerlisi, hamle oyuncusu olarak da Yasin mutlaka yer bulur. Selçuk-Ozzy bir arada oynadığında Topal tipi bir çapaya ihtiyaç yok. Belki Caner'in maç eksiği nedeni ile İsmail oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Valla ben en çok hasan ali kaldırım'a üzüldüm.Muazzam performansından sonra kesinlikle kadroda olmalıydı.Yazık oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 BulletRide said: Volkan GG-Topal-Aziz-Caner Selçuk-Ozzy Şen-Arda-Potuk Tosun Bundan başka kadro olmaz. Çalhanoğlu oyun içi devamlılığı ve Terim takımı orta sahalarının olmazsa olmazı pres özelliğine sahip değil. Galatasaray'ın performansı ne olursa olsun, Selçuk bu sene şu haliyle bile ligin bölgesinde Oğuzhan'dan sonraki en iyi yerlisi, hamle oyuncusu olarak da Yasin mutlaka yer bulur. Selçuk-Ozzy bir arada oynadığında Topal tipi bir çapaya ihtiyaç yok. Belki Caner'in maç eksiği nedeni ile İsmail oynar selçuk ozzy yumuşak kaçabilir, pas yollarını falan iyi kapatıyor ikisi de ama ikili mücadele kazanma konusunda skıntı olabilir, ben olsam birini keser Topal yapardım, ama FT muhtemelen dediğin gibi oynatır. Bi de Arda 10 numara gibi oynamasın mümkünse. Kanatta ne kadar iyiyse 10numara o kadar kötü. Selçuk ya da Ozzu ona pas atamayacakmış gibi yanlarına gelip top alıyor, sonra tek başına sağa sola döne döne oynamaya çalışıyor oyun temposunun içine ediyor. Takımın gerikalanına 10-12 yaş grubu muamelesi yapıcaksa hiç oynasın Arda. edik: Olur da bir iki maç iyi oynarsak şu caps iş yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 TÜRKİYE: Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Hakan Balta, Mehmet Topal, Caner Erkin, Oğuzhan Özyakup, Selçuk İnan, Ozan Tufan, Volkan Şen, Hakan Çalhanoğlu, Cenk Tosun İNGİLTERE: Hart, Walker, Cahill, Stones, Rose, Dier, Wilshere, Alli, Sterling, Kane, 19:15 atv de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Hala hakan balta oynuyo dicektim ki yazarken golü yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 ozan tufan yerine alper potuk olsa ? savunma yönünden zayıf mı kalırız. hiç sevmiyorum şu ozanın oyununu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Ooo tatlı attık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 ozzy'nin ara pası volkanın signature çizgiden içeri çevirmesi. cok tatlı gol oldu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar