Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 hanımın bile desteğini alamadım şunda :( teksasa gitcem ben Laurelin said: Adam bireysel silahlanma diyor kac gundur, bence durum ciddi
Patice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 dana22 said: sahibi derken ?? onu allah bilir, kısmeti kaderi nerede saklı kim bilir...
Seele Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 sayin dilan sunar artik kalin kas yapmasak. begenmiyoruz gercekten.
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 tavsan yok mu tavsan..playboy bunny den kismet cektirilir ..dylan dan el verdirilip kismet buldurulur as kuralim..
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Seele said: sayin dilan sunar artik kalin kas yapmasak. begenmiyoruz gercekten. Siz beğenmeyin zaten . sdf
Patice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Seele said: sayin dilan sunar artik kalin kas yapmasak. begenmiyoruz gercekten. kalın kas mı kalın kaş mı?
Patice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Caner çok mu zengin? mesela ne kadar parası var?
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Kaş gayet iyi de dudaklar sıkıntı dilanın
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 abi simdi ..kendileri acin da cesitli uzuvlarinizin aynadaki hali ile ugrasin dese hakli sanirim..
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 yine başladınız insanların orasını burasını eleştirmeye dönün önce kendi götünüze bakın sonra gelin burda dudağı şöyle kaşı böyle diyin
xunn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Malibu said: Kaş gayet iyi de dudaklar sıkıntı dilanın Overall sıkıntı değil mi abi bu kız? Kırk yıllık çobanım böyle düzlük görmedim.
Patice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Malibu said: Kaş gayet iyi de dudaklar sıkıntı dilanın ne var dudaklarında kızın ya, poz verirken öyle yapıo kızlar, normalde güzel bence. dilan çogüzelsin allah sahibine bağışlasın.
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 hala sahibi... ..sonra kadini metalastirmayin..
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 dana22 said: abi simdi ..kendileri acin da cesitli uzuvlarinizin aynadaki hali ile ugrasin dese hakli sanirim.. Kadinlarin dis gorunumu ile ilgili her elestri getiren erkek bir kendi vesikaligini koymali diye yasa koysak butun dunya daha guzel olur yeminlen Butthurt dweller bile evlendi ya hani isteyince olabiliyor
Seele Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Patice said: Seele said: sayin dilan sunar artik kalin kas yapmasak. begenmiyoruz gercekten. kalın kas mı kalın kaş mı? ikincisi.
Patice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 dana22 said: hala sahibi... ..sonra kadini metalastirmayin.. offf of of of. cımbızlama kelimeleri ya geyik yapıyoruz of of of çok sinirlendim doktor.
xunn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Patice said: Malibu said: Kaş gayet iyi de dudaklar sıkıntı dilanın ne var dudaklarında kızın ya, poz verirken öyle yapıo kızlar, normalde güzel bence. https://www.youtube.com/watch?v=2k0SmqbBIpQ
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Laurelin said: dana22 said: abi simdi ..kendileri acin da cesitli uzuvlarinizin aynadaki hali ile ugrasin dese hakli sanirim.. Kadinlarin dis gorunumu ile ilgili her elestri getiren erkek bir kendi vesikaligini koymali diye yasa koysak butun dunya daha guzel olur yeminlen su adeta
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Gerçi bugüne kadar söylenen , yapılan çok boş eleştireler oldu ben çok tınlamıyorum İster umusamazlık, ister özgüven de adına. Ama harbi artık eleştiri yapanlar sırf ağız ishalliği yani başka bişey değil. xunn da yine adımı duyunca gelmiş
Patice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Laurelin said: dana22 said: abi simdi ..kendileri acin da cesitli uzuvlarinizin aynadaki hali ile ugrasin dese hakli sanirim.. Kadinlarin dis gorunumu ile ilgili her elestri getiren erkek bir kendi vesikaligini koymali diye yasa koysak butun dunya daha guzel olur yeminlen Butthurt dweller bile evlendi ya hani isteyince olabiliyor koyun görelim gerçekten.. http://imgtrend.mynet.com/2014/12/05/11153623242123/9cointilejpg-728x728.jpg
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Benim popom çok seksi, çirkin diyebiliyor muyum?
xunn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 dylanN said: Gerçi bugüne kadar söylenen , yapılan çok boş eleştireler oldu ben çok tınlamıyorum İster umusamazlık, ister özgüven de adına. Ama harbi artık eleştiri yapanlar sırf ağız ishalliği yani başka bişey değil. xunn da yine adımı duyunca gelmiş http://i.imgur.com/ZnGWUBo.jpg
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 napıyosunuz bakiyim gençler taşındı nedir yahu
Öne çıkan mesajlar