ad3m Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Kesin Fin söylemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 başka topçular var mı yazan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 dilan bana niye yakıştıramadın ben o gün haberi görünce ueheuh diye gülüp buradakilerle paylaştım. sallamadığımı göstermek için de gaza gelip fotoyu paylaşmışım. ha gereksiz mi olmuş? olabilir ne bilim. zaten hayırlısı olsun filan demişim öyle itin götüne sokmak gibi derdim de yok. yalan yanlış bişey de söylememişim sdf hatta ben bu mevzuyu unutmuşum topic uplanınca hatırladım o derece umarsızım lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 7thBreath said: üzücü, daha iyi makara yapılabilirmiş ayılığın lüzumu yok. O konuda barana ben de çok kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Caner'de burda mı acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 dylanN said: Ben komik değil demedim. Ayrıca bence de komikti o yüzden merak ettim kim bu komik donjuan diye. Edit: polemiğe girmek istemiyorum. Neticede artık ünlü biri sayılırım sdfg sdfg diye gülen ünlü mü olurmuş! hıh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 sanssizsansli said: dilan bana niye yakıştıramadın ben o gün haberi görünce ueheuh diye gülüp buradakilerle paylaştım. sallamadığımı göstermek için de gaza gelip fotoyu paylaşmışım. ha gereksiz mi olmuş? olabilir ne bilim. zaten hayırlısı olsun filan demişim öyle itin götüne sokmak gibi derdim de yok. yalan yanlış bişey de söylememişim sdf hatta ben bu mevzuyu unutmuşum topic uplanınca hatırladım o derece umarsızım lel oyy üzüldün mü la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 calimero said: 7thBreath said: üzücü, daha iyi makara yapılabilirmiş ayılığın lüzumu yok. O konuda barana ben de çok kırgınım. burç ağlıyor abi, çok fena yani anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Heycanla olacakları bekliyorum. Bacım durmasın yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Bu Caner ne kadar bahtsız bir adammış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 km yorumu sağlam hayvanlıkmış bu arada cons'un kıble mesajıyla yarışır asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 önemli olan torku dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 http://images2.sanalmarket.com.tr/images/1000/urun//large/07155782_large.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 said: CANER ERKİN SEVGİLİSİ ŞÜKRAN OVALI'YA ARABA MI ALDI? Futbolcu Caner Erkin, önceki gün bir erkek arkadaşıyla Yeniköy'de bulunan bir galeride görüntülendi http://www.haberturk.com/galeri/magazin/463948-caner-erkin-sevgilisi-sukran-ovaliya-araba-mi-aldi Caner, Asena'ya 1 Milyon Lira Değerinde Yeni Otomobil Aldı http://www.haberler.com/caner-asena-ya-1-milyon-liraya-yeni-otomobil-6899048-haberi Dilan sana ne aldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=Q1pI_AP_JyI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 said: http://images2.sanalmarket.com.tr/images/1000/urun//large/07155782_large.jpg bütün kutu değilde 1 dilim ekmek üstüde uyar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Ah ulan şu moderasyon olmasa ne güzel laflar söylerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 moderasyon yok burda söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 bu topikte güzel laflar serbest olsun !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 olm nolmuş burada özet pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 29 sayfa Caner ve Dylann dedikodusu sonra 6 ay sonra Dylann topiği okuyup hortlattı bkz sayfa 29. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Yalnız buradaki bi çok insan direk hayvan gibi şapıyor. Ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Daha yenisin yine edepli bir topik bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Remus said: Ah ulan şu moderasyon olmasa ne güzel laflar söylerdim. garbage la burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Bi dylann değil. Farklı yazıyor, asfd diye random gülüyor falan. Bi de balonlu yancıyla gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar