bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 account activation date : 3/22/2016 account last activity : 3/26/2016 account expired on : 4/22/2016 story of every "yeniden başladım lan" hype'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 beyler bugun vanilla private serverinin yenisi açılıyor fresh start, kungen falan da başlıyacak bugun gelmek isteyen varsa seslensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 yapma olm ya. yazik bu genclere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 vanilla olmaz, TBC olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 valla ben hala oynuyorum. gayet iyi gidiyor şu an. abuk sabuk bir sürü karakter levelledim. ortada hala bir 100 level yok ama çok eğleniyorum. asdf bir soru; garrisona stables koydum 1 adette görev yaptım 2-3 gundur baska gorev vermıyor. binek almak için ne yapmam lazım??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 WoD'da neredeyse herşeyi yaptıysanız lejyona kadar hayp yapmaya gerek yok bence de. Bazen canım çok istiyor ama bıngıl'ın da dediği gibi gaza gelip 2 gün girip sonra bırakıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Ya simdi bi mail gelmis WoD bedava arti 7 gun diye simdi baslarsam wod ru belesemi getirmis olacam?? Anlamadim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 twisting nether'da ally olarak başladık bizde bu sefer tekrardan. 27 milyör horde un arasında 10 kişi ally ız. guild arayan falan olursa o tarafta bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 manyak mısın lan?? asdf aslında baya eğlenceli olabilir.. yeni mi kasıyorsunuz??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 applev0dka said: beyler bugun vanilla private serverinin yenisi açılıyor fresh start, kungen falan da başlıyacak bugun gelmek isteyen varsa seslensin su acildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 server açıldı ve kapandı bile. 1 ay olmuş ahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 kapanmadı ya, geçen hafta açıktı girdim oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 mokoko 12 Apr 2016, 10:57 said: ben bu allahın belası oyuna yine başladım ya ... allah benimde belamı versin yok böyle bir şey tam bir gerizekalıyım cidden... neyse okadarda gerizekalı değilmişim 2 hafta önce kapattım tekrar. wow ne abi yıl 2016... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 totemic said: manyak mısın lan?? asdf aslında baya eğlenceli olabilir.. yeni mi kasıyorsunuz??? kastık ya charları. hfc normal tryladık baktık kesiyoruz bu akşam heroic denicez. legendary yüzüğü olan peygamberliğini ilan etmiş bi. 900k hp li moba tek atıyolar falan. biraz şov bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 mokoko said: mokoko 12 Apr 2016, 10:57 said: ben bu allahın belası oyuna yine başladım ya ... allah benimde belamı versin yok böyle bir şey tam bir gerizekalıyım cidden... neyse okadarda gerizekalı değilmişim 2 hafta önce kapattım tekrar. wow ne abi yıl 2016... 13 yildir daha iyisi yapilamadi yalniz sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 WoD single kafası ile çoğu oyundan daha iyi deneyim sunuyor ya 90-100 levelling ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 olm ya. TN den bi char aıp yeniden başlasam mı gazına büründüm gene. hiç vaktim yok ama ya 1-2 saat takılır mıyım ki. ne diyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 bende dün açtım DH güzel olmuş bir çırpıda 100 oldum. şimdi bana guild invite atıp aralarına alacak arkadaşlar aranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 yapmayın arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Su çok güzel gelsenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 inadına tutuyorum bilgisayarda ama başlamaya yemiyor bi tarafım dafsdgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Var mı abi TN'de bir guild, casual girebileceğimiz, akşamları 1 2 saat mythic dungeon farmlayıp sohbet edebileceğimiz insanlar? DH'yi maine çeviresim de var hazır :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 çok büyük hata dh ya her yer dh oyuna dönen bile dh açmış guild arıyor işiniz zor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 O zaman paladin yapmıştım 90, 100'ler hafta sonu onla devam ederim. Bir de warrior var artık hangisine kısmetse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 boostu da belki palaya saklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar