Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tartıştığı sevgilisinin üzerine araba sürdü

benjani

Öne çıkan mesajlar

NTV said:

Antalya'da Gizem C. (21), tartıştığı sevgilisi Ramazan K.'yi (24) ezmek isterken otomobiliyle kuaför dükkanına girdi. Ramazan K. ile kuafördeki 2 kadın yaralandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Muratpaşa ilçesi Bayındır Mahallesi'nde meydana geldi.Sevgilisi Ramazan K. ile tartışan Gizem C., kiraladığı otomobile bir kadın arkadaşını da alarak sevgilisinin çalıştığı oto galeriye geldi.Gizem C., direksiyonu kaldırımda bekleyen Ramazan K.'nın üzerine sürdü.

Önce yol kenarındaki bir araca çarpan Gizem C.'nin otomobili, daha sonra Ramazan K.'ya çarptı.

İşyeri sahibi Ramazan Güç, içerde annesi, çalışanlar ve müşterilerin olduğu sırada aracın işyerine girdiğini belirterek, “Müşterime fön çekecektim. Başımı çevirdiğimde bir otomobilin üzerimize geldiğini gördüm. Sonra büyük bir taş parçası camdan içeri girdi. 2 müşterim kollarından yaralandı" diye konuştu.Güç, "Sürücü kadın bilerek girdi buraya. Aracı kullanan kadın yan taraftaki oto galerici arkadaşın yanında çalışan kişinin sevgilisiymiş. Olaydan sonra sevgilisinin yanına gidip, 'Yapamayacağımı mı sandın' diyordu. Tabi biz de tepki gösterdik" diye ekledi.
Gözaltına alınan Gizem C., bu sabah adliyeye sevk edildi.

http://www.ntv.com.tr/galeri/turkiye/tartistigi-sevgilisinin-uzerine-surdugu-otomobil-kuafore-girdi,wL8-iUAtDUS39eyWCPCNng/4XgyBZUxxkmNM0g6NLlcVg

Erkeğe şiddete hayır
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

la oto galeri 30 metre ileride kuaförde ne işin var

Minibüs şoförü Temel'i pazara minibüsle dalıp 10 kişiyi ezdiği için tutuklamışlar, mahkemede hakim "anlat bakalım olayı" demiş. "Valla hakim bey, valla benim suçum yok. minibüsün freni patladı, ondan oldu. Önümde yol ayrımı vardı, soldaki sokakta oynayan bi çocuk, sağda da kalabalık pazar vardı. Pazara girsem daha çok kişi yaralanır diye mecbur çocuğun üstüne sürdüm" demiş. Hakim şaşırmış, "e ama pazara girmişsin?". "Napayım hakim bey, çocuk minibüsü görünce pazara doğru kaçtı."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...