benjani Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 NTV said: Antalya'da Gizem C. (21), tartıştığı sevgilisi Ramazan K.'yi (24) ezmek isterken otomobiliyle kuaför dükkanına girdi. Ramazan K. ile kuafördeki 2 kadın yaralandı. Olay, dün akşam saatlerinde Muratpaşa ilçesi Bayındır Mahallesi'nde meydana geldi.Sevgilisi Ramazan K. ile tartışan Gizem C., kiraladığı otomobile bir kadın arkadaşını da alarak sevgilisinin çalıştığı oto galeriye geldi.Gizem C., direksiyonu kaldırımda bekleyen Ramazan K.'nın üzerine sürdü. Önce yol kenarındaki bir araca çarpan Gizem C.'nin otomobili, daha sonra Ramazan K.'ya çarptı. İşyeri sahibi Ramazan Güç, içerde annesi, çalışanlar ve müşterilerin olduğu sırada aracın işyerine girdiğini belirterek, “Müşterime fön çekecektim. Başımı çevirdiğimde bir otomobilin üzerimize geldiğini gördüm. Sonra büyük bir taş parçası camdan içeri girdi. 2 müşterim kollarından yaralandı" diye konuştu.Güç, "Sürücü kadın bilerek girdi buraya. Aracı kullanan kadın yan taraftaki oto galerici arkadaşın yanında çalışan kişinin sevgilisiymiş. Olaydan sonra sevgilisinin yanına gidip, 'Yapamayacağımı mı sandın' diyordu. Tabi biz de tepki gösterdik" diye ekledi. Gözaltına alınan Gizem C., bu sabah adliyeye sevk edildi. http://www.ntv.com.tr/galeri/turkiye/tartistigi-sevgilisinin-uzerine-surdugu-otomobil-kuafore-girdi,wL8-iUAtDUS39eyWCPCNng/4XgyBZUxxkmNM0g6NLlcVg Erkeğe şiddete hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 bizim gizem mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 adama vuramayıp başkalarını yaralaması iyiymiş, kadın sürücü deyince kızıyorlar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Oyuncak araba sürüyor sanki.Bugün bunu yapan yarın öbür gün neler yapmaz. Allah böyle psikopat kadınlardan korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2016 la oto galeri 30 metre ileride kuaförde ne işin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Liebe said: la oto galeri 30 metre ileride kuaförde ne işin var Minibüs şoförü Temel'i pazara minibüsle dalıp 10 kişiyi ezdiği için tutuklamışlar, mahkemede hakim "anlat bakalım olayı" demiş. "Valla hakim bey, valla benim suçum yok. minibüsün freni patladı, ondan oldu. Önümde yol ayrımı vardı, soldaki sokakta oynayan bi çocuk, sağda da kalabalık pazar vardı. Pazara girsem daha çok kişi yaralanır diye mecbur çocuğun üstüne sürdüm" demiş. Hakim şaşırmış, "e ama pazara girmişsin?". "Napayım hakim bey, çocuk minibüsü görünce pazara doğru kaçtı." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 adam kaçıp kuaföre saklanmış, kadın o yüzden dükkana dalmış da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Kız da çirkinmiş. Nasıl göz makyajı lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 benjani takmis bu ara bu tip haberlere sanirim :P beta uprising NOW! http://i1.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/956/202/439.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Fotolara baktım da kız biraz eskort gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 healal olsun ablaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 nasıl kalem lan o göze öyle herşeyi yapay kızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 kleopatra yapınca ooo dünya güzeli türk kızı yapınca kezban meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 crazy eyesss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 makyajda bi ekstremlik yok yalnız. göz kontoru de oyle dünya dışı birşey değil. lan amy whitehouseu gece gündüz dinliyonuz bi dönüp bakın lan ben kimi dinliyorum bu kadın neye benziyo falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 ben dinlemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Llama said: bizim gizem mi bu ajajdsjhafsdkjhafdkjgafdakjhgdka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar