Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell hatlarını iptal ettirenler

Stringray

Öne çıkan mesajlar

superonline i degistirmene gerek yokki
tcelli degistirince gerekli mesaji vermis oluosun
Bone said:

di said:

Gecmem diyen omurgasizlar kimler cok merak ettim lan.

hadi telefonu turkcell'den vodafona'a geçirdik diyelim. interneti turkcell superonline'dan geçireceğimiz benzeri kalitede fiber altyapısı + gece kuşu tarifesi sunan vodafone hizmeti var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

di said:

hadi telefonu turkcell'den vodafona'a geçirdik diyelim. interneti turkcell superonline'dan geçireceğimiz benzeri kalitede fiber altyapısı + gece kuşu tarifesi sunan vodafone hizmeti var mı?

"Cocuk tecavuzculerini destekleyen kurumun x hizmetinden vazgecmiyorum cunku y hizmetlerini kullanmak zorundayim". Yazdiginin cevirisi bu.

Mecbursan kalmaya kalirsin da mecburiyet doguracak bir durum yok sanki. Kaldi ki kimse gelip bana hesap vermek zorunda degil bununla ilgili ama zamani gelince dusunuruz yerine direkt "gecmem" diyosa biri ulu orta, birakin ben de omurgasiz diyebileyim. "Yok ya oyle demek istemedik"cilerin alinacagi bir durum yok yani ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

di said:

abi bu aşağıdaki olaya geliyor. geçirebildiğini geçir, imkansız görünen durum varsa o kalsın. 'her şeyi, ama her şeyi gericilerden almayacağım' moduna girip 'amaaan ne çok şey varmış' diyip vazgeçiyor herkes. bir yerden başla, o yerde kalsa bile yine de bir tepki göstermiş oluyorsun sonuçta.

said:
zaten bu tür eylemler sürekli köye yerleşip tarla mı biçeceksin moduna çekiliyor. mevcut yaşam şartların bu neredeyse kimsenin yapabileceği bir şey değil, ama daha uygun protestoların yapılmamasını gerektirmiyor bu durum.

mesela ben tütün kullanıyorum yalnızca, alkol dışarıda minimum. çok kullansam evde votka felan yapardım, çok zor bir şey değil. araba / benzin harcamam yok gibi. sigortam asgariden, daha çok freelance çalışıyorum. bu arada şirket kuranın vergi verdiğini sanıyorsanız çok gülerim, yılda 1000 tl felan kar gösteriyorlar çalışandan daha az vergi ödüyorlar. avm'ye adım atmam, alışverişi oldukça kıstım zaten. çok ihtiyacım olursa ebay'de takılıyorum, 75 euro altı vergisiz geliyor ve avrupa'dan kargo 6-7 euro civarı.

arkadaş buluşmaları evlere taşındı neredeyse tamamen. gezi vakti şerefsizlik sergileyen yerlere adım atmıyorum, garanti hesaplarımı da kapatmıştım zamanında. garanti batmadı evet ama müdürünün çıkıp 'biz de geziciyiz' diye kıvırması ve binlerce insanın iptal nedeninin banka kayıtlarına geçmesi bile bir şeydir. tatile kuruş vermem resort tipi antalya otellerine. ya yurtdışı, en kötü ihtimalle küçük beldelerde butik aile oteli.

tüm bunları herkes yapamayabilir elbette ama şunca şey arasında birkaçını yapmak bile bir şeydir, hiç yoktan iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi tr de ne eski ustalar zamanında 20-30 yıl önce makina getirmişler yurt dışından mesela adam her şeyini çözmüş hatta upgrade yapmış artık makinaya ama ilkokul mezunu.Tabi böyle adamlar artık 50-60 yaş aralığıda genç nesilde çıkması zor
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada en uygun vodafone tarifeleri (yönetici arkadaş ilk mesaja eklese iyi olur aslında)

faturasız

26 yaş altı: http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/genclere-ozel-esnek-tarifeler.php
26 yaş üzeri: http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/bittikce-dolan-tarifeler.php

faturalı
26 yaş altı: http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/Faturali-Esnek-Tarifeler.php
26 yaş üzeri: http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/AkilKupuTarifeler.php

çok konuşanlar için faturalı mega paketler: http://www.vodafone.com.tr/Red/tarifeler.php
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

Flassh said:

beyin göcü de nasıl palavra bişi ya

ben almanyadayim. benim gibi it ve benzeri is dallarinda "kalifiye" adam diyebilecegin adamlar teker teker yurtdisina kacti. geri kalan patilere imkan versen bir cogu en azindan yasamayi dener.

Ben de bu sene Hollanda'ya geldim. Burada veya başka bir "stressiz" ülkede iş arıyorum. Patide bile bunu deneyen (başarılı veya başarısız) bir sürü insan var sadece benim bildiğim.

Üstelik kur farkına rağmen Türkiye'de kazandığım paraya çalışmaya razıyım yani burada. 3-4 bin Euro versinler yerleşicem :D
O derece dönesim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

haydi calismiyorum, devleti gelir vergim ile, sgk primimle beslemiyorum diyin bakalim dolayli vergileri gectim :D

bu turkcelli filan protesto hep kucuk capli vicdan tatmini, ego tamamen. dogru birsey yaptim hissi filan, yanlis degil ama etkisiz, kitlelere ulassa bile etkisiz.

zaten yapabildiğimiz kadarını yapıyoruz, daha fazlasını yapma imkanımız olsa yaparız da beyin göçü olmak da zor, bir noktada etkisi farketmeksizin yaptığımız her şey vicdan masturbasyonu

keşke daha fazlasını yapabilsek, yapabildiğimiz kadarını yapıp o kadarlık vicdan masturbasyonu yapıp o kadarlık kamuou oluşturuyoruz zaten aalarak bitsek bile ben micadele etmedim demek istemiyorum ki bir noktada nasıl olsa "biteceğim"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...