Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell hatlarını iptal ettirenler

Stringray

Öne çıkan mesajlar

bu tür olayların sadece finansal değil sosyal yönü de var. finansal olarak şirketler toplu hatlarını iptal ederlerse ve bireysel olarak özellikle 10+ yaşındaki turkcell hatlar iptal edilirse markanın prestij kaybı olacak. yıllarca faturalı hat kullanarak otomatik ödemeye bağlamış kişilerin gitmesi önemli bir zarar bana göre, zira bu olay olmasa bu kişiler onlarca yıl daha kalacaktı büyük ihtimalle. şirketin gelecek nakit akışını etkilemek, şu anki karını etkilemekten çok daha vurucu bir olay. şu dandik ülkede elden gelen buysa bunu yapmanın bir zararı yok.

ilk mesaja tarifeleri koydum zaten turkcell'in %60 - %75 ücretinde benzer vodafone tarifeleri. geçmemek için aksi bir neden de yok görünüyor. artık levent - mecidiyeköy civarı internetimin olacağını bilmek güzel bir duygu, zira turkcell 3g internet hiç çekmiyordu burada.
Sosyal ağlarda paylaş

ya su olay basarili olsun
aynisini 1.2 tsi golfettolara da yapalim
xunn said:

Abi mevzu adamları çökertmek değil ki, en azından bireysel olarak ceplerini şişirmiyor olmanın verdigi vicdani rahatlık.

Kesinlikle birşey degistireceğini düşünmüyorum yani.

Ha kimseye çıkıp degistirmiyosan ibibiksin diyecek moral superiority yok tabi ama bi düşünün yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir ara düşünmüştüm numara aktarmayı, ama köy, belediye, dağın başı vb. şehir dışı araziye çok çıktığım için, oralarda da turkcell dışı hatlar çekmediği için değiştirmedim. Aynı nedenden dolayı (eh ayrıca da 99'dan beri kullanıyorum artık) değiştireceğimi sanmıyorum. Önümüzdeki senelerde değişiklik olursa artık...
Sosyal ağlarda paylaş

bu isleri anlamsiz buluyorum cunki en azindan bu aptal ulkede bu isin sonu yok, dagbasina tasin kendin tarla ek ve bic ve ordan gecimini saglaya kadar gider

turkiye sinirlari icinde her para harcadiginizda hatta calisip kazandiginizda suratle dunyanin gozunde mesruiyetini kaybeden bir mafya devletine direkt ve dolayli yollardan harac odediginizin farkindamisiniz? vodafone a gecince odediginiz paranin ciddi bir miktarinin suriyedeki hukumetin cici terorolerine gitmiycegini veya guneydoguda teror orgutu ile ilgisi olmayan masum halka demokratik tercihleri yuzunden kan ve yikim ile bedel odetmek icin kullanilmiycaginimi saniyorsunuz? aldiginiz her litre benzine karsilik bir litreden fazla benzini devletin cebine birakirken kicikirik turkcell hatti iptal edincemi birseyler degisicek?

madoyu cok iyi protesto ettik milletce, turkcellde kesin korkudan titriyordur

yapabiliceginiz tek etkili protesto bu ulkeyi sirtlayan beyin gucu olarak buradan cekip gitmek, bu sistemi direk ve dolayli olarak beslememek. damarlardaki kan gidince ayaklar birsey yapamiyor cunki, kalp atmayinca ve beyin calismiyinca bugun iktidara cogunluk ile gelmis yasam icin kritik onem arzetmiyen uzuvlarin bir esprisi yok
Sosyal ağlarda paylaş

Ben dediklerine katilmiyorum lau kusura bakma.hem otekilestir,yuzde 50yi zor tutuyoruz de,kendine bir suru yandas yarat ve bunuda nispeten sevmedigin otekilestirdigin insanlarin parasiyla yap.yok abi boyle bisey..
Eksi sozlukde akp yandas firmalari protesto kampanyasi vardi bu aralar bence protestonu genisletilmeli.liste kaldirilmis hatta cok sikayet edilmis vs..
Sosyal ağlarda paylaş

Ozan said:

Bir ara düşünmüştüm numara aktarmayı, ama köy, belediye, dağın başı vb. şehir dışı araziye çok çıktığım için, oralarda da turkcell dışı hatlar çekmediği için değiştirmedim. Aynı nedenden dolayı (eh ayrıca da 99'dan beri kullanıyorum artık) değiştireceğimi sanmıyorum. Önümüzdeki senelerde değişiklik olursa artık...

bu muhabbet 10 yaşında felan kalmadı mı artık? benim bildiğim kadarıyla operatörler arası doğru dürüst fark yok çekim kuvveti açısından.
Sosyal ağlarda paylaş

dasBock said:

abi boşa kürek çekmeyin. kaç kişi iptal edicek? hadi en ütopik rakamı vereyim 1 milyon kişi mi? 6 ay sonra unutucaksınız olan biteni turkcell de o ara bi kampanya patlatmış olcak sktir et deyip gene geçiceksiniz. o yüzden boş işlerle uğraşmayın. turkcell gibi dev firmaların pek şeyinde olmazsınız. bi arada bimden alışveriş yapmayın furyası vardı. bi star wars kampanyası patlattılar alayınız sıraya girdiniz kapıda dsfs

En son gezi için bunları söylemiştim ben. Artık söylemiyorum böyle şeyleri. Olur mu olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Frostbite said:

Ben dediklerine katilmiyorum lau kusura bakma.hem otekilestir,yuzde 50yi zor tutuyoruz de,kendine bir suru yandas yarat ve bunuda nispeten sevmedigin otekilestirdigin insanlarin parasiyla yap.yok abi boyle bisey..
Eksi sozlukde akp yandas firmalari protesto kampanyasi vardi bu aralar bence protestonu genisletilmeli.liste kaldirilmis hatta cok sikayet edilmis vs..

politik aktivizm anca change org ile eksi sozluk kapsaminda oluyor bu ulkede, coca cola protesto edicez diye kola satin alip cope doken kafa var bizde

hayir turk milleti beceremiyor boyle seyleri, seneler once ermeni tasarisi kabul edildiginde guya fransiz mallarini boykot ediyorduk, ortaya ciktiki olaydan sonra ticaret hacmi dahada artmis tam tersi. cogu insan hatirlamaz bile bunu bu ulkede

turkcellin veya herhangi bir firmanin rejime yaptigi takviye vergilerle elinziden alinan ve yandaslara, terore, develt siddetine ve israfa aktarilan paranin yaninda o kadar kucukki

turkcelle tas catlasa 200 lira veriyrousnzu ayda oysa direkt ve dolayli vergiler ile burut maasinizin %50 si direk devletin ve rejimin eline gidiyor

haydi calismiyorum, devleti gelir vergim ile, sgk primimle beslemiyorum diyin bakalim dolayli vergileri gectim :D

bu turkcelli filan protesto hep kucuk capli vicdan tatmini, ego tamamen. dogru birsey yaptim hissi filan, yanlis degil ama etkisiz, kitlelere ulassa bile etkisiz.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

di said:

Gecmem diyen omurgasizlar kimler cok merak ettim lan.

biri benim işte.
mücbir sebep var.

Senin oyle bi insan olduguna inanmak istemiyorum Utku. Ama diger yandan yaptigin zengin RP'lerinden de killanmaya baslamadim degil. Ayakkabi kutulari mi biriktiriyosun nabiyosun ///_-))
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

bu isleri anlamsiz buluyorum cunki en azindan bu aptal ulkede bu isin sonu yok, dagbasina tasin kendin tarla ek ve bic ve ordan gecimini saglaya kadar gider

turkiye sinirlari icinde her para harcadiginizda hatta calisip kazandiginizda suratle dunyanin gozunde mesruiyetini kaybeden bir mafya devletine direkt ve dolayli yollardan harac odediginizin farkindamisiniz? vodafone a gecince odediginiz paranin ciddi bir miktarinin suriyedeki hukumetin cici terorolerine gitmiycegini veya guneydoguda teror orgutu ile ilgisi olmayan masum halka demokratik tercihleri yuzunden kan ve yikim ile bedel odetmek icin kullanilmiycaginimi saniyorsunuz? aldiginiz her litre benzine karsilik bir litreden fazla benzini devletin cebine birakirken kicikirik turkcell hatti iptal edincemi birseyler degisicek?

madoyu cok iyi protesto ettik milletce, turkcellde kesin korkudan titriyordur

yapabiliceginiz tek etkili protesto bu ulkeyi sirtlayan beyin gucu olarak buradan cekip gitmek, bu sistemi direk ve dolayli olarak beslememek. damarlardaki kan gidince ayaklar birsey yapamiyor cunki, kalp atmayinca ve beyin calismiyinca bugun iktidara cogunluk ile gelmis yasam icin kritik onem arzetmiyen uzuvlarin bir esprisi yok

Biseyleri protesto etmek, "amaaan koy gotune"cilikten bin kat iyi. Neresinden bakarsan bak. Haliyle baya baya sinirlerim zipliyo boyle yazdiginizda.
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

Frostbite said:

politik aktivizm anca change org ile eksi sozluk kapsaminda oluyor bu ulkede, coca cola protesto edicez diye kola satin alip cope doken kafa var bizde

hayir turk milleti beceremiyor boyle seyleri, seneler once ermeni tasarisi kabul edildiginde guya fransiz mallarini boykot ediyorduk, ortaya ciktiki olaydan sonra ticaret hacmi dahada artmis tam tersi. cogu insan hatirlamaz bile bunu bu ulkede

turkcellin veya herhangi bir firmanin rejime yaptigi takviye vergilerle elinziden alinan ve yandaslara, terore, develt siddetine ve israfa aktarilan paranin yaninda o kadar kucukki

turkcelle tas catlasa 200 lira veriyrousnzu ayda oysa direkt ve dolayli vergiler ile burut maasinizin %50 si direk devletin ve rejimin eline gidiyor

haydi calismiyorum, devleti gelir vergim ile, sgk primimle beslemiyorum diyin bakalim dolayli vergileri gectim :D

bu turkcelli filan protesto hep kucuk capli vicdan tatmini, ego tamamen. dogru birsey yaptim hissi filan, yanlis degil ama etkisiz, kitlelere ulassa bile etkisiz.

zaten bu tür eylemler sürekli köye yerleşip tarla mı biçeceksin moduna çekiliyor. mevcut yaşam şartların bu neredeyse kimsenin yapabileceği bir şey değil, ama daha uygun protestoların yapılmamasını gerektirmiyor bu durum.

mesela ben tütün kullanıyorum yalnızca, alkol dışarıda minimum. çok kullansam evde votka felan yapardım, çok zor bir şey değil. araba / benzin harcamam yok gibi. sigortam asgariden, daha çok freelance çalışıyorum. bu arada şirket kuranın vergi verdiğini sanıyorsanız çok gülerim, yılda 1000 tl felan kar gösteriyorlar çalışandan daha az vergi ödüyorlar. avm'ye adım atmam, alışverişi oldukça kıstım zaten. çok ihtiyacım olursa ebay'de takılıyorum, 75 euro altı vergisiz geliyor ve avrupa'dan kargo 6-7 euro civarı.

arkadaş buluşmaları evlere taşındı neredeyse tamamen. gezi vakti şerefsizlik sergileyen yerlere adım atmıyorum, garanti hesaplarımı da kapatmıştım zamanında. garanti batmadı evet ama müdürünün çıkıp 'biz de geziciyiz' diye kıvırması ve binlerce insanın iptal nedeninin banka kayıtlarına geçmesi bile bir şeydir. tatile kuruş vermem resort tipi antalya otellerine. ya yurtdışı, en kötü ihtimalle küçük beldelerde butik aile oteli.

tüm bunları herkes yapamayabilir elbette ama şunca şey arasında birkaçını yapmak bile bir şeydir, hiç yoktan iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Stringray said:

bu muhabbet 10 yaşında felan kalmadı mı artık? benim bildiğim kadarıyla operatörler arası doğru dürüst fark yok çekim kuvveti açısından.

Yok, beraber gittiğim kişilerde veya arazideki çalışanlarda diğer hatlar vardı. Sorunsuz, 7/24 çeken hatlar turkcelldi. Dİğer hatlar yolda giderken bile kesilebiliyor. Yer: Trakya
Sosyal ağlarda paylaş

Duyan da Ingiliz alayinizi somurdu, donunuza kadar aldi, geldi dayak atti, su anki halinize mahkum etti sanar.

Inanmicaksiniz ama Ingiliz Turklere Turkiye'den iyi bakiyo gencler, yormayin kafanizi. Basiniza bi is gelse, kacicak olsaniz aliyo, maas bagliyo, ev veriyo. En olmadi geleyim orda is kurayim derseniz yok demiyo. Haliyle birakin bu "bir gecede cahil kaldik" mubabbetlerini, yakismiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...