Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Voltron: Legendary Defender


Xaero

Öne çıkan mesajlar

ilk çizgi film oldukça karanlık atmosferi vardı. bu yeni çizgi film daha renkli ve daha hafif olacağı havası var. yine de her durumda bi kaç sene önceki çizgi filmden fersah fersah iyi olur diye düşünüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=7ghHHVFIHM0
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
netlix trailerından Korra tarzı "eğlenceli çocuk çizgi filmi" tadı aldım. Korra'nın Avatar'a kıyasla ne kadar sığlaştırıldığını düşünürsem, bu seriden pek fazla umudum yok.

orjinal seri oldukça ağır bir atmosfere sahipti, onunla büyüyen kişilere seinen tarzı bir şeyler yapmalarını isterdim.

yine de her haliyle 2011'deki boktan seriden daha iyi olucaktır.

ha eğer orjinal serideki müzikleri içerirse o zaman 10/10'u basarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
orjinal Voltron kadar iyi değil. orjinalinde (animeden gelme olsa gerek) ağır ve ciddi bir atmosferi vardı. keşke şu serinin seinen anime şeklinde bir reboot'u yapılsaydı.

son yıllarda Thundercats, Transformers, Voltron sevenler için baştan savma yapımlar çıktı. hadi yeni Ninja Kaplumbağalar çizgi filmi fena değil (çizgi romana veya ilk filme biraz daha sadık olsa daha leziz olabilirdi) ama onun da yeni iki filmi epey uyduruk oldu.

yeni Voltron, birkaç yıl önce çıkan Voltron Force kadar kötü değil. onun aslanların tasarımı dışında geri kalanı çöptü. ancak bu dizinin sıkıntısı epey Korra'laştırılmış olması. animasyonlarda karakterlerin ağırlığı ve boyutu hissedilmiyor. her şey kağıttan yapılmış gibi. Hunk dediğin Hunk değil Bolin olmuş, Coran dediğin Varrick esintisi, Pidge de Pidge değilmiş zaten (o ne be?).

özet olarak, bir My Little Pony, Young Justice, Avengers: Earth's Mightiest Heroes ya da Avatar: The Last Airbender olmamış.
yine de, her bölümün sonunda açıp şunu izlerseniz katlanılır olabilir...

https://www.youtube.com/watch?v=sUSpQW3zcUw
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...