Trias Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Sinemaya gitmeye değmez. Evde çerezlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Ben begendim. Gerilimi iyi becermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 son sahneler kadin uzay gemisini molotof kokteyliyle mi patlatti yoksa ben mi yanlis anladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 inanması güç ama evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Irak Eski Enformasyon Bakani Muhammed Es-Sahaf mi yazmis bu senaryoyu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Bu nasıl bir post be dhajdjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 film spo ya muhtemelen işte o uzaygemisi yaratık karışımı şeyin saldığı gaz yanıcı, kız da salıyor direk molotofu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 favori kim? http://static1.get-the-look.ca/articles/2/73/12/@/20157-actress-mary-elizabeth-winstead-attends-1000x0-1.jpg http://www.joblo.com/moviehotties/images/news-gallery/thumb/OdetteAnnableBirthday2013_5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 odette net daha iyi. saçma güzel hatun. ramona (elizabeth) 2010'da olsak daha iyi olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 aralarında da 1 yaş varmış he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 oha Odette daha ufak hatta dshufhuah. baby face olunca öle oluyo tabi. gerçi scott pilgrim'de de mary elizabeth 26'ymış maşallah. o da o zaman ufak gösteriyordu. ama normal büyümüş/yaşlanmış. Odette yaşlanmıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Enteresandı, winstead & goodman süperler gene. Bitişi biraz hayalkırıklığı oldu o tırmanıştan sonra ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 abi neden cloverfield.. neden baska bi isim degil? buna takildim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 7/10 izlettiriyor.Son sahne ağır saçma olsada gideri var. son sahne Sen o molotofla benim arabayı yakamazsın koca uzay gemisini/yaratığını patlattın yuh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 bugün ne izledinize yazmıştım da bi daha yazayım buraya son 20 dakika LA GET! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 kadının helikopter sanıp aneyooo diye el salladığı aracın uzay gemisi olduğunu görünceki sakinliği ne ya. "şaka yapıyor olmalısın" diyo olm, senin davan ne ablacım? "yok la yok, uzay gemisiymiş olm sıkıntı yok" rahatlığı nedir lan? olm ben görsem korkudan geminin üstüne koşarım ya, zaman mekan kalmaz yani. ha gerçi uzaylıların bu kadar denyo olduğunu bilsem kaçmam da, işte abla bilmiyor başında. şaraba gazete sok, yakıp fırlat, ölüyorlar zaten. ben o üstüne gelse ölmeyecek insan tanıyorum lan. gelse gelse aydan gelebilir anca bu angutlar dünyaya. o da gemiyi salmışlar, dünyanın yer çekimine güvenip cigaralarını içe içe gelmişler. tek ranged atağınız yeşil gaz olmasın ya. böyle denyo uzaylı mı olur lan? filmi genel olarak sevdim, yani o içerde geçen muhabbet harbi güzeldi de, son 20 dakikadaki tek anlamlı şey, kadının kaçarken radyodan "gelin la gelin kazanıyoz" cümlesini duymasıydı. e bu kadar angut uzaylıya karşı kaybedersen bas git lan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 durup dururken yine sinirlendim bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Aynen ya Öyle mi şeedilir orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Lord_Argos said: Ama bütüne baktığımızda bence Hateful Eight'in ağzına kürekle vurabilecek bir film. Hakkını yediniz. AHAHAHSAHDSLAJKHFDLSKJFHLDSJFHLKJ olm adam elmayla armutu toplamakla kalmamış, bi de üstüne çarpmış lan abaaaav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 laraken tercüman olmuş duygularımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 neyse gençler özetle şunun için izlemeye devam etme kararı aldım: http://webmshare.com/wwKKK http://webmshare.com/EEBBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar