Artariel Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Archangel_ said: Artariel said: Archangel_ said: Flassh said: nasıl cesaret ediyorsunuz böyle ameliyatlara ya. kalp ameliyatına girerim ama estetik ameliyat olmaya cesaretim yemiyo çift çene gerekiyorsa olay estetiğin biraz ötesindedir kanımca. ortodontik tedavi ile destekelenecektir muhakkak. çiğneme problemi vs de vardır dis. once ortodontik tedavi, hatta devaminda da 6-7 ay devam ediyor o tedavi. diş doktoruyum :) @Laurelin; çift çene ile tek çene arası baya bi fark var yalnız. maxilla işin içine girince kemik kesi miktarı oldukça artıyor, ameliyat alanı çok daha fazla genişleyip ödem, aprı gibi postoperatif sıkıntılarda artış olması doğal. Ama sonuç ömürlük olacağı için ve sadece estetik nedenle olmadığı için ben olsam ben de katlanırdım diyebilirim rahatlıkla. bi sürü before fotoğrafı toparla Artariel :D yok abi before'a dair her şeyi unutmak istiyorum ömür billah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 çeneyi meme okuyanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 kadinin en sexy yeri neresidir konusundan sonra meme diye okuman normal dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 http://i.imgur.com/SZUjseL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 ikincisine ne gerek varki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 niye gerek olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 http://www.fleetops.net/forum/download/file.php?id=13265 bole bişimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 ulan ameliyatı olamadan darbe oldu, ameliyat deseniz ekime uzadı. sıçtım yemin ederim sıçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 kadın olursan ekime olmazsan ... demiş :/ bende çenesizim hala, üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Neyse daha iyi, böyle ameliyatlar serinde daha rahat ettiriyor. Yazın kesmeli biçmeli işler fena. Operasyon nerede olacak bu arada? Çapa'da falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Florence nightingale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 -Deno- said: nileppezdel said: Soylent kullanıyordu buradan Penthesilea falan bir ara. Çiğneme yapılamıyorken iş görebilir sanırım bunda da drink tab'inde 5. fotoğraf çok iyiymiş soylent gargarası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 ne değişmiş kız http://imgur.com/gallery/bpj86 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 kızın eski durumu benden daha iyiymiş şimdi yine gaza geldim yaptırmaya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Aiko said: ne değişmiş kız http://imgur.com/gallery/bpj86 bununla eli yuzu duzgun diye evleniyorsun sonunda cocuk patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Onu da çocuk düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 her seferinde çift meme ameliyatı diye birtek ben mi okuyorum ya dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 SenariouS said: Aiko said: ne değişmiş kız http://imgur.com/gallery/bpj86 bununla eli yuzu duzgun diye evleniyorsun sonunda cocuk patates Çene bozukluğu kalıtsal değilki lan. YOKSA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 benim durum kalıtsal değil en azından. sülalede yok. uzun süre yalancı emzik emmekle, ufakken nasıl yattığımla falan direkt alakalı sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Red said: her seferinde çift meme ameliyatı diye birtek ben mi okuyorum ya dsfs. hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Artariel said: DRaGoN_SLaYeR said: aga sıkıntı ne? Benim çenede de bi problem var da vakit bulup gidemedim üniye yuz asimetrisi, ust cenenin geride alt cenenin daha onde olmasi baslica sorunlar. habsburg cenesimi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 zengin gosterir ki o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar