Grego Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 niye o kadar beğendiniz ki. bayern transferi hariç gülemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Bi ara Pati'de herkes Tuborg içmiyor muydu? Efes'i şeker kullanıyor diye kötülemek modaydı. 5 dakka reklam mı olur ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 tuborgda bomontide güzel biralar. ben danalar gibi bomonti içiyorum. tercih meselesi. ama efes gerçekten kötü bir bira artık. su gibi, ekşi mekşi falan. tadı kötü. efesi kötülemek moda falan değil. efes kötü bir bira olduğu için insan kötü diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Import biraları katmazsak Tuborg Gold ve Bomonti gayet iyiler. Efes denen iğrenç şeyi gerçekten içemiyorum ben yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 5 dakika şunu izleyeceğime önümdeki sözleşmeyi yazardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 baya kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Asteroth said: "Koşunca Yoruluyorum" hahahahahahaha sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 serjuhan said: Import biraları katmazsak Tuborg Gold ve Bomonti gayet iyiler. Turkiyedeki tuborg macaristandaki budweisera benziyo baya boyle doygun bir tadi var. efes de lowenbrau ya benziyo, daha rahat icimli gazoz gibi. Hatta turk tuborg tam olarak budweiserla kozel karisimi gibi bisi. Macar tuborg fazla gazli gibi geldi bana, gegirtiyo adami hafif acimtirak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 bira hamallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 tuborg amber c ıkmıs deneyen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 bomonti idare ediyor ya her yerde bulabiliyorsun birde. tuborg öyle değil her yerde bulamıyorsun. efes baya önünü kesiyor tuborgun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 bence turkiyede biralar fena degil eksikler 1. cesit az 2. cok pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Efes Malt Extra çıkmıış denemeyen ılıktır, mükemmel bir bira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 RamsesII said: Efes Malt Extra çıkmıış denemeyen ılıktır, mükemmel bir bira kaç kuruş, malt ile aynı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 7.5 galiba (7.25 de olabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 malt 5 tl'ydi en son, yine fena degil, o degil ben bu ithal biraların sadece 33luk olmasına cok uzuluyorum, hogarden falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 prodüksüyona para harcamışlar ama yanlış kişiye harcamışlar teknik olarak rezil bira da tuborg gold'un rezil bi alkol tadı vermesinden sonda şu benim için tr'de http://i.filmot.org/LrBuKzj.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 malt extra deneyin, kesin ödül alıcak gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 "Binboa - gece bizden sorulur" daha iyisi olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 razzRaziel said: prodüksüyona para harcamışlar ama yanlış kişiye harcamışlar teknik olarak rezil bira da tuborg gold'un rezil bi alkol tadı vermesinden sonda şu benim için tr'de http://i.filmot.org/LrBuKzj.png ben de bunu içiyorum fiyatı da güzel (tu) hoş son zamanlarda içkiyi baya baya kestim, keşke hep tutabilsem kendimi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 en iyi bira markasi yaristirmacasi baslamis madem bi tane de karadenizin karsi kıyısından gelsin o zaman pampalar http://1.bp.blogspot.com/-H2X_-OjAZqI/T8zg-FcXyEI/AAAAAAAAAnY/jssiPWZD4xU/s640/IMG_6174.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Ulan o kadar kotu ki finali heralde imba dedim o daha da dibe vurdu sdfdf Bi muzik idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 hayatımdan çalınan 5 dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 By arada harbiden baya kötü reklam filmi. 2 3 yer hariç sırıttırmadı bile. Müthiş olmuş diye beğenenler hangi kafada acep =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 reklam değil bu tesis gezmeye giden gruplara izletiyolar tesiste de eğitim, tanıtım vs oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar