Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızla ilk buluşma

lunatari

Öne çıkan mesajlar

Law said:

Hiç abartmıyorum, İkinci sefer aynı kebapçıya gittik bu sefer o ısmarlamak istedi, kırmadım tabi. Ama çok yüklenemedim yemeğe ayıp olmasın diye.

Bir daha görüşmedik zaten.

Durun şuradan bir dram çıkacak gibi pati sense tinkling. Hocam neden bir daha görüşmedin? Kız kardeşin trip derdi neymiş? Gideri var mıydı kardeşin?
Sosyal ağlarda paylaş

Hediye, çiçek al diyenlerin tam ve eksiksiz listesi.

abi
ilk buluşmada hediye nedir lksajdlsafhlsdf

barbu said:

Strese sokma hic. Birsey alma. Eger garip kacmayacaksa (onceki muhabbetinize bagli) 1 tane ufak cicek al iyi bir gun gecir. Eglenceli olsun. Tamamdir

h2s said:

İlk buluşmada hediye olmaz. Alırsın bi demet papatya gidersin buluşursun bişeyler içersiniz. 2. buluşmada yemeğe davet edersin. yemek yersiniz. ilk buluşmanın seyrine göre birbirinizi tartın. ona göre 2. yada 3. buluşmada hediye alabilirsin.

ahmedinejad said:

iyice sevgili moduna girdiyseniz bi gümüş bileklik falan alabilirsin.

Liebe said:

aynen küçük sade çiçeklerden oluşan bir buket yaptır öyle istemeye gider gibi kocaman olmasın yeter. ilk buluşmada öyle hediye falan abartı ama 3. buluşmada ben gümüş kolye almıştım mesela, şu an evliyiz :p

kıssadan hisse: erkenden hediye almayın olm hemen evleniyorlar enayi bu deyip
Valvyn said:

2-3 aydır konuşuyomuş kızla bence bi hediye bekler artık hani geçen hafta tanışmış olsa tamam da
Pordakal said:

al eline tek bi gül git, ne hediyesi. böyle böyle kızların çıta oluyo 1500.
Arma said:

Çok ilerlediyse muhabbet incili küpe al. Değilse bişi alma. Buluşunca muhabbet iy giderse, elektril alırsan yolda yürürken elbet bir çiçekçi denk gelir. Ordan bir papatya yapıştır.
Valthon said:

çocukluk arkadaşım diyorsun, sonra hediye alıp almamak için kız hakkında hiç bişey bilmeyen forum ahalisine danışıyorsun.

benim tavsiyem: küçük bişey al, buluştuktan sonra verip vermemeye karar verirsin. ortamı olmazsa sonraya saklarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

benim mesajımı düzgün anlamayıp eleştiren ama forumdan kız kaldırmaya çalışan, sırf kız olma ihtimalim için bile bana yazmaya çalışmış arkadaş da bu işte. Baya başarılı ama bakarsanız :D

said:
Gönderen: KillJoy
Gönderilen: barbu
Tarih: 30/05/2008 00:29

ciddi ciddi sen misin o fotodaki..
çok özür dilerim hanımefendi biraz küstahça bilmeyerekten yazılar yazdım..

şakayla bağladım düzelttim inş. sorun kalmamıştır.

said:
yok ben öyle bişey demedim hiç.

hyr bi an kendi fotomu düşündümde orada kendimi çok kötü hissederdim..
gerçi eminim kötü yorum gelmezdi ama. ya gelseydi dimi (:

nese işte kabul et özrümü de yatiim uyiiim..
yoksa rahat uyuyamam..

said:
hıı iyii
gözüme gözükme..
salak kız
kız da diilsindir sen
her neysen.
barbu kazıkçı olarak aklıma kazıdım seni.

duygularımla oynadın.
sinir oldum
msj da atma sakın

:D :D :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...