Masakari Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Law said: Hiç abartmıyorum, İkinci sefer aynı kebapçıya gittik bu sefer o ısmarlamak istedi, kırmadım tabi. Ama çok yüklenemedim yemeğe ayıp olmasın diye. Bir daha görüşmedik zaten. Durun şuradan bir dram çıkacak gibi pati sense tinkling. Hocam neden bir daha görüşmedin? Kız kardeşin trip derdi neymiş? Gideri var mıydı kardeşin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 alıştırmayın kadınları şöyle şeylere, şımartmayın. Sonra başka biriyle çıkıyor yada arkadaşına anlatıyor filan denk gelen erkek yanıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 siz ilk buluşmada çelenk yaptırıp götürmüyor musunuz yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Wishmaster said: Ben şu an çocukluk arkadaşımla sevgiliyim. Onla da birkaç ay sohbet ettikten sonra görüşmüştük. Bana kitap, cüzdan ve kemer almıştı. true story. ah işte ince gördüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Çocukluk arkadaşınsa ve illa hediye almak istiyosan 1 adet herhangi bir çiçek yeterli. Yok netten tanıştığın kız falansa harbiden gereksiz hediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 şimdi kayserili dedi diye çok uyuz oldum o üsluba. niye arkadaşım? niye? netten tanıştığı kıza değmiyor mu? o da kız değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 RamsesII said: Wishmaster said: Ben şu an çocukluk arkadaşımla sevgiliyim. Onla da birkaç ay sohbet ettikten sonra görüşmüştük. Bana kitap, cüzdan ve kemer almıştı. true story. ah işte ince gördüm... cuma istanbuldayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Ara beni boya beni özledim seni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 İlk buluşmada netten tanıştığın kızın g.tünü sebebsiz yere kaldırmak gereksiz. Zaten hesabı sen ödiceksin. Bide hediye ile ekstra masrafa girmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Yılan al boynuna dolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 AT al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 pony'nin de gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Soruyu soran adam bırakmış patiyi kendi haline, 6. sayfa olmuş cevap yok adamda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 postum bulunsun surda ilerler fln okurum arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Ben şimdiki sevgilimle ilk buluşmamızda kitaplığını kurmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 senko said: burberry'den esarp tiffany veya swaworski'den ufak bisi alabilirsin zengin konuşmuş yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Hediye, çiçek al diyenlerin tam ve eksiksiz listesi. abi ilk buluşmada hediye nedir lksajdlsafhlsdf barbu said: Strese sokma hic. Birsey alma. Eger garip kacmayacaksa (onceki muhabbetinize bagli) 1 tane ufak cicek al iyi bir gun gecir. Eglenceli olsun. Tamamdir h2s said: İlk buluşmada hediye olmaz. Alırsın bi demet papatya gidersin buluşursun bişeyler içersiniz. 2. buluşmada yemeğe davet edersin. yemek yersiniz. ilk buluşmanın seyrine göre birbirinizi tartın. ona göre 2. yada 3. buluşmada hediye alabilirsin. ahmedinejad said: iyice sevgili moduna girdiyseniz bi gümüş bileklik falan alabilirsin. Liebe said: aynen küçük sade çiçeklerden oluşan bir buket yaptır öyle istemeye gider gibi kocaman olmasın yeter. ilk buluşmada öyle hediye falan abartı ama 3. buluşmada ben gümüş kolye almıştım mesela, şu an evliyiz :p kıssadan hisse: erkenden hediye almayın olm hemen evleniyorlar enayi bu deyip Valvyn said: 2-3 aydır konuşuyomuş kızla bence bi hediye bekler artık hani geçen hafta tanışmış olsa tamam da Pordakal said: al eline tek bi gül git, ne hediyesi. böyle böyle kızların çıta oluyo 1500. Arma said: Çok ilerlediyse muhabbet incili küpe al. Değilse bişi alma. Buluşunca muhabbet iy giderse, elektril alırsan yolda yürürken elbet bir çiçekçi denk gelir. Ordan bir papatya yapıştır. Valthon said: çocukluk arkadaşım diyorsun, sonra hediye alıp almamak için kız hakkında hiç bişey bilmeyen forum ahalisine danışıyorsun. benim tavsiyem: küçük bişey al, buluştuktan sonra verip vermemeye karar verirsin. ortamı olmazsa sonraya saklarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 benim mesajımı düzgün anlamayıp eleştiren ama forumdan kız kaldırmaya çalışan, sırf kız olma ihtimalim için bile bana yazmaya çalışmış arkadaş da bu işte. Baya başarılı ama bakarsanız :D said: Gönderen: KillJoy Gönderilen: barbu Tarih: 30/05/2008 00:29 ciddi ciddi sen misin o fotodaki.. çok özür dilerim hanımefendi biraz küstahça bilmeyerekten yazılar yazdım.. şakayla bağladım düzelttim inş. sorun kalmamıştır. said: yok ben öyle bişey demedim hiç. hyr bi an kendi fotomu düşündümde orada kendimi çok kötü hissederdim.. gerçi eminim kötü yorum gelmezdi ama. ya gelseydi dimi (: nese işte kabul et özrümü de yatiim uyiiim.. yoksa rahat uyuyamam.. said: hıı iyii gözüme gözükme.. salak kız kız da diilsindir sen her neysen. barbu kazıkçı olarak aklıma kazıdım seni. duygularımla oynadın. sinir oldum msj da atma sakın :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 nihayet drama geldi topicte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 hahahahahaha mesaj da atma sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 oh ..bana yine birsey cikmamis..bir daha bilet almayacagim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 ne zamandır silecem silmiyordum mesajları. hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Birader benim msjın öncesinide okudun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 ev al, arabayı ikinci buluşmada alırsın . daha yaratıcı olup ona küçük holdingler de alabilirsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 of gold :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar