RofUo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 3 ayda kapanır denildi 3. seneye girdik. Edit var denildi ispat gerekir dedik halen elle tutulur bir ispat sunan olmadı. Neymiş demek ki yokmuş. Oynamak isteyenler için halen kapımız açıktır. www.Rofuo.com
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Bold olduğu için ikna oldum hemen indiriyorum.
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Edit olmayan bir uo serveri hic oldu mu acaba ya
spompas Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 olm ya kurtlar vadisi edebiyati ile adam marketing yapti inandim girip oynayasim geldi.
spompas Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 ayrica edit olmadigi icin oynamiyoruz
RofUo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Bizim gelin gelmeyin diye bir derdimiz yok. Bizler ultima online oyununa aşık insanlarız. Aynı aşkı paylaşanlar varsa bu ortamda haberleri olsun derdindeyiz. Senelerce pislik yöneticilerden, pislik oyunculardan çok sıkıntılar çektik hem oyunculuğumuzda hem de serverlarımızda. 4 Senedir birlikte olduğum yönetici arkadaşlarım ile aynı duyguları paylaşıyor ve ultima online keyfinin yaşaması adına elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Gerek oyun, gerekse forum ortamı olarak bizimkinden daha özgür bir ortam olduğuna inanmıyorum. Başka server reklamı yapmak, diğer oyuncuları hacklemek ve server hakkında ispatı olmayan iddialarda bulunmak hariç ban atmıyoruz bile oyunda. Eksiklerimiz olmuyor mu tabi ki oluyor, Hatalarımız olmuyor mu tabi ki oluyor. Ancak bunların içinde edit yoktur. daha önce de dediğim gibi eğer olsaydı illa birileri dış forumlara atardı ss lerini yada skype, telefon görüşmelerini 3 senede. Bu bile ispattır olmadığına. Birisi mahkeme demiş bu 3 senede bize yönelik mahkeme falan açılmadı herhangi bir konuda. Biz serverın 3 sene önceki açılışında hack olayı yaşadık ve yapanı mahkemeye vermek istedik Bilişim suçları birimi ip sinden adres isim bilgisini çıkartamadığı için saldıranın. Herhangi bir şey yapamadık kanuni anlamda. Yanına kar kaldı malesef. Bold yazmam değişik platformlarda yaklaşık 20 senedir yönetici olmamdan kaynaklıdır. Forumları sadece gençler değil yaşlılar da okumaktalar ve yeri gelip görememektedirler. Herhangi bir başka anlamı yoktur.
incredibull Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 ben 65 yasindayim ust mesajda ne yazdigini anlayamadim
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 RofUo said: Bold yazmam değişik platformlarda yaklaşık 20 senedir yönetici olmamdan kaynaklıdır. Forumları sadece gençler değil yaşlılar da okumaktalar ve yeri gelip görememektedirler. Herhangi bir başka anlamı yoktur. Abi bu gerçekten çok iyiymiş, sizin gibi iyi insanların olduğunu görmek çok güzel.
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 dünya dönüyorsa eğer bu tarz insanların hatrına dönüyor.
RofUo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 incredibull said: ben 65 yasindayim ust mesajda ne yazdigini anlayamadim Süper dede pokemon kartlarıyla oynuyor adam. dede bunlar torununkiler mi? (okuyamazsın diye Bold yaptım hadi iyisin. ) incredibull said: raichu, brock(trainer) holo charizard, vileplume, golbat, dugtrio, magneton, rocket's sneak attack(trainer) holo base set full mevcut. fossil ve jungle' lara daha bakmadim. @imamizer; aradigin kartlarin hepsi mevcut sadece dark blastoise eksik. @calimero; om attim sana da.
Suark Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 spompas said: olm ya kurtlar vadisi edebiyati ile adam marketing yapti inandim girip oynayasim geldi.
spompas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 3m gold 3 tane 7x character hediye edin patiye. orjinal ultima free to play oluyormus.
Öne çıkan mesajlar