Bright Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 2x1080 yerine 1080'i satıp 1080TI falan al bence, AFR suxor. Bir de 4K'da FPS de düşük, 60 FPS'de 1 frame kemiksiz 16,6 ms input lag ekleyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 şöyle demişler abi, hani teknik detayını anlamıyorum ama Created in concert with AU Optronics, G-SYNC HDR displays are designed with the latest technologies to deliver the ultimate gaming experience, with visuals that better match the capabilities of the human eye. And unlike HDR TVs, G-SYNC HDR monitors were designed from the ground up for the ultimate PC gaming experience, with stunning image quality, tear-free and stutter-free G-SYNC smoothness, minimal motion blur, and near-zero input latency, compared to the 22-41ms of latency added by recommended HDR TVs. In addition, G-SYNC HDR monitors stand further apart from other HDR displays through the implementation of full array 384-zone backlights, and cutting-edge Quantum Dot technology. 4k'dan bahsediyor şuradan http://www.geforce.com/whats-new/articles/nvidia-g-sync-hdr-announced-at-ces-2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Monitörden bahsetmiyom ben 1080 SLI'ın ekleyeceğinden bahsediyom Monitörün testlerinde çıkar ne kadar sürede değiştiği görüntünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 SLI yapmadan 1080ti bile tek başına yetmiyor ama ya öyle bir sıkıntı var. grafik kıstıktan sonra 4k nın pek bir anlamı yok bence, 2k da kalırım grafik kısana kadar. doğrusu gsync olduktan sonra 60 fps altına düşse de rahatsız edeceğini zannetmiyorum ama dediğin gibi gözle görmek gerek. bahsi geçen monitor 1k $ lansman fiyatı tabii, öyle bir durumda var hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 valla o yatırımla alacağın etkinin aynı oranda olacağını zannetmiyorum. 4k ya para yatırılacak bir durum yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Bir de en sakatı 1080p'ye optimize çıkıyor bütün oyunlar piyasanın standardı olduğu için, diğer çözünürlüklerde FPS düşüklüğü vb. sıkıntılar yaşanabiliyor. Standart 1440p'ye doğru kaysa güzel olur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 ben 1440p aldığımdan beri hiç düşük fps deneyim etmedim ama 1080 in de etkisi olabilir samaella said: valla o yatırımla alacağın etkinin aynı oranda olacağını zannetmiyorum. 4k ya para yatırılacak bir durum yok ortada. 4k başlı başına yeterli bir etki abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Düşük FPS'den kastım 1080p'ye relatif olarak daha az optimizasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 4k yi bilemem de artik 35" 21:9 curved girin bence Bu sefer de aim almak imkansizlasabilir tabi. 24" gibi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 27" üstü almam ben şahsen. ofiste var ultra wide, bir tarafını görürken diğer tarafını göremiyorsun. competitive hiçbir şey oynanmaz. oyunu izlemeyi bırakmadan minimap göremiyor olmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 aksine görüş alanın genişliyor. csde falan daha avantajlı hale geldim ben. OW gibi bebek oyunlarında 16:9 zorluyor tabi onda yapacak bir şey yok. hele bf1'de sokaktan kafayı çıkarmadan diğer tankları adamları görmek falan bariz wolhek gibi oluyor. browse & film için de alışınca 21:9'dan sonra 16:9 bildiğin 4:3 gibi geliyor insana. zamanla hepiniz bineceksiniz trene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 21:9 4 yıldır kullanıyorum abi ben sadsaasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 adam görüntünün genişlemesiyle aimi karıştırmış. normaldir. gitmeyin üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 aim zaten kısıtlı bende. hep sprayci oldum. basılı zaitsev takıldım. awareness başka bir boyut kattı oyunuma. hepinizi pataklarım teketek gelin server ip 192.168.0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 ben en son division oynadım 21:9 da, karşındaki adama bakarken sağ alttaki UI da yer alan hiçbir şeyi göremiyorsun. 21:9 da oyunlar için custom UI çalışmaları gerekiyor ki odağa bakarken önemli UI öğelerini görebilesin. devler hala 1080p de ortalama üstü UI tasarımını beceremiyorlar :( bknz for honor, torment, total war... 2k a geçtiğimizde bile UI daki bazı öğeler çok out of proportion kalıyor. artık oyunlar "UI Scale" eklemeye başladı, 100% üzerine çıkarttığın anda butonlar, textler/fontlar bozulmaya başlıyor. hangi oyunda denediysem native'e göre leş oldu. sene 2017 hala UI scale düzgün çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 sen mouse u kaldırıp koyana kadar biz 2 hs atmış oluruz. raad ol sen sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 bezel sıkıntısı olmasa 2 tane 1080 al koy yanyana diycem de , ortada eşşek kadar çizgi olunca meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 devler yetersiz olmasa aslında teknoloji çok güzel şey de. native üzerine çıktığında her şey boka bulanıyor. bright'ın dediği gibi 1440p daha yeni yeni ciddiye alınıp tasarım sürecinde dikkat edilmeye başlandı. 4k'nın baya yolu var eğer title triple a değilse. adamlar daha resolution üzerindeki sorunları çözemiyorken, aspect üzerinde custom bir şeyler yapmaları bekleyene kadar bizim götümüzdeki kıllar ağarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 4k nın scale i 1440p ye göre daha kolay değil mi abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 noglue http://www.reactiongifs.com/r/well.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Esh said: sen mouse u kaldırıp koyana kadar biz 2 hs atmış oluruz. raad ol sen sdfg paticik maçlarında negevle bütün takımı taşıdığımı hatırlamıyor musun? silfatoş hala atamamıştır o günkü ezikliğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 ben 1080'den ti'a upgrade ederim belki para fazla gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 2 x 1080ftw için kaç watt psu gerekir. Benim emektar seasonic 760watt ı sevdiğim için sli dan hep uzak durdum da 4k istersek seve seve sli gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 2 gpu 500 istiyor tek başlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 2x 250 = 500 istiyor demiş ama öyle düşük ki. yakıştıramadım sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar