Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nvidia Ampere / 30x

Sorieno

Öne çıkan mesajlar

şöyle demişler abi, hani teknik detayını anlamıyorum ama

Created in concert with AU Optronics, G-SYNC HDR displays are designed with the latest technologies to deliver the ultimate gaming experience, with visuals that better match the capabilities of the human eye. And unlike HDR TVs, G-SYNC HDR monitors were designed from the ground up for the ultimate PC gaming experience, with stunning image quality, tear-free and stutter-free G-SYNC smoothness, minimal motion blur, and near-zero input latency, compared to the 22-41ms of latency added by recommended HDR TVs. In addition, G-SYNC HDR monitors stand further apart from other HDR displays through the implementation of full array 384-zone backlights, and cutting-edge Quantum Dot technology.

4k'dan bahsediyor

şuradan

http://www.geforce.com/whats-new/articles/nvidia-g-sync-hdr-announced-at-ces-2017
Sosyal ağlarda paylaş

SLI yapmadan 1080ti bile tek başına yetmiyor ama ya öyle bir sıkıntı var. grafik kıstıktan sonra 4k nın pek bir anlamı yok bence, 2k da kalırım grafik kısana kadar. doğrusu gsync olduktan sonra 60 fps altına düşse de rahatsız edeceğini zannetmiyorum ama dediğin gibi gözle görmek gerek. bahsi geçen monitor 1k $ lansman fiyatı tabii, öyle bir durumda var hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

aksine görüş alanın genişliyor. csde falan daha avantajlı hale geldim ben. OW gibi bebek oyunlarında 16:9 zorluyor tabi onda yapacak bir şey yok.

hele bf1'de sokaktan kafayı çıkarmadan diğer tankları adamları görmek falan bariz wolhek gibi oluyor.

browse & film için de alışınca 21:9'dan sonra 16:9 bildiğin 4:3 gibi geliyor insana.

zamanla hepiniz bineceksiniz trene bence.
Sosyal ağlarda paylaş

ben en son division oynadım 21:9 da, karşındaki adama bakarken sağ alttaki UI da yer alan hiçbir şeyi göremiyorsun. 21:9 da oyunlar için custom UI çalışmaları gerekiyor ki odağa bakarken önemli UI öğelerini görebilesin. devler hala 1080p de ortalama üstü UI tasarımını beceremiyorlar :( bknz for honor, torment, total war...

2k a geçtiğimizde bile UI daki bazı öğeler çok out of proportion kalıyor. artık oyunlar "UI Scale" eklemeye başladı, 100% üzerine çıkarttığın anda butonlar, textler/fontlar bozulmaya başlıyor. hangi oyunda denediysem native'e göre leş oldu.

sene 2017 hala UI scale düzgün çalışmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

devler yetersiz olmasa aslında teknoloji çok güzel şey de. native üzerine çıktığında her şey boka bulanıyor. bright'ın dediği gibi 1440p daha yeni yeni ciddiye alınıp tasarım sürecinde dikkat edilmeye başlandı. 4k'nın baya yolu var eğer title triple a değilse. adamlar daha resolution üzerindeki sorunları çözemiyorken, aspect üzerinde custom bir şeyler yapmaları bekleyene kadar bizim götümüzdeki kıllar ağarır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...