Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne yapayım

masa

Öne çıkan mesajlar

Az önce kapı çaldı. Açtım bi baktım kızın biri. Dün akşam sen mi geldin, kusura bakma öyle bir konuştun ki emin olamadım bizim apartmandan olmadığını düşündüm açmak istemedim, uykuluydun filan sanırım gibi birşey söyledi.
Bende evet yeni kalkmıştım kusura bakma deyip hemen reçeli alıp verdim, annem teşekkür ediyor diye. Kız teşekkür edip gitti. Konu kapandı.
Akşam antalyaya gidiyorum çarşamba günü döneceğim. Onun için reçel tabağını geri vermeye geldiğinde evde olmam muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

masa said:

Az önce kapı çaldı. Açtım bi baktım kızın biri. Dün akşam sen mi geldin, kusura bakma öyle bir konuştun ki emin olamadım bizim apartmandan olmadığını düşündüm açmak istemedim, uykuluydun filan sanırım gibi birşey söyledi.
Bende evet yeni kalkmıştım kusura bakma deyip hemen reçeli alıp verdim, annem teşekkür ediyor diye. Kız teşekkür edip gitti. Konu kapandı.
Akşam antalyaya gidiyorum çarşamba günü döneceğim. Onun için reçel tabağını geri vermeye geldiğinde evde olmam muhtemelen.

kiz güzel mi abi bence bu hikayeden yürü kiza. annende sevmis kizi.
Sosyal ağlarda paylaş

masa said:

abi ahaha

çok hoşuma gitti lan.

- kusura bakma (aniden reçel belirir) ANNEM DE TEŞEKKÜR EDİYOR
- sağol

adamın şu an ki derdi reçel tabağını geri veremiyor olmanın hüznü falan

çok iyi
Sosyal ağlarda paylaş

caresiz filan degil ya..sen caresiz gormemissin..bu arada antalyadan senin el 3 4 tane daha recel alir masacigim..2-3 gunde bir annem bir tane daha gonderdi filan diyip dayanirsin kapiya..hani sonunda senin getirdigin recelleri sen ye diye kahvaltiya filan cagirirlar...hadi iyisin yine..
Sosyal ağlarda paylaş

masa said:

Psikolojideki yeri benim mal olmam.
Kız güzel. resim okuyormuş iyi bir ünide.

valla sen de gayet yakisikli filan bir insansin gorundugu kadariyla..art terapi olur..ugras terapisi olur..ya soyle okuyordum birseyler ama ben sanattan cok anlamam sana sorayim istedim bahanesi olur..

cok lazimsa sana art terapi pdf filan atayim aa bu resim turu hangi ture daha yatkin filan gibi..olmadi rochar alternatif olur..
Sosyal ağlarda paylaş

gözlerini kıs, parmağınla kapıdan son bir tutam al parmağınla lüyp diye em. reçel sende kalabilir de. sonra deri ceketini giyip git ordan. kız düşünsün. melodi olarakta ıslığınla 15 kişiye saldırdım çalacaksın yürürken, gecenin karanlığına karışırken.

bak böyle

http://www.youtube.com/watch?v=7cov0bmfO_w
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse olay harika kapandı. Haftaya döneceğim. O zaman gelişme olursa haberdar ederim.

Birde şöyle bir şey öğrendim. 2 ay önce kızın erasmuslu bir ev arkadaşı varmış. Kız aşçılık gibi birşey okuyormuş. Okulda pastalar, kurabiyeler yapıyorlarmış. Kız da yaptıkları şeyler çöpe gitmesin diye apartmandaki öğrencilere veriyormuş kapı kapı dolaşıp. Kız birgün bizim kapıyı çalmış kurabiyeleri vermek için. Kardeşim çok kaba bir şekilde istemediğini söyleyip kapıyı kapatmış.
Bu olayı kız anneme anlatmış, evine aldığında. Kardelşime sordum, kızı kurabiye satıyor sanmış ondan istememiş, birde uykudan yeni kalkmış.

Sanırım karma hesap sordu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...