Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kezban özgüveni

Feamer

Öne çıkan mesajlar

BonePART said:

Çünkü kurtlu baklanın kör alıcısı var.
türk insanı o kadar cinselliğe açki, her baklanın bir alıcısı var. Avrupadaki kızlar hedehödö Türk kızları gitsin Ruslar gelsin derken asıl soru o kızlarda buraya gelince aynı olaya dönüşecek. Mühendislikte burma bıyık 4 kızın entourage ile gezmesinin sonucu bu.

Senelerce "Ay Burçin ne güzel yazıyorsun" " Ay BilgeNur seni dinlemeye doyamıyorum" diye meme hevesine düşen binlerce erkek olunca böyle oluyor.

şu çok doğru bir tespit
Sosyal ağlarda paylaş

kezban dediğiniz kızların facebook twitter falan özel mesajlarını açın okuyun. adriana lima o kadar aşk mesajı almıyordur.

o yüzden normal buluyorum ben.

iğrenç olduğunuz halde yüzerce kız size yürüyüp dursa kendini bire pit sanarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

dunyaya acilmamiz lazim diyorsun..

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Türkiye'nin nüfusunun son verilere göre 77 milyon 695 bin 904 kişi olduğunu açıkladı. Türkiye'de ikamet eden nüfus 2014 yılında, bir önceki yıla göre 1 milyon 28 bin 40 kişi arttı. Erkek nüfusun oranı %50,2 (38 984 302 kişi), kadın nüfusun oranı ise %49,8 (38 711 602 kişi) olarak gerçekleşti.
Sosyal ağlarda paylaş

ben geçen bi kız gördüm. yalansız 1.40 boyu var. saçları yeşil. yüzü yine yalan söylemiyorum şöyle bir şey. bunun yeşil saçlısı direkt ya sdfs

yanındaki kızla 1 saat boyunca erkek muhabbeti yaptılar. işte kaan buna deli gibi yürüyormuş. ahmet de çok yazıomuş ama bu istemiyormuş.

yani düşünüyorsun. bu kızın normalde abazalıktan ölmesi lazım. ama hala erkek seçme şansı var. çok saçma sdfs

Sosyal ağlarda paylaş

https://tr.wikipedia.org/wiki/Dunning-Kruger_etkisi

"Dunning-Kruger etkisi" said:

Dunning-Kruger etkisi ya da Dunning-Kruger sendromu, Cornell Üniversitesi'nin iki psikoloğu Justin Kruger ve David Dunning’in tanımladığı bir algılamada yanlılık eğilimidir.

Dunning-Kruger
Bu varsayımda iki bilim insanı, Türkçede "cahil cesareti" ile benzer "Yetkin olmayan insanlar, vardıkları yanlış sonuçlar ve talihsiz seçimlerin yanlışlığını anlayabilecek kapasiteye sahip değillerdir." görüşünü savunmaktadır.
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

dunyaya acilmamiz lazim diyorsun..

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Türkiye'nin nüfusunun son verilere göre 77 milyon 695 bin 904 kişi olduğunu açıkladı. Türkiye'de ikamet eden nüfus 2014 yılında, bir önceki yıla göre 1 milyon 28 bin 40 kişi arttı. Erkek nüfusun oranı %50,2 (38 984 302 kişi), kadın nüfusun oranı ise %49,8 (38 711 602 kişi) olarak gerçekleşti.

Kardeş, 20-45 yaş aralığındaki kadın-erkek sayısal istatistiğine de bir bak bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada şunuda not etmeliyiz viki gelip daha net cevapta verir buna zatende. Türkiyede kiş erkek popülasyonu da bi Richard Gere efenime söliyim brad Pitt değil. buse Nuru paylaşamayan BerkeCan ve TimuçinCan da aslında genetik olarak ürememesi gereken bi ırk. O nedenle işte kurtlu bakla kör alıcı. Genetik olarak dengi dengine çalan davullarız.
Sosyal ağlarda paylaş

Kezban tanımı yanlış yapılıyor bir kere. Gayet caddede oturan yurtdışına çıkan kızlara da kezban demeye başladılar.

Hani 2005-2006 gibi Kolera ile ortaya çıkan emo-rapçi karışımı kolu façalı koca basenli kızlar türemişti. Yılmaz'ı meseneden silecesin diyen kız gibi. Asıl kezbanlar onlardı. Facebook'un yaygınlaşmasıyla birlikte saçma sapan içinde bolca q ve é harfi geçen paylaşımlarda bulunanlar da bu gruptandı. Şimdi çoğu evli ve Facebook kapakların gül fotoları yahut bebeklerinin fotoğrafları falan var.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi ara ağzıma sakız olmuştu bu sıfat hazırlık hocamız kezbanın ne olduğunu fransızca sunum olarak anlatmamı istemişti.İşte o gün bugündür kullanmam bu sıfatı.
Hani dalga kısmı haricinde kezban sıfatı takan erkeklerin %80i kezban dediği kıza yanaşıp karşılık bulamayıp yancı olarak kalanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...