Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tyranny

Norak

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

işte 15 yıl önceki rpg'ler gibi, char ilk konuşmaya başladığında seslendiriliyor, sonrası "hayalgücüne bırakılıyor"du. bu da öyledir. :)

Abi o tamam zaten de ben yanlis anlattim

Simdi bi ben karaker actim bi kiz arkadasim. Oyunun ilk diyalogu bende komple seslendirilmisti onda duz yaziydi sadece. Conquest secimlerine gore diyalog degisti heralde, ya da ben halusinasyon icindeyim sdfg cidden beynimde seslenmis gibi geldi
Sosyal ağlarda paylaş

sabah yükledim oynadım biraz çıkmadan evvel ama eve gidince yeni char açıcam, zira benim kafamdaki oynamak istediğim karakter oyunun bana sunduğu pathlerde pek kendine yer bulamadı

onun dışında,

combat bi acayip geldi bana. mesela her şeyin cast time'ının olması ve genel olarak arbedelerin yavaş bir hızda cereyan etmesi. "ability kullan, tamam şimdi bekle biraz" modeli benim canımı sıktı.

konu ilginç duruyor yalnız, tam da tekrar PoE kurmuş ve sıkılmışken iyi denk geldi
Sosyal ağlarda paylaş

paradox hesabi ile girince oyuna gunluk hediye verceklermis,

Paradox Accounts
What’s this daily-reward thing?
You will receive one daily reward for playing logged in to a Paradox account on consecutive days. Here are the list of consumables that will be randomly distributed:

Healing Potion (Fine) - 50% HP
Healing Potion (Superior) - 100% HP
Potion of Revival - brings a fallen party member back from KO
Cairn's Leaf - +4 Armor, +20% Endurance defense
Oldwater - +10 Arcane Armor, +20% Magic defense
Potion of Elemental Barrier - +10 Shock/Fire/Frost Armor, +50 Defense vs. Paralyzed/Burning/Frozen
Dire Remedy - 120-pt Stasis Shield, +4% Max Health
Potion of Heroes - +2 to all Attributes
Scarlet Poison - Poisons enemies on Crit
Fatiguing Toxin - Weakens enemies on Crit
Potion of Invisibility
Skycap - +10 Lore, +10 Magic Skills, +4 Wits
Sosyal ağlarda paylaş

NPC ve PC talent treelere burdan göz atabilirsiniz. http://tyranny.wiki.fextralife.com/Talents

Oyunda 6 companion var, parti PC + 3 = 4 kişi max

Barik : Tank
Verse : Rogue DPS (melee / ranged)
Kills in Shadow : Barbar DPS + stealth
Eb : Control Mage
Lantry : Support Mage / biraz stealth falan
Siren : Bard

NPC ismi yazmayan talent treeler de (leadership power falan) PC için.
Sosyal ağlarda paylaş

6 saattir aralıksız oynuyorum herhalde. İlk act bitti. Time limiti hiç önemsemenize gerek yok bence, rahat rahat yetişiyor quest.

spo

Mataniyi öldürdüğüm sahnede üzüldüm ya. Kadın adeta bir syvanas savunması yaptı ama yetemedi. Honorable oynamaya çalışıyorum ama bu chorus hakkaten her yerde saçma sapan burnunu sokuyordu olaylara, neyse chorusa tokat geliyor yakında.

War Mage oynuyorum ben, Lantry, Verse ve Barik teamle bitirdim işte ilk acti. Lantry'i EB ile değiştirdim sonra. Stealth support/healer pek işe yarar bir konsept gibi durmuyor. Üstelik Eb'in kombosu efsane iyi. Torment ile bg2 ile kıyaslayamıyorum belki ama poeden iyi hala.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...