Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Sam said: işte 15 yıl önceki rpg'ler gibi, char ilk konuşmaya başladığında seslendiriliyor, sonrası "hayalgücüne bırakılıyor"du. bu da öyledir. :) Abi o tamam zaten de ben yanlis anlattim Simdi bi ben karaker actim bi kiz arkadasim. Oyunun ilk diyalogu bende komple seslendirilmisti onda duz yaziydi sadece. Conquest secimlerine gore diyalog degisti heralde, ya da ben halusinasyon icindeyim sdfg cidden beynimde seslenmis gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Bastım refund'a , tekrar alırım ileride.Oyun zor geldi şuan... 10 kez reroll atamam.Biraz guide fln cıksın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 nası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Nereye kadar geldin ki? Bide 4. zorlukta oynama panpa, ben bile ilk gameplayde 3. zorlukta oynuyorum. Biraz öğrenelim arttırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 ben bile derken? sen bilirkisi misin sen zman misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 potd ve trials of iron oynamayan bizden degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 ben bu oyunu nasıl kaçırmışım ya. poeden beri izo açlığım vardı hemen alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 ladyboy expansion'ı çok iyi olacak. thai edition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Poeden daha ilgi cekiciydi baslangici bence. War mage actim kafalarina kafalarina vuruyor yildirimi. Honorable oynamaya calisiyorm ama simdiden gelecek zor secimleri ongormek mumkun:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 ne honoru ya gogo diktatorya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 zor degil ya gereksiz karisik biraz sadece, mob ai mal biraz simdilik, adamlari uzaktan cekebiliyorsunuz hepsi gelmiyor yarisi bekliyor falan yada birseyin arkasina gecip savasinca gene bekliyor bir kismi beride siz onlara saldirana kadar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 sabah yükledim oynadım biraz çıkmadan evvel ama eve gidince yeni char açıcam, zira benim kafamdaki oynamak istediğim karakter oyunun bana sunduğu pathlerde pek kendine yer bulamadı onun dışında, combat bi acayip geldi bana. mesela her şeyin cast time'ının olması ve genel olarak arbedelerin yavaş bir hızda cereyan etmesi. "ability kullan, tamam şimdi bekle biraz" modeli benim canımı sıktı. konu ilginç duruyor yalnız, tam da tekrar PoE kurmuş ve sıkılmışken iyi denk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Honor dediysek lawful stupid paladin oynuyorz demedik la. Edict geldi yaktim sehri valla. Yapcak birsey yok ya kyrosu sev ya geber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Ahah axe ne alıngansınız, arcane de dün trump esprisine oturmuş içerleyen yazı yazmış oyuna laf attım sanıp. Sakin olun, ben sıfır, onda bir seslendirme rpg de oynuyorum halen np. :p Esh o zaman başka tabii, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 ben de aldım akşam başlıyım hemen. bilmem gereken önemli birşey varsa yazarsanız sevinirim plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 istenmeyen buyuleri bardan temizlemek icin ustune gelip delete'ye basiyoruz. potion vs unstack icin sol tusla suruklerken sag tus. moblarin yakininda stealth dolasinca arada subterfuge artiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 paradox hesabi ile girince oyuna gunluk hediye verceklermis, Paradox Accounts What’s this daily-reward thing? You will receive one daily reward for playing logged in to a Paradox account on consecutive days. Here are the list of consumables that will be randomly distributed: Healing Potion (Fine) - 50% HP Healing Potion (Superior) - 100% HP Potion of Revival - brings a fallen party member back from KO Cairn's Leaf - +4 Armor, +20% Endurance defense Oldwater - +10 Arcane Armor, +20% Magic defense Potion of Elemental Barrier - +10 Shock/Fire/Frost Armor, +50 Defense vs. Paralyzed/Burning/Frozen Dire Remedy - 120-pt Stasis Shield, +4% Max Health Potion of Heroes - +2 to all Attributes Scarlet Poison - Poisons enemies on Crit Fatiguing Toxin - Weakens enemies on Crit Potion of Invisibility Skycap - +10 Lore, +10 Magic Skills, +4 Wits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 NPC ve PC talent treelere burdan göz atabilirsiniz. http://tyranny.wiki.fextralife.com/Talents Oyunda 6 companion var, parti PC + 3 = 4 kişi max Barik : Tank Verse : Rogue DPS (melee / ranged) Kills in Shadow : Barbar DPS + stealth Eb : Control Mage Lantry : Support Mage / biraz stealth falan Siren : Bard NPC ismi yazmayan talent treeler de (leadership power falan) PC için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 barik konusmaya baslayinca aha kana geldi yine amk dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 barik: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 o statlarla skimun pezledugu (bkz: laz imam) olur anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 companionların yine hayatında combata girmemiş gibi statları var dfsgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 6 saattir aralıksız oynuyorum herhalde. İlk act bitti. Time limiti hiç önemsemenize gerek yok bence, rahat rahat yetişiyor quest. spo Mataniyi öldürdüğüm sahnede üzüldüm ya. Kadın adeta bir syvanas savunması yaptı ama yetemedi. Honorable oynamaya çalışıyorum ama bu chorus hakkaten her yerde saçma sapan burnunu sokuyordu olaylara, neyse chorusa tokat geliyor yakında. War Mage oynuyorum ben, Lantry, Verse ve Barik teamle bitirdim işte ilk acti. Lantry'i EB ile değiştirdim sonra. Stealth support/healer pek işe yarar bir konsept gibi durmuyor. Üstelik Eb'in kombosu efsane iyi. Torment ile bg2 ile kıyaslayamıyorum belki ama poeden iyi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Allahını seven "breach between worlds" görevindeki son keystonenun yerini söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Kyros'u seven demek istedin herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar