arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 soundtrack harika hakikaten. justin bell süper bir herif. pillars ost'i de çok sevmiştim - combat müzikleri dışında. tyranny'de komple iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 diğerlerine tek tek bakmadım henüz ama main theme çok sert giriyor ya, hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 sirin'in combat aryaları çok güzel asıl ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 sirin'i hiç almadım partiye ya. artık 2. playthrough'da yaparım onu, bu saatten sonra pek grubu değiştiresim gelmiyo :p verse, barik ve cheeky deckard cain olarak gidiyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 ben de ayni sekil gidiyorum her rpgde nedernse ya. gruba alisinca bozmak icimden gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 https://i.gyazo.com/d4739e02bbe48d9ddaa9680351c25530.png lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 abi neler oluyor şu anda ya hahaha tüylerim diken diken oldu koskoca graven ashe önümde diz çöktü tövbe istedi lan there's a new overlord in town bitches TUNON DA GELDİ YANIMA AYYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Disfavored sempatizanı olarak, kanunlara uyan ama yeri geldiğinde piçlik yapan kaderbelirleyicim ile, Nerat'ı kestim Ashe'yi diz çöktürdüm Bleden'i kestim Cairn'i de dolaylı olarak dürttüm Tunon salya sümük ağam bokini yiyim çekti DLC'yi iple çekiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 baya aynı oynamışız lol az önce bitti oyun, dlc when Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 oynayayım mı ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 rpg seviyorsan tatava yapma bas geç seviyesinde oyun gogogo sayfabaşı: hello fatebinder. it seems i've bested you, yet again. 1. you haven't won a thing yet. 2. tunon won't be happy about this. 3. [glare silently.] 4. die scum! [attack] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Spell + skill sistemi çok iyi ya, Elder Scrolls un eski spell sisteminin iyileştirilmişi + izometrik RPG. Daha ne istenir ki? Bu sistemle tonlarca oyun yapsınlar, hepsini oynarım. Sigil accent falan tak çıkar süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 skill güzel de XP olayını ayarlayamayınca güzelliğinden eksilmiş. combata da yansıyor düşmanın altında veya üstünde kalmak mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Bildiğim kadarıyla lvl 18 e kadar düşmanlar scale oluyor demişlerdi dolayısıyla altta üstte kalma olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 abuse yöntemlerinin çoğunu hesaba katıp önledik, sistemi denedik pek sorun yok da demişlerdi. onun gibi olmasın o da. biri test etmeden, kanıtlanmadan inanmam şu aşamada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 scale falan olmuyo abi. ptd oynamadım ama hardda faceroll oluyo bi süre sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Zaten level 18'e çıkmak da zor. Ben oyunun sonunda level 13 oldum ve opsiyonel combat da çok az. Herhalde izlenen yollar arasında da alınan xp pek fark etmiyordur. Belki bir sürü farklı alanda skill kullanarak daha hızlı level atlanıyordur ama o zaman da karakter fazla alana dağıldığı için güçsüz kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Bende lantry 20 digerleri 18-19du bitirdigimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Nasıl yaptın o kadar level? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Esh said: scale falan olmuyo abi. ptd oynamadım ama hardda faceroll oluyo bi süre sonra said: Enemies will scale within a level range, and their level becomes fixed when they are revealed by fog of war. So if you see an enemy and they are level 5, then leave the area, gain several levels and come back, they won’t suddenly increase in level. They’ll still be at level 5. On a different playthrough, if you went to that same area for the first time at level 8, the enemies would be a higher level. Elemanları görüp görüp dövmezsen oluyormuş ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Komutan said: Zaten level 18'e çıkmak da zor. Ben oyunun sonunda level 13 oldum ve opsiyonel combat da çok az. Herhalde izlenen yollar arasında da alınan xp pek fark etmiyordur. Belki bir sürü farklı alanda skill kullanarak daha hızlı level atlanıyordur ama o zaman da karakter fazla alana dağıldığı için güçsüz kalır. Act2nin sonundayım sentinel standde, partim 13/14. Casterlarda 4er school var gerçi ordan geliyor olabilir level. Infirmary yapmadığım için lore trainleyemiyorum artık çok yavaş artıyor 130dan sonra =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Komutan said: Nasıl yaptın o kadar level? Her levelda Trainer NPC'leri kullanmak lazım. Tüm trapleri disarm etmek ama bunu yaparken tüm parti seçili halde falan yapmak lazım. Ben de 15-16 falan bitirdim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Trainerları kullandım, tuzakları da etkisiz hale getirdim. Hard zorlukta oynadım, disfavoured gittim ve görebildiğim her yere gidip sidequestleri yaptım. Axedice'ın söylediği caster school sayısı etkili olabilir. Benim asıl karakter dual wield gitti ve hiç büyü yapmadı. Gruptaki diğer fix elemanlar 2H Barik ve unarmed Kills-in-Shadowdu. Dördüncü ilk başta Sirindi, o buglanınca Eb oldu. Her ikisi de büyü olarak bir iki alana yoğunlaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Valla onu bunu bilmem ama lantry ataturk oldu bende, bi yandan heal basiyo obur yandan aoe spamliyo falan derken peynir ekmek gibi topladi xp yi. Neredeyse her elementten buyu vardi yalniz sadece lore ve valor degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Bi de ben bitirdigimde halklara ayip olmasin diye edict falan da atmadim, oyle hasir husur girdim disfavoreda da chorusa da Nerat fight i 5 dakika surdu onun disinda ez oldu. Bilmiyorum ben de completionistim her side questi yaptim ama teoride bi taraf secsem daha cok quest yapacaktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar