Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tyranny

Norak

Öne çıkan mesajlar

Zaten level 18'e çıkmak da zor. Ben oyunun sonunda level 13 oldum ve opsiyonel combat da çok az. Herhalde izlenen yollar arasında da alınan xp pek fark etmiyordur.

Belki bir sürü farklı alanda skill kullanarak daha hızlı level atlanıyordur ama o zaman da karakter fazla alana dağıldığı için güçsüz kalır.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

scale falan olmuyo abi.

ptd oynamadım ama hardda faceroll oluyo bi süre sonra

said:
Enemies will scale within a level range, and their level becomes fixed when they are revealed by fog of war. So if you see an enemy and they are level 5, then leave the area, gain several levels and come back, they won’t suddenly increase in level. They’ll still be at level 5. On a different playthrough, if you went to that same area for the first time at level 8, the enemies would be a higher level.

Elemanları görüp görüp dövmezsen oluyormuş ancak
Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:

Zaten level 18'e çıkmak da zor. Ben oyunun sonunda level 13 oldum ve opsiyonel combat da çok az. Herhalde izlenen yollar arasında da alınan xp pek fark etmiyordur.

Belki bir sürü farklı alanda skill kullanarak daha hızlı level atlanıyordur ama o zaman da karakter fazla alana dağıldığı için güçsüz kalır.

Act2nin sonundayım sentinel standde, partim 13/14. Casterlarda 4er school var gerçi ordan geliyor olabilir level. Infirmary yapmadığım için lore trainleyemiyorum artık çok yavaş artıyor 130dan sonra =(
Sosyal ağlarda paylaş

Trainerları kullandım, tuzakları da etkisiz hale getirdim. Hard zorlukta oynadım, disfavoured gittim ve görebildiğim her yere gidip sidequestleri yaptım.

Axedice'ın söylediği caster school sayısı etkili olabilir. Benim asıl karakter dual wield gitti ve hiç büyü yapmadı. Gruptaki diğer fix elemanlar 2H Barik ve unarmed Kills-in-Shadowdu. Dördüncü ilk başta Sirindi, o buglanınca Eb oldu. Her ikisi de büyü olarak bir iki alana yoğunlaştı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de ben bitirdigimde halklara ayip olmasin diye edict falan da atmadim, oyle hasir husur girdim disfavoreda da chorusa da

Nerat fight i 5 dakika surdu onun disinda ez oldu. Bilmiyorum ben de completionistim her side questi yaptim ama teoride bi taraf secsem daha cok quest yapacaktim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...