eldar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Robin Hood da en kötüsüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 guzel duruyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Robin Hood ta stealth filan hak getireydi. Dar koridorda sopayla herkesi tokatliyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 öyle demeyin lan base geliştirme mekaniği falan vardı, istersen stealth de gidileyordu heralde kederimden yazamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 gameplay olmuş. level design, hikaye falan da iyiyse GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Robin hood kötü değildi yaf. Stealth beceremeyeler için dövüș alternatifi vardı. Yoksa stealth gidilebiliyordu yani. Desparados ve commandos seven biri olarak bunu da oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 commandos ne oyundu. arkadaslarla evde toplanir oynardik hey gidi gunler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 ben arkadaşlarımla paylaşmazdım. o kadar iyi oyundu commandos sdfgsdfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Oyunda 13 görev varmış, 25 saat ömür biçmişler. Achievement için tekrar oynanabilir diyor da, o yalan. İndirim beklerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 animasyonlar les duruyo, en onemlisi de gameplay keyifli olacak mi. bayadir bu tarz oyun cikmiyodu, iyi yaparlarsa oynarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 https://www.rockpapershotgun.com/2016/12/02/wot-i-think-shadow-tactics-blades-of-the-shogun/ Atmospheric and impossible to rush, Shadow Tactics is a fabulous game – a game I think I prefer to both Commandos 2 and Desperados. demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=qtJ3dZyoS94 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 commandos iki gibiyse guzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 oyun iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 oynuyan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 oynadım ben iyi diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=dlRuzpXdbRo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Demosunu oynadım çok kolay geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Oha sene olmuş 2016 adamlar Commandos yapmış ve Commandos grafikleriyle yapmış. Shogun skin mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 calimero said: Demosunu oynadım çok kolay geldi bana. Demoda ilk iki görev olduğu için kolay. İlerideki görevler daha zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 oyuna özenilmiş belli ki, japonca dublaj falan var. Zorluk ayarı da var sonuçta. Sadece kısa geldi. %25-30 indirimde alacağım kesin. Daha 2 sene önce desperados'u yeniden bitirmiştim. Türü seven için nimet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 %25 indirimde oyun. Commandos özleyen, adam gibi yapay zekası olan gizlilik oyunu isteyen havada kapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 aiko bu elbise degistirebilen kadindi sanirim gruptaki 2., gerci sslerde diger karakterlerde gozukuyor, 3 kisa 3 uzun gorev var demisler. https://store.steampowered.com/app/1579380/Shadow_Tactics_Blades_of_the_Shogun__Aikos_Choice/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2021 @Aiko taşmışın lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar