calimero Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Arkadaşımın ricası üzerine açıyorum başlığı. Tek isteği televizyona bağlayıp yüksek kalite film izleyebilmek, televizyon smart tv ama bazı formatları çalıştırmıyormuş bir de bazı filmlerde altyazı sorunu yaşatıyormuş. Teklifleri bekliyorum, kendisi istanbul'da istanbul'da olsa daha iyi olur ama ankara da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 media player alsa bi tane çok daha iyi değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 arada internete falan da gireriz diyor abi, laptop özelliğini etkilemeyeceğinden belirtmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 yinede en iyisi bilgisayar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Bende ekranı ara sıra titreyip bozulabilen bi laptop var, acer duruyor öyle, işine yararsa 200'e vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 upp, yok mu ucuz laptop satan? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 gitsin philips media player alsın. oynatamadığı format ve göstermediği srt altyazı görmedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Yuksek kalite 1080p film icin iyi laptop lazim bir kere, ₺200-300 ile olmaz. Yani olur ama yuksek kalite olmaz, mpv'nin en ust kalite ayarlariyla filan calistiramazsin iyi GPU ve CPU olmadan. Netbook filan olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 rasberry pi toplasın, üşenmesem ben de toplayacam da uzun uzun uğraşmak istemiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Raspi toplancak bişey değil ki. Bi kendisi bi de hafıza kartı yetiyo. Ama işletim sistemini çözmek uzun iş baya noobsan Benim bi haftamı almıştı sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 bende bi laptop var, ekran menteşesi sıkıntılı. tamir mi etsem, yoksa satıp yenisini mi alsam kararsızım. ama 200-300'den yüksek olur (Samsung NP510R5E-S01TR, Intel Core i5 3230M 2.6GHz, AMD Radeon HD8750M, 8GB ram, 1TB hdd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Anakartı sorunlu bir laptopum var: HP DV6-1140et Fırınlama ile çözülüyor. 250 TL'ye bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 xaty said: bende bi laptop var, ekran menteşesi sıkıntılı. tamir mi etsem, yoksa satıp yenisini mi alsam kararsızım. ama 200-300'den yüksek olur (Samsung NP510R5E-S01TR, Intel Core i5 3230M 2.6GHz, AMD Radeon HD8750M, 8GB ram, 1TB hdd) kaç olur abi? diğer arkadaşların laptoplarının sıkıntısı büyük, menteşe falan sıkıntı olmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Bir de arkadaşlar, media player seçenek dışı çünkü internete falan da girmek istiyorlar laptoptan. boldladım, daha önce yazmıştım, görünmüyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Bende asus core2duo var, 4gb ram, 1 gb ekran kartli bir laptop, hdmi ile lcd tv ye takip film izlenebiliyor. Su an hala kullaniyorum :) bu haftaya ya da haftaya yeni bir kasa alacagim, bu bosa cikar, o zaman verebilirim. Bunda su an yosemite hackintosh, mavericks hackintosh ve windows 7 yuklu (3 isletim sistemi :) Yani mac kullanmak isterse de bunu alabilir, 400 500 tl ye birakabilirim. Yalniz ekraninin 1 cm sag kenarinda bastan asagi 8-10 tane beyaz cizgi var. Baska bir kusuru yok, hatta satmayabilirim bile, hala canavar gibi calisiyor cunku :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 calimero said: xaty said: bende bi laptop var, ekran menteşesi sıkıntılı. tamir mi etsem, yoksa satıp yenisini mi alsam kararsızım. ama 200-300'den yüksek olur (Samsung NP510R5E-S01TR, Intel Core i5 3230M 2.6GHz, AMD Radeon HD8750M, 8GB ram, 1TB hdd) kaç olur abi? diğer arkadaşların laptoplarının sıkıntısı büyük, menteşe falan sıkıntı olmaz sanırım. ekranı mümkün olduğunca az hareket ettirmek gerekiyor. ama sen sadece tv'ye bağlayıp kullancaksan, ekranla işin zaten olmayacak. o yüzden önerdim. hatta ekranı tamamen sökebilirsin belki, işine gelebilir. fiyat olarak kafamda net birşey yok, önce ne alcağımı araştırmam lazım. ama 1000 tl civarı olur sanırım, biraz yüksek olabilir düşündüğünden tamir edip devam edicem sanırım, baya yükselmiş fiyatlar görmeyeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 calimero said: internete falan da girmek istiyorlar laptoptan.[/b] boldladım, daha önce yazmıştım, görünmüyor olabilir. ilk mesajda "tek isteği film" demişsin geçmişsin ona cevap verdik alla alla '-_- =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/HEYd72r.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar