-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 olm ben anlamadım okeye 3. 4. fln mı arıyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Bende tam şuanda kaldıramıyorum gibi sanki ama bayada kıza kapıldım sanırım yaa sindirmem lazım sanırım başka çare yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Llama said: kız iki erkekle mi yapmış iki kızla mı orayı anlamadım alkol almışlar 2 bebe kızla birlikte olmuş 2 erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 nasıl da anladınız hemen troll olduğunu? hesap eski, önceki mesajlarda da hiç troll emareleri vermemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 bu mesaj ilk sayfayı hakediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 MFMF bir nebze de olsa durumu rahatlatırken, diğer yandan swinger şüphesiyle tekrar iç karartıyor sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 en azından 3 kişi ile grup yapmamış.iyi yönünden bak olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 açıkçası ben olsam kıskanırdım ben yapamadım kız arkadaşım yapmış diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 cekdenyilsli oda fotosu yoksa okunmaz abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 yok lan FMF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 bombilo said: yok lan FMF oo nasil agri yapar o bilin mi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 http://pratikevyemektarifleri.com/wp-content/uploads/2015/02/karisik-tost-tarifi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 hahahahaha offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 bu ara kisisel ne patladi be. troll mroll keyifle dram okuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 bakım bu bir dramdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 yalniz, simdi sikinti tam olarak ne? kiz uclusunu de yapmis, herseyi tatmis, sen bu yasa kadar elin seyinde gezdin onun kiskancligi mi? yoksa kiz cesit cesit denemis, iyisini kotusunu buyugunu kucugunu uzununu kalinini gormus, her sekil tatmin olmus, simdi ben tatmin edemem korkusu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Cocostar said: alkol almışlar 2 bebe kızla birlikte olmuş 2 erkek ben soğurdum. sonra bende grup yapmak için bir süre takılırdım kızla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 kız arkadaşının senden öncesi seni ilgilendirmez. yaptığı garip bir şey de yok. senle ne yaptığına bakacaksın. kaldıramıyorsan beraber olma zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 mayonez gargarası lafını çıkaran bi gerizekalı vardı bunu o duysa ne yapardı acaba ilk o geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Marty said: yalniz, simdi sikinti tam olarak ne? kiz uclusunu de yapmis, herseyi tatmis, sen bu yasa kadar elin seyinde gezdin onun kiskancligi mi? yoksa kiz cesit cesit denemis, iyisini kotusunu buyugunu kucugunu uzununu kalinini gormus, her sekil tatmin olmus, simdi ben tatmin edemem korkusu mu? OHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Marty başgan yargılamış. Asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Abi konu iğrençleşmeye başlamış. Troll değilse çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Marty said: yalniz, simdi sikinti tam olarak ne? kiz uclusunu de yapmis, herseyi tatmis, sen bu yasa kadar elin seyinde gezdin onun kiskancligi mi? yoksa kiz cesit cesit denemis, iyisini kotusunu buyugunu kucugunu uzununu kalinini gormus, her sekil tatmin olmus, simdi ben tatmin edemem korkusu mu? Yok işin cinsellik kısmıyla ilgili sıkıntı yok yani en azından ben öyle biliyorum :) la tost most resmi koymayın valla ağırıma gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Neyse sağolun herşey için moralman biraz çöksemde sindiricem herhalde bir şekilde bişiyler yapıcaz artık Bu arada trolleme falan yok ya eski üyeyim genelde okuyucuydum. Gerizekalı olduğum için cevap yazıcak bişiyler bulamıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 kiza gecmisini anlattirmissin, gelip bi de burda da paylasmissin. yardim demissin. sikintiyi soylememissin. ondan sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Marty said: kiza gecmisini anlattirmissin, gelip bi de burda da paylasmissin. yardim demissin. sikintiyi soylememissin. ondan sordum evet şimdi farkettim en azından dürüst falan davrandı diye mutlu olmaya çalışıcaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar