Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaş ve gelecek sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yalniz, simdi sikinti tam olarak ne?

kiz uclusunu de yapmis, herseyi tatmis, sen bu yasa kadar elin seyinde gezdin onun kiskancligi mi?
yoksa kiz cesit cesit denemis, iyisini kotusunu buyugunu kucugunu uzununu kalinini gormus, her sekil tatmin olmus, simdi ben tatmin edemem korkusu mu?
Mesaj tarihi:
Marty said:

kiz uclusunu de yapmis, herseyi tatmis, sen bu yasa kadar elin seyinde gezdin onun kiskancligi mi?
yoksa kiz cesit cesit denemis, iyisini kotusunu buyugunu kucugunu uzununu kalinini gormus, her sekil tatmin olmus, simdi ben tatmin edemem korkusu mu?

OHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Marty başgan yargılamış.
Asdf.
Mesaj tarihi:
Marty said:

Yok işin cinsellik kısmıyla ilgili sıkıntı yok yani en azından ben öyle biliyorum :)

la tost most resmi koymayın valla ağırıma gidiyor
Mesaj tarihi:
Neyse sağolun herşey için moralman biraz çöksemde sindiricem herhalde bir şekilde bişiyler yapıcaz artık

Bu arada trolleme falan yok ya eski üyeyim genelde okuyucuydum. Gerizekalı olduğum için cevap yazıcak bişiyler bulamıyordum
Mesaj tarihi:
Marty said:

kiza gecmisini anlattirmissin, gelip bi de burda da paylasmissin. yardim demissin. sikintiyi soylememissin. ondan sordum

evet şimdi farkettim en azından dürüst falan davrandı diye mutlu olmaya çalışıcaz artık
  • Yeni Oluştur...