Cocostar Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Merhaba Beyler, Üstesinden gelemediğim bir konu var 29 yaşındayım yeni bir kız arkadaşım var yaklaşık 4 ay oldu iş maddi durum vs durumlarıda oturttuğum için artık evlilik falan düşünmeye başladım. Kızla herşey çok iyi şuanlık kafa yapısı olsun beğendiğim tarzı olan bir kız olması beni iyice bu fikre sıcak bakmamı sağladı.Şuan ünide okuyor son sınıf bitirncede bakalım artık falan diye konuşmalar başladı. 2 Gün önce gece oturup konuşurken eski erkek arkadaş muhabbetleri falan açıldı birlikte olmuşlar falan hatta herşeyi anlattı. Ünide öğrenci evi muhabbetinde falan alkol aldıktan sonra 2 kişiyle aynı anda birlikte olmuş onun dışında öyle takılmaları falanda olmuş. Şimdiiiii şöyle bir sıkıntı var bu tarz konulara çok takılan biri değilim (yada öyle sanıyordum) ama bu 2 tane bebeyle birlikte olma muhabbeti falan resmen taş oturdu kalbime kızla çok iyiyiz her konuda ne yapıcağımı bilemedim,bi yanda geçmişini umursamamaya çalışıyorum bi yandan ağırıma gitti aklıma geldikçe nefesim falan sıkışıyor. Ne yapıcam bilmiyorum akışına bıraksam kıza karşı davranışlarım bile değişmeye başlayabilir ama inanılmaz mutluyum kızla " hah bu işte" falan diyorum birlikte yaptığımız herşeyde yardıııımmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 4 ay çok erken evlilik için "bu" demek için. en azından 1-1.5 yıl gerek. grup yapmış olmasını ben sindiremezdim herhalde auhsduads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 4ayda karar vermeye çalışmak büyük hata abi. oluruna bırak, zaman sana yol gösterecek. first page! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 son mesajını 3 yıl önce yazdıktan sonra, son 1 ayda böyle bir konuyla gelmen beni şüphelere gark etti koko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 sende 2 kızla birlikte ol olsun bitsin. geçmişini düşüne düşüne kafayı yersin. hatunun da hatası bu işi sana anlatmış olması. geçmişi kurcalamayın. Senin geçmişindeki kızları kuracalasa neler çıkar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 tim cim ip yi kontrol eder misin canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 temsili gelecek; konu kilit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 ha trollmuş asdasd offf bi an kız arkadaşımın nasıl grup yaptığını bana anlattığını hayal ettim de off çok kötü lan. hani yapıp da söylemeyebilir onun gerçekliğiyle barışığım ama gelip anlatması anı offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Bingildak'a güzin abla title'i verilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 İlk sayfada mesajım olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 trollmüş editi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 grubu duyduğum anda tansiyon 16-17 ye fırlardı abi benim. Sevgilinizin geçmişini ne o söylesin ne siz sorun.Aynısı sizin için de geçerli.Bu anın ve geleceğin tadına bakmak lazım.Geçmiş her zaman kekremsi bir tada sahiptir, en iyisi buruktur... Geçmişi öğrenmeye kasmayın arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Senden önce başkasıyla birlikte olmuş olmasına okeysen aynı anda 2 3 olduysa neden takıyosun ki, sonuçta yaşanmış bitmiş. Seni tanıdıktan sonra senden de böyle bişey isterse o zaman durup düşünmek gerekebilir de, eski eskide kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 reserved Hatun orgy yapisi icine mi oturdu, alla alla sende bir anormallik olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 hahahahaha abi son gunlerde bu kiz arkadas trolleri neden cogaldi bi maroon5 bi cocostar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 ya ne troll'u abi benimde tansiyon çıktı gülümsemeye falan başladım ama yok kurtarmadı şimdi kıza ne zaman baksam gözümün önüne öyle sahneler geliyor 4 ay erken tabi ama bunu duydum ya o kötü oldu baya yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 gün geçmiyor ki yeni jkadın sorunu çıkmasın karşımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 troll kokuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 "alkol aldıktan sonra" orgy savunması bu, biz niye alkol alınca 2 hatuna atlamıyoruz ? yok cunku bulamıyoruz, 2 hatunu aynı anda ha bulsak yapar mıyız yaparı,z o bulmuş 2 elemanı yapmış helal olsun. demekki begenmemiş ya begenseydi sürekli orgyden orgye kosardı. yapmasaydı da içinde kalırdı. sen evlendikten sonra yapardı, ama yapmış o merağını gidermiş. için rahat olsun o yüzden. sana söylerken de bak bunu yaptım artık o sekilde bir meragım yok zaten seni aldatmam demek istiyor. sonuna kadar arkasındayım tam evlenilecek dürüst aile kızı. orgymi de yaparım yemeğimi de kariyerimi de. seni de aldatmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 RamsesII said: grubu duyduğum anda tansiyon 16-17 ye fırlardı abi benim. Sevgilinizin geçmişini ne o söylesin ne siz sorun.Aynısı sizin için de geçerli.Bu anın ve geleceğin tadına bakmak lazım.Geçmiş her zaman kekremsi bir tada sahiptir, en iyisi buruktur... Geçmişi öğrenmeye kasmayın arkadaslar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Laorx said: bi maroon5 bi cocostar ben paramı aynı kişi olma ihtimaline koyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 troll bile olsa kötü ya ben kaldıramazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 kız iki erkekle mi yapmış iki kızla mı orayı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 troll olmasına rağmen gözüm karardı bir an, ulan tövbe yapmayın böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 şunu da bırakayım buraya; Cocostar said: Tanrıyı arıyordum fütursuzca Gözlerim kan çanağı Bir neşter vurup kanatmak isterdim günahlarımı Ve seni.. Tanrıyı arıyordum bütün benliğimle Ve cesetlerde buluyordum tanrıyı Zayıf ve çaresiz Her bir bıçak darbesinde dahada yaklaşıyordum tanrıya Bir daha..ve bir kez daha.. Bu sefer daha derinden Ve tanrıyı arıyorum ölümlerimde Ölüm ise somutluğun soyutluğunda var olan bir gerçekti.. derdi küçük şeytanım Son darbeler..son arayış ve son lanet! Tanrıyı bulmuştum büyük bir aynada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar