Valthon Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Hellgate London tadında bi oyun olsa... Bi de mmo olsa..... Ölene kadar oynardım sanırım. (konuyu yanlış yere actiysam affedin, yetoyum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 2 tane var Fallen earth ve Xsyon. Şöyle bir şey de var. https://www.youtube.com/watch?v=hhedaUmrE6w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Division'a bakabilirsin, en azından loot, craft kısmı Diablo'ya çok benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 defiance vardı birde ama trion. zaten baya sıkıcıydı oyun (td) hounds'ta enteresanmış, türkçe dublaj yapmışlar :D fallen earth gibisi gelmedi. p2p iken 2 ay oynamıştım ama altından kalkamadı indie dev ekibi. birde o kafada the repopulation gelicekti ama fiyasko ile sonuçlandı. the secret world post apo sayılır mı bilemedim. hellgate london gibi değil mi işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 defiance mmodan çok online tps gibi fallen earth de fena değildi ama yalan oldu sonradan galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Valthon said: Hellgate London tadında bi oyun olsa... Bi de mmo olsa..... Ölene kadar oynardım sanırım. Hellgate London var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 ha yok illa online olsun singleplayer kesmez diyorsan, burda yazılan Fallen Earth, Xsyon, Defiance, Division, zart zurt'tan öte The Secret World var, Hellgate London'a en yakın olan. post apocalyptic, büyülü, kılıçlı ve dünyanın supernatural varliklar tarafından istilasını konu alıyor. sever misin o ayrı, aksiyon istiyorsan kesmez ama post apocalyptic ve Hellgate London dediğin için yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Teşekkürler, vakit bulunca bakacağım. En olmadı hellgate London oynayacağım dediğiniz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Hellgate London single oynanabiliyor mu? En son sunucular kapanmıştı. Secret World ise ortam olarak Hellgate'e biraz benziyor ama oynanış olarak hiç alakası yok diyebilirim, baştan uyarıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Secret Worldde combat çok kötü uyarayım baştan. Hellgatete aldığın keyfi kesinlikle alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 post apo XSyon karşılar bi herhalde baya geniş o oyun cünkü. Onun dısında Wurm online giresim var ama tek basına olmaz o oyun. Türk bi oluşum oldugundan bile şüpheliyim o derece gerilerde oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Arkadaşlarla post apocalyptic İstanbul muhabbeti yaptık, Hellgate İstanbul espirileri sonrasında konunun vardığı nokta: "İstanbul Kıyamet Vakti" ABV ya, ABV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 İKV'nin yapımcılarından yeni bir şey geliyor http://www.kadermuhurleri.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 ismi flash tv dizisi gibiymiş. ingilizcesi ne karizma oysa. SEALS OF DESTINY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Hellgate London çok zevkliydi ya özledim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Black-ice said: ismi flash tv dizisi gibiymiş. ingilizcesi ne karizma oysa. SEALS OF DESTINY DESTINY SEALS olmicakmı kanky Kaderin dememiş qi .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar