Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Post apocalyptic mmo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
defiance vardı birde ama trion. zaten baya sıkıcıydı oyun (td)

hounds'ta enteresanmış, türkçe dublaj yapmışlar :D

fallen earth gibisi gelmedi. p2p iken 2 ay oynamıştım ama altından kalkamadı indie dev ekibi.

birde o kafada the repopulation gelicekti ama fiyasko ile sonuçlandı.

the secret world post apo sayılır mı bilemedim. hellgate london gibi değil mi işte?
Mesaj tarihi:
ha yok illa online olsun singleplayer kesmez diyorsan,
burda yazılan Fallen Earth, Xsyon, Defiance, Division, zart zurt'tan öte The Secret World var, Hellgate London'a en yakın olan.

post apocalyptic, büyülü, kılıçlı ve dünyanın supernatural varliklar tarafından istilasını konu alıyor.

sever misin o ayrı, aksiyon istiyorsan kesmez ama post apocalyptic ve Hellgate London dediğin için yazıyorum.
Mesaj tarihi:
Hellgate London single oynanabiliyor mu? En son sunucular kapanmıştı. Secret World ise ortam olarak Hellgate'e biraz benziyor ama oynanış olarak hiç alakası yok diyebilirim, baştan uyarıyorum.
Mesaj tarihi:
post apo XSyon karşılar bi herhalde baya geniş o oyun cünkü. Onun dısında Wurm online giresim var ama tek basına olmaz o oyun. Türk bi oluşum oldugundan bile şüpheliyim o derece gerilerde oyun :D
Mesaj tarihi:
Arkadaşlarla post apocalyptic İstanbul muhabbeti yaptık, Hellgate İstanbul espirileri sonrasında konunun vardığı nokta: "İstanbul Kıyamet Vakti"

ABV ya, ABV.
  • Yeni Oluştur...