sabonis Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 yeni keşfettim belki benim gibin bilmeyen falan vardır direk alın. migros'tan 1 tane denemek için aldım. ödedim, yedim, döndüm 10 tane daha aldım. kilo verme çalışmalarına büyük balta olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Ben de gec fark ettim zannediyordum hala bilmeyen varmıs. Ben cok sevmedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 sütlü-ballı, soğuk, atıştırmalık pancake yani hani, beklenti bu olmalı =) bi de muzlusu varmış ama ben aldığımda yoktu, bi dahakine onu da denicem. ama muz tadının fazla suni olacağını tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 benim oğlan seviyo bunu merak edip tadına bakmamıştım. http://3.bp.blogspot.com/-n8XtcLHE71o/T-JBbZFq3YI/AAAAAAAAABU/_bOvXB-FH9w/s1600/kinder+pingui.jpg bunu bıraktı ona geçti Kuzey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Ben tatlı sevmiyorum zaten sunun arasına bir peynir eritsek nasıl olur acaba diye dusunen adamın tatlı zevkinden nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 sabonis hayatında adam gibi tatlı mı yemedin nedir? ilk türk tatlısı yemiş gavur gibi tepki vermişin dsfs. o kadar aksiyonlu değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 muzlusu enfes bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Pinguyu sevmemiştim o yüzden benzerlerine hiç bulaşmadım. Kreması çok dandik gelmişti, kalp krizi geçirten margarin krema gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 muzlusu da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 sütburger harika bişey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 süt dilimi daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 yedim bunu, kinder süt diliminin yanina yaklasamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 aynı başlık açılmıştı, keşfetmeye inanalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 yerken ağladın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 sostizm said: benim oğlan seviyo bunu merak edip tadına bakmamıştım. bunu bıraktı ona geçti Kuzey. su sutburger denen seyin icine baktim da sadece ŞEKER (g) 33,7 var, cocuklarin almasi gereken miktar gunluk max 20 gr fln. kinderinkini bilmiyorum ama, bence kucucuk cocuga seker bombasi vererek yarardan cok zarar veriyo olabilirsin. ben de yegenlerim olduktan sonra bu tip seylere daha dikkat eder oldum ozellikle cocuklarin yedikleri uzerinde sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Abi yanlış bakmış olabilir misin onun kendisi kaç gram ki içinde 34 gram yağ şeker var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 sitesinden bakmistim da, her 100 graminda olabilir o zaman, cunku bana asiri fazla geldi porsiyon basina ise eger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 aynen 100 gramında o kadar şeker varmış, gramajı da 35 diyor işte aşağı yukarı 10 gram kadar şeker var herhalde. çocuklar için her halükarda fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 kalorisi kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 o kadar şeker kalori bilmem neden sonra şu videosu nasıl gelmedi lan https://www.youtube.com/watch?v=uo2F6YaOCXA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar