RamsesII Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 aynen di... Anca böyle iki arada bir derede söyler. Gidelim şenko en kısa sürede, nar-ı güllemizi yapıp geliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 BonePART said: Drall said: Nargile ne yeaa dendi mi? http://www.nargilenet.com/images/urunler/nargile53-228.jpg şöle bişi aynı köylü gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 eskiden nargile kafeye gidip sigara içiyodum lan. haksız gururun tavan yaptığı bir dönemdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 közden yakıp hamuga koyyodun közün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 noluyo ki közden yakınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 köz dağılır bu arada nargile hiç özlemediğim bir şey ki lisede 40 yıllık nargile içicisi gibi sürekli içerdim neydi o rexxin karşısındaki nargileciye az para bayılmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 7-8 yıl aradan sonra Kadıköy ziyaretimi yaptım. Abi bu rexx'in oralar hep pub/bar olmuş, Akmar full kitapçıya dönmüş, Akmar'ın yan sokağı da barlar sokağı olmuş. Bir avrupa havası var adeta, süperdi . Yalnız türkiye'de kısıtlamaların artmasına rağmen olacağı varsa da oluyor demekki böyle güzel şeyler. Nargile için fenerbahçe sahil'de tesadüf diye bi kafe'ye gittim güzeldi nargilesi baya baş döndürdü, içeride de içiliyor üşümüyorsun, salon havalandırması da şahane. Yalnız içerde gençler hep kağıt / okey falan oynuyor, pek haz etmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 eskiden daha güzeldi orası chance kafe iken, şimdi biraz kahvehaneye döndü. havalar güzelleşince deniz tarafı güzel oluyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 noddle said: 7-8 yıl aradan sonra Kadıköy ziyaretimi yaptım. Abi bu rexx'in oralar hep pub/bar olmuş, Akmar full kitapçıya dönmüş, Akmar'ın yan sokağı da barlar sokağı olmuş. Bir avrupa havası var adeta, süperdi . son cümleyi görene kadar söveceksin gibi geldi, LAN NE GÜZEL İŞTE diye dalacaktım, sonra bi anda her şey değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 :)) biraz muhafazakar baslamisim. Kadikoy e bu yakisir ya guzel olmus tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Kadıköyde mi avrupa havası var lol Avrupa diye sırbistana fln mı gittin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 istanbul'da en çok kadıköy'de var avrupa havası. hatta benim gözümde istanbul'un izmir'i k.köy. bi izmirli arkadaşım, bi de izmir görmüş kadıköylü arkadaşım onayladı bu dediğimi, güvenle sıkabiliyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 İzmirin http://bankerjobs.asia/imgs/827/AMK_on_Banker_Jobs.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Cokomantis said: istanbul'da en çok kadıköy'de var avrupa havası. hatta benim gözümde istanbul'un izmir'i k.köy. bi izmirli arkadaşım, bi de izmir görmüş kadıköylü arkadaşım onayladı bu dediğimi, güvenle sıkabiliyorum o yüzden. farkli kadikoylerde mi yasiyoruz acaba tam olarak kadikoyun neresi avrupa havasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 yani tamam avrupa havası biraz abartı olabilir de en medeniyetli yeri değil mi istanbul'un beşiktaş'la birlikte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 avrupa kadikoy gibiyse iyi ki hic gitmemisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Cokomantis said: yani tamam avrupa havası biraz abartı olabilir de en medeniyetli yeri değil mi istanbul'un beşiktaş'la birlikte? Buna okeyim :) tüm kadıköy değil tabi de, Suadiye, erenköy, moda, sahil hattı istanbulun az sayıda yaşanacak yerlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Avrupayı ne kadar gözünüzde büyütüyorsunuz. Büyük şehirlerden kentlere bir inin. bakın bakalım Avrupa ne kadar tutucu ne kadar bağnaz ne kadar geri. Suadiye bir çok Avrupa ülkesinin büyük bölümüne taş çıkartır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 ne kadar tutucu mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 gece yoldan kız kacırıp tecavüz edip, arkasdından gece vakti kız başıona ne işi varmış dışarda diyecek kadar tutucu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 herkesin tutuculuğu kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Moda taraflarına kadar gidip yemeği Deli Kasap'ta yemediysen yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Flassh said: gece yoldan kız kacırıp tecavüz edip, arkasdından gece vakti kız başıona ne işi varmış dışarda diyecek kadar tutucu mu? İngiltere tecavüzde inanılmaz boyutta. çok fazla tecavüz var. Fakat ben bunu kastetmedim. Benim söylediğim başka ama. Neyse istatistiklere bakarsan dünya genelinde Türkiye de tecavüz oranını öok düşük hele avrupa'ya kıyaslarsan eminim sonuçlarına şok olacaksın. Mesela İngiltere'de günde ortalama 300 kadın tecavüze uğruyor. Bu normal sayılıyor. Basında bile artık yer almıyor cogu. Biraz Google kullan istatistiklere bak. Hele avrupanın bir başka yüzü var yazmak bile istemiyorum. Sweden,United kingdom,Belgium,France,Netherlands, özelikle isveç istatiskleri afrikadan kötü. İtalya ise biraz bbc belgeselleri araştır istersen. Erkek çocuk pazarı nı bir incele parklarda bbc gizli çekimlerene bak. En kolay çocuk satılan ülkeyi gör. Bunları yazdığım için okuyanlardan özür dilerim. Ama hic de hayallerinizdeki gibi değil gerçekler. Yalnız Yalnız Stockholm da günde 5 tecavüz vakası oluyor ortalama. Bu standart. Çok ilginç bir şey ekliyeyim. Londra da erkekler oğlanlar kızların peşinde koşuyor rahatsız ediyor devamlı. Biri tecavüze ugradımı millet ayıplıyor. Mahalle baskısı orada bile inanmıyacagınız kadar fazla var. Cogu utancından polise gidemiyor. Tecavüz edilenin arkasından kötü konuşuluyor. Yaw bunu bırak Londra da işiniz bir polise düşsünde görün. Buradan yazmak çok kolay herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 özellikle afrikadan gelen Müslüman kesimin etkğisi çok büyük bu yazdıklarımda sonra negerler geliyor. Kısaca Avrupa eski Avrupa değil. Göç ve kaçak göçmenler mahvetti avrupayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 yine muslumanlar mahvetmiş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar