Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3-4 Günlük Kadıköy Ziyareti

noddle

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
7-8 yıl aradan sonra Kadıköy ziyaretimi yaptım. Abi bu rexx'in oralar hep pub/bar olmuş, Akmar full kitapçıya dönmüş,
Akmar'ın yan sokağı da barlar sokağı olmuş.
Bir avrupa havası var adeta, süperdi . Yalnız türkiye'de kısıtlamaların artmasına rağmen olacağı varsa da oluyor demekki böyle güzel şeyler.

Nargile için fenerbahçe sahil'de tesadüf diye bi kafe'ye gittim güzeldi nargilesi baya baş döndürdü, içeride de içiliyor üşümüyorsun, salon havalandırması da şahane.
Yalnız içerde gençler hep kağıt / okey falan oynuyor, pek haz etmem :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
noddle said:

7-8 yıl aradan sonra Kadıköy ziyaretimi yaptım. Abi bu rexx'in oralar hep pub/bar olmuş, Akmar full kitapçıya dönmüş,
Akmar'ın yan sokağı da barlar sokağı olmuş.
Bir avrupa havası var adeta, süperdi .

son cümleyi görene kadar söveceksin gibi geldi, LAN NE GÜZEL İŞTE diye dalacaktım, sonra bi anda her şey değişti.
Sosyal ağlarda paylaş

Cokomantis said:

istanbul'da en çok kadıköy'de var avrupa havası. hatta benim gözümde istanbul'un izmir'i k.köy. bi izmirli arkadaşım, bi de izmir görmüş kadıköylü arkadaşım onayladı bu dediğimi, güvenle sıkabiliyorum o yüzden.

farkli kadikoylerde mi yasiyoruz acaba
tam olarak kadikoyun neresi avrupa havasi
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Flassh said:

gece yoldan kız kacırıp tecavüz edip, arkasdından gece vakti kız başıona ne işi varmış dışarda diyecek kadar tutucu mu?

İngiltere tecavüzde inanılmaz boyutta. çok fazla tecavüz var.
Fakat ben bunu kastetmedim. Benim söylediğim başka ama. Neyse istatistiklere bakarsan dünya genelinde Türkiye de tecavüz oranını öok düşük hele avrupa'ya kıyaslarsan eminim sonuçlarına şok olacaksın.
Mesela İngiltere'de günde ortalama 300 kadın tecavüze uğruyor. Bu normal sayılıyor. Basında bile artık yer almıyor cogu. Biraz Google kullan istatistiklere bak. Hele avrupanın bir başka yüzü var yazmak bile istemiyorum. Sweden,United kingdom,Belgium,France,Netherlands, özelikle isveç istatiskleri afrikadan kötü. İtalya ise biraz bbc belgeselleri araştır istersen. Erkek çocuk pazarı nı bir incele parklarda bbc gizli çekimlerene bak. En kolay çocuk satılan ülkeyi gör. Bunları yazdığım için okuyanlardan özür dilerim. Ama hic de hayallerinizdeki gibi değil gerçekler.
Yalnız Yalnız Stockholm da günde 5 tecavüz vakası oluyor ortalama. Bu standart.
Çok ilginç bir şey ekliyeyim. Londra da erkekler oğlanlar kızların peşinde koşuyor rahatsız ediyor devamlı. Biri tecavüze ugradımı millet ayıplıyor. Mahalle baskısı orada bile inanmıyacagınız kadar fazla var. Cogu utancından polise gidemiyor. Tecavüz edilenin arkasından kötü konuşuluyor. Yaw bunu bırak Londra da işiniz bir polise düşsünde görün. Buradan yazmak çok kolay herşeyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...