Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=NeWRU92qMUQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Ben siparişi verdim (:P) (:D ::o :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 hmmmfs olsa da ellesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 ergonomik, silent ama tactile, solda makro tuşları olan bi klavye arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 temiz ikinci el falan bulursan logitech g15 öneririm. eski meski hala efsanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 bu g15 ın smooth wheelı olsa gıderı var aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 G510 direk g15 den upgrade etmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 tiLi said: ergonomik, silent ama tactile, solda makro tuşları olan bi klavye arıyorum orange switch bw2 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Gece aklıma takıldı: Şimdi windows'un ayarlarında farenin hız ayarını düşürüp fare uygulamasından dpi değerini artırmak ile elde edeceğimiz hareketin yine windowss'un fare hızını artırarak ama bu sefer de dpi'yi azaltarak ulaştığımız fare hareketine eşit olduğunu farz edelim. Hangi durum daha avantajlı ve neden? Herkes yok şöyle dpi var filan diyor ama o ayar windows'tan da yapılıyor(yani hız) Hızın ötesinde bir durum mu var? Gerçekten bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Windows’un sensitivity ayarlarına dokunmayacaksın. Orta’da kalmalı sekme. Dpğ değiştirerek ayarla hızı. Dpi + polling rate işlevselliğini mousetester ile ölç, optimumu ayarla. Bu arada gençler “Logitech G MX510” sızdı (:D G502’ye de update geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 6/11 dışı windows sens accel yapar LathspeLL said: Bu arada gençler “Logitech G MX510” sızdı (:D G502’ye de update geliyor. nerede abi bunun haberi=? mx510/8 kaportası <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 en onemlisi, mouse accel. hem windows hem de logi software'de kapali olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Silphatos said: LathspeLL said: Bu arada gençler “Logitech G MX510” sızdı (:D G502’ye de update geliyor. nerede abi bunun haberi=? mx510/8 kaportası <3 https://s8.postimg.cc/qqrern5rn/29_F0_F5_DC-_DD0_C-4995-_A1_D0-10_D458233897.jpg?dl=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Win'de de LGS'de de ivmelendirme seçeneğini göremedim. Win'de "işaretçi hassasiyetini artır" tikini işaretleyince sanki biraz yavaşlıyor gibi geldi ama emin değilim. Bu ivmelendirme neredeydi acaba kontrol etseydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 enhance pointer precision tiksiz olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 aaa tikliymisti bende o, kapadim simdi mouseu kontrol edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Silphatos said: enhance pointer precision tiksiz olmalı O zaten kapalı da dediğim gibi hala şu ivmelendirme seçeneklerini bulamadım hem win hem lgs'de. Kaldırdılar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Goering said: en onemlisi, mouse accel. hem windows hem de logi software'de kapali olucak. Hocam aslında sana sormam gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 winde accel o işte başka yok uzun zamandır win xpden beri öyle olması lazım mousemovementrecorder.exe var googlela bulursun, driverdan windowstan vs herhangi bir şeyden acceleration varsa o gösterir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 karatan said: Gece aklıma takıldı: Şimdi windows'un ayarlarında farenin hız ayarını düşürüp fare uygulamasından dpi değerini artırmak ile elde edeceğimiz hareketin yine windowss'un fare hızını artırarak ama bu sefer de dpi'yi azaltarak ulaştığımız fare hareketine eşit olduğunu farz edelim. Hangi durum daha avantajlı ve neden? Herkes yok şöyle dpi var filan diyor ama o ayar windows'tan da yapılıyor(yani hız) Hızın ötesinde bir durum mu var? Gerçekten bilmiyorum. Merhaba yine ben :) Şu yukarıdaki sorumu şöyle değiştireyim. LGS'de dpi ayarı mı yoksa oyun içindeki fare ayarı mı? Hangisini değiştirmeli ve neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 LGS'deki DPI ayarını 800, 1600 veya 3200'e al. Kalanı oyun içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Zowie mouse kullanan var mı? Ufak bi yorum alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 10 numara mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Benim rival 300 u almadin simdi gotum gorum aranirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 ya genşler güzel bi mouse tavsiye ediverin böyle tıklayıp pat diye alayım evime gelsin sefa pezevenkliği yapayım 180-200 olsun max limit hadi plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar