Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaming keyboard/mouse

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gece aklıma takıldı:
Şimdi windows'un ayarlarında farenin hız ayarını düşürüp fare uygulamasından dpi değerini artırmak ile elde edeceğimiz hareketin yine windowss'un fare hızını artırarak ama bu sefer de dpi'yi azaltarak ulaştığımız fare hareketine eşit olduğunu farz edelim. Hangi durum daha avantajlı ve neden?
Herkes yok şöyle dpi var filan diyor ama o ayar windows'tan da yapılıyor(yani hız) Hızın ötesinde bir durum mu var? Gerçekten bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Windows’un sensitivity ayarlarına dokunmayacaksın. Orta’da kalmalı sekme. Dpğ değiştirerek ayarla hızı.

Dpi + polling rate işlevselliğini mousetester ile ölç, optimumu ayarla.

Bu arada gençler “Logitech G MX510” sızdı (:D
G502’ye de update geliyor.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

LathspeLL said:

Bu arada gençler “Logitech G MX510” sızdı (:D
G502’ye de update geliyor.

nerede abi bunun haberi=? mx510/8 kaportası <3

https://s8.postimg.cc/qqrern5rn/29_F0_F5_DC-_DD0_C-4995-_A1_D0-10_D458233897.jpg?dl=1
Mesaj tarihi:

Win'de de LGS'de de ivmelendirme seçeneğini göremedim.
Win'de "işaretçi hassasiyetini artır" tikini işaretleyince sanki biraz yavaşlıyor gibi geldi ama emin değilim.
Bu ivmelendirme neredeydi acaba kontrol etseydim?
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

enhance pointer precision tiksiz olmalı

O zaten kapalı da dediğim gibi hala şu ivmelendirme seçeneklerini bulamadım hem win hem lgs'de. Kaldırdılar mı acaba?
Mesaj tarihi:
winde accel o işte başka yok uzun zamandır win xpden beri öyle olması lazım

mousemovementrecorder.exe var googlela bulursun, driverdan windowstan vs herhangi bir şeyden acceleration varsa o gösterir
Mesaj tarihi:
karatan said:

Gece aklıma takıldı:
Şimdi windows'un ayarlarında farenin hız ayarını düşürüp fare uygulamasından dpi değerini artırmak ile elde edeceğimiz hareketin yine windowss'un fare hızını artırarak ama bu sefer de dpi'yi azaltarak ulaştığımız fare hareketine eşit olduğunu farz edelim. Hangi durum daha avantajlı ve neden?
Herkes yok şöyle dpi var filan diyor ama o ayar windows'tan da yapılıyor(yani hız) Hızın ötesinde bir durum mu var? Gerçekten bilmiyorum.

Merhaba yine ben :)
Şu yukarıdaki sorumu şöyle değiştireyim. LGS'de dpi ayarı mı yoksa oyun içindeki fare ayarı mı? Hangisini değiştirmeli ve neden?
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...