kujo123 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Oyun malum bir oyundan alıntı yapılan bir oyun şahsi fikrim olarak direk kafalarına telif hakkı/patent davasını yiyecekler neyse oyunun web sitesi http://ultimaterevolutiononline.com/ bide bugun başlayan kickstarter var https://www.kickstarter.com/projects/976132712/ultimate-revolution-online?ref=nav_search kişisel düşüncem %100 patlıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 ahaha kınayt 2 mi bu gördüğüm en boktan kickstarter videosu olabilir. filtre mi koymuşlar. o ne öyle ya. birde bu özgüven nedir, cringe'in dibine vurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 abi sonra niye turkler oyun yapmıyo vizyon knight online cunku ya da su zula adlı fps https://www.youtube.com/watch?v=Q1oGKrJTC5g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Xenus said: ahaha kınayt 2 mi bu gördüğüm en boktan kickstarter videosu olabilir. filtre mi koymuşlar. o ne öyle ya. birde bu özgüven nedir, cringe'in dibine vurdum... ingilizcedeki türk aksaganını hissettinmi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 oyunun ismi çin yapımı tişörtlerdeki random ingilizce kelime seçimi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 cmrownz said: abi sonra niye turkler oyun yapmıyo vizyon knight online cunku ya da su zula adlı fps https://www.youtube.com/watch?v=Q1oGKrJTC5g ABİ 0.39 AGAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Iyi yine 88€ vermisler kikstartta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 O 88 euro yu da kendileri vermiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Adamları kıskanıyosunuz dedim, sayfaya yine baktım 88 EU. 4 kişi arasında paylaşmış gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 ''BECAUSE WE CAN...'' bu nasıl bir özgüven lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 siteyi TR yaparsanız bir sürü açıklama var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 kınaytçılar (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Ulan steam releasede KO oynadın knightçılar thumb down çekiyosun bıngıldak afsgfss..imama ispikliyorum, atsın seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 abovvv bingildak ban bu hareketten sonra haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 aboo kavga var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 bingildak said: kınaytçılar (td) DavidMills said: Ulan steam releasede KO oynadın knightçılar thumb down çekiyosun bıngıldak afsgfss..imama ispikliyorum, atsın seni. bombilo said: abovvv bingildak ban bu hareketten sonra haha :D bingildak priest arıyor şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Onun kendi priesti var ya..5 taşşşşşş..rezzzzz.. bingildak said: 34 priest oldum ben de eklesenize abi solo oynuyoruz "bingildak" asfsfsfs..ya kızmasın şimdi bak. Tesadüfen hatırladım diye agagshshhs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 İngilizce'deki Türk aksanını hissetmek niye rahatsız etti ki sizi? Türk adamlar İngiliz aksanıyla mı konuşsaydı? Siz komple Manchester aksanıyla mı konuşuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 manchester aksani ne be, koylu musun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Evet, londra ingilizcesi varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Cambridge 'dir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Video'yu izlerken sesini kapattim. Ingilizceleri kulak tirmaliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Aksaana takılanlar bi ses kayıt edinde şuraya linkleyinde aradaki farkı bi görelim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 $190,086 sayisina nerden ulasilmis acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar