Valthon Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 7 yıl önce üyelik oluşturmuştum. Bikaç konuyu başından 139'uncu sayfasına kadar okuyunca keşke daha fazla burada takılsaymışım dedim. Zararın neresinden dönülürse kardır di mi? Çok güzel insanlar var burada. Bir tanesini son günlerde yakından tanıma fırsatı buldum, kendisine müteşekkirim. Alıntıla
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Hosgeldin, better late than nothing. Alıntıla
ad3m Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Hoşgeldin tekrardan diyelim o haldaysa. Alıntıla
Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 7 yıllık hesap 250 liradan gider hocam. Alıntıla
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 E cok iyi, 500 den vereyim benim account u madem. Alıntıla
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 kayip vay ak uyesi sen misin yoksa? Alıntıla
Valthon Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 aquila said: kayip vay ak uyesi sen misin yoksa? (:D Alıntıla
Valthon Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Hoşbulduk, herkese tekrardan merhaba. sipeyskeyk said: Yakından derken? Arada 1 metre vardı merak etme Alıntıla
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Hoş geldin Bi kisi dogru yazmis olsun en azindan Alıntıla
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 hayır nasıl kopabildin ki? herkes ara vermiştir 2 ay 6 ay 1 yıl 2 yıl ama o kadar Alıntıla
axedice Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Sparkcaster said: konu trole kapalı Kim la bu voltran? Voltran kimsin ak? İsim ver Alıntıla
Grego Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Laurelin said: sevgili gunluk, bugun zor durumda olan bir arkadasimi zorla terapi gurubuna goturdum, gurupta tanistigim kizlarla donus yolunda sakalasirken abuk subuk bir tipe tanim bulamiyinca "sjw" dedim... yanimda oturan yeni tansitigim kiz kikir kikir oldu NE OLUR GIRME BU KONUYA diye, dedim gamergeyt olaylarini sendemi biliyorusn yoksa diye koptu zaten. neyse normal, bizim forumdan bahsettim, zamaninda cogu seyi asmama yardimci oldu bizim cocuklar dedim, 14 senedir bir yerel oyun toplulugunun uyesiyim dedim PATICIK DEME DUSUP BAYILIRIM dedi. dedim sendemi takildin filan, wow oynarken ordaydim dedi. dedim nerde oynadin, offical oyniyordum, wotlk zamani VAYK AK diye sacma sapan bir guildda oynadim dedi... sonra soyleyince ohaaa biz senle ayni guilddami oynadik filan, tesadufe gel vs. berk diye bir ergen vardi dedi, APTAL COCUK title ini hatirladi vs vs.. omrumde yaptigim cogu seyi gerid ebirkaitm ve temiz bir sayfa actim ancak hicbir zaman VAY AK nin raid tanki olmayi geride birakamiycam sanirim :( bembeyaz sayfamda leke gibi duruyor asdfasdfsfa helal team <3 hadi bu kıyağımı da unutmayın. Alıntıla
axedice Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Öfff "dünün haberleri" grego. Bi sus iki dk girme araya. Yeto. Alıntıla
neutrino Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Laurelin'e bak, gurup yazmış göstere göstere. Hiç yakışmadı. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.