Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selamlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
7 yıl önce üyelik oluşturmuştum.

Bikaç konuyu başından 139'uncu sayfasına kadar okuyunca keşke daha fazla burada takılsaymışım dedim.

Zararın neresinden dönülürse kardır di mi?

Çok güzel insanlar var burada. Bir tanesini son günlerde yakından tanıma fırsatı buldum, kendisine müteşekkirim.
Mesaj tarihi:
Laurelin said:

sevgili gunluk,

bugun zor durumda olan bir arkadasimi zorla terapi gurubuna goturdum, gurupta tanistigim kizlarla donus yolunda sakalasirken abuk subuk bir tipe tanim bulamiyinca "sjw" dedim... yanimda oturan yeni tansitigim kiz kikir kikir oldu NE OLUR GIRME BU KONUYA diye, dedim gamergeyt olaylarini sendemi biliyorusn yoksa diye koptu zaten.

neyse normal, bizim forumdan bahsettim, zamaninda cogu seyi asmama yardimci oldu bizim cocuklar dedim, 14 senedir bir yerel oyun toplulugunun uyesiyim dedim PATICIK DEME DUSUP BAYILIRIM dedi. dedim sendemi takildin filan, wow oynarken ordaydim dedi. dedim nerde oynadin, offical oyniyordum, wotlk zamani VAYK AK diye sacma sapan bir guildda oynadim dedi... sonra soyleyince ohaaa biz senle ayni guilddami oynadik filan, tesadufe gel vs. berk diye bir ergen vardi dedi, APTAL COCUK title ini hatirladi vs vs..

omrumde yaptigim cogu seyi gerid ebirkaitm ve temiz bir sayfa actim ancak hicbir zaman VAY AK nin raid tanki olmayi geride birakamiycam sanirim :( bembeyaz sayfamda leke gibi duruyor asdfasdfsfa

helal team <3

hadi bu kıyağımı da unutmayın.

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...