ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 mobidictum'dan sonra yeni bir proje başlatıyoruz. Çizgi roman-sinema-edebiyat üzerine bir nevi popüler kültür sitesi olacak. Henüz site açılmadı o nedenle adrese giderseniz boş bir sayfa çıkacak karşınıza. mobil oyun konusu çok geniş bir konu olmadığından az insanla idare edebiliyorduk ama üç tane çok geniş konuda bilgisi birikimi ve günde yarım saati olan yazar arkadaşlar arıyoruz. mesela bugün ne izledim başlığında poster koyup yaptığınız oylamayı ve tanıtımı biraz uzunca şekliyle yapabilirsiniz örnek veriyorum. aynı şey çizgi roman ve edebiyat konusunda da geçerli. ilgilenen arkadaşlar mesajla ulaşabilirler. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 yazı başına kaç para vereceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Sen Wot yazamadığın için sana gelmez Fistan agagsgsg. Senin yorunlar kısa ve öz oluyo.. "M..k gibiydi!" gibi. Buna kimse para vermez adadsdsddss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 şu an için siteden gelir kazanmadığımız ve yakın planda kazanmamız pek mümkün görünmediğinden gönüllülük bekliyoruz. ileride site gelir kazanırsa elbette yazarlar da bundan payını alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 çizgi roman yazarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 :) çok tatlısınız arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Sen de çok tatlısın. ICQ versene ÖM den :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 de ayrı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Sadece onu yanlış yazmamışım ki şapşik. çok yerine çk yazmışım, -de dedktörü :D Düzelttim rahatladın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 öm atamıyorum, 84303196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Konuyu deraillemeyelim.. 2719611 éqhLé ßéNi ßıNqıLdhaqh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 bingildak said: öm atamıyorum, 84303196 icq numarası mı abi bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Benimki doğru ama, aklıma geldi 1998 li yıllara jet hızıyla dönüp 5-6 denemede şifremi buldum ahahhaha.. Eqleyin qızlar 2719611 azdafafs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 İçerik oluşturma yönündeki çabalarınız takdir edilesi, tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 /summon laurelin bol şans bu arada, açılınca takip ederik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 template tarzi bisey yaparsaniz daha kolay olabilir yazmasi, ozellikle film reviewlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 ozan uslu ile tanışıyor musunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 ozan uslu arkabahçedeki ozan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 hayır benim orta okul'dan arkadaşım. geçen gün yazdı bana, bugün de konuştuk, yazar olur musun diye sordu. olurum dedim, ama bi konuşuyor olucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 reyou said: template tarzi bisey yaparsaniz daha kolay olabilir yazmasi, ozellikle film reviewlerinde. evet böyle olacak. herhangi bir teknik bilgi gerektirmeyecek yazı girmek. asgari düzeyde internet bilgisi ve biraz ingilizce yeterli. @deno evet o arkadaş da bizimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 ben varım ya. ama Ozan'a söylediğim gibi, daha böyle IGN kafası bişi yapılsa daha çok tutar bence. 3 kategori ile sınırlandırılmasın yani. siz bilirsiniz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 selamlar. sitemiz açıldı sayılır. teknik bir kaç eksik var onları halletmeye çalışıyoruz. bir yandan içerik giriliyor. buradan görüştüğümüz arkadaşlar vardı hem onlara bilgilendirme olsun hem de yeni yazmak isteyen arkadaşlar olursa bilgilensin diye başlığı yukarı taşıyayım dedim. http://sinecizgi.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 site kocaman ya yorucu olmuş sanki.mobilde takip güzelde pc den girince yoruldum.gerçi bu konuda ben eski kafayım hala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 üstteki üçlü kısım hoşumuza gidiyor aslında orası kalır muhtemelen ama alt tarafı içerik geldikçe küçültmeyi düşünüyoruz bir miktar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 güzel görünüyor. ana sayfadaki üçlü resim biraz ufaltılabilir belki. bir de scroll down sonrası üstte beliren bannerda read&digest temasının logosu çıkıyor, başka da rahatsız edecek bir şey göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar