Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Xenus said: üsteki oars'a benziyor. alttakine kaido diye seslenirlerken zoomladilar :D üstteki baya kaido ya.. Ss'i aldıktan sonra az daha zoomladı. Şekiller baya özdeş duruyo öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 ben o iki figürü benzetemedim ya. biri diğerinin 2-3 katı büyüklükte falan. moria sağ kurtulduydu. yonkoulardan birinin safına geçmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Doflamingo onu öldürmemişmiydi savaştan sonra? Nasıl kurtuldu ya hatırlayamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 shadowfury https://www.youtube.com/watch?v=ooBkgnI8wd4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Gölge olmuş kaybolmuş bi anda diyor. Naaptı kim bilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 biri kurtarıp gemiye bindiriyodu diye aklımda kalmış ama kim bindiriyordu hatırlamıyorum. ya da yarılıyken bi geminin içinde olduğu bi sahne geçmişti heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 738 - preview Sanji filan vardı bu animede di mi ya, unutmuşum ^^ O kadroyu görmeyeli kaç yıl oldu? Ayrıca Kaido da gelecekmiş, geçen bölümlerde gösterdikleri silüet gerçekten oydu demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 gecko moriah'ı büyük ihtimal invis olan yancısı kurtardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 ShadowFury said: 738 - preview Sanji filan vardı bu animede di mi ya, unutmuşum ^^ O kadroyu görmeyeli kaç yıl oldu? Ayrıca Kaido da gelecekmiş, geçen bölümlerde gösterdikleri silüet gerçekten oydu demek ki. valla sen yazınca baktım. bu kadarını beklemiyordum. daha 2 bölüm önce silüet olarak tease ettikleri karakteri önümüzdeki bölüm reveal ediyorlar. bildiğimiz op bu değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Yok ya, normal öyle yapmaları. Arc başlarında hep tempoyu yükseltiyorlar. Bütün arcların ilk bölümleri yüksek tempolu eğlenceli güzel bölümler. Sonradan bozuyorlar ama. Ortalarına yaklaştıkça kağnı hızı moduna geçiyorlar, sonrası da Hunter x Hunter'a dönüyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 sabo nun karga üzerinde? uçma olayını çözemedim. bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Zoan type birisi herhalde, uçarken konuştu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Bana pek zoan gibi gelmedi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 itachi x one piece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 kaido tam bi loser çıktı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 yarı dev heralde kaido, oarsların türünden. shirohige de yarı dev gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 shirohige cok adam olduğu ıcın oleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 http://4.bp.blogspot.com/-rmd9_L4pGZU/Ue086QwtbjI/AAAAAAAAEAQ/U74IvYVIAcM/s1600/Abalo+Pizarro.png boynuzlu human race'i gibi bişi var herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Ben sevdim Kaido'yu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Sengoku çökmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Noolmuş ona hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 savaştan sonra beyazlamıstı ztn,tatlı dede gibi gezmiyodu tabi ortalıkta fds ona baya güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Sengoku Garp gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Zaten öyleydi, onun için çok sıkı kankalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 e işte birinin sorumlulukları vardı dierinin yoktu. sorumlulukları bırakınca adam garpa donmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar