Xenus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Yalnız baya hazırlanmışlar Wano için heralde, arc başlarken daha animasyonlar değişti, güzelleşti. ukiyo-e vari concepti arc boyunca sürdürürlerse baya efsane olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 dandik opening gitmiş sonunda, çizimler güzelleşmiş harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 japonya turızm ve tanıtım bakanlıgından butce almıslar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 müzikler falan da çok iyi. bu arc eğlenceli olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 müzik ohannes ya birde gore seviyesi mi artmış ne. zoro power up belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 abi şimdi bu arc kaido tokatlanırsa (sanmıyorum) olduda tokatlandı diyelim, animenin bitmesine bişey kalmamıştır demek? hani 2k bölüm olacaktı fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 dressrosa arc'ı 2 sene falan sürdü. sen ordan hesap et işte sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 şimdi baktım 2 seneden de fazla sürmüş. 118 bölüm. en az 5 hafta da yayınlanmamıştır. tam ızdırap arc'tı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 (düzenlendi) abi ben bölüm olarak hesaplıyom, 2 yıl 100 bölüm bişey ediyo zaten. aynı ızdırabı şöbiyetli wedding kek arcında yaşadım, 2 yıl izlemedim mk gfdg. Temmuz 7, 2019 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 dressrosa, şöbiyet arcından iyiydi bence, sakız gibi uzatılması dışında. katakuri en patates villainlardan biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 800. bölümde filan droplamıştım bunu, 892 bölüm olmuş. İzlenecek kıvama geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 geldi geldi, göm gitsin aradan çıksın şöbiyet arc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 ulan yine eski türk filmine bağladı anime, yürek dağlayan sezercik wano özel bölüm fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 mağduriyet olmazsa luffy gaza gelemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 bu haftaki bölümden anlaşıldı ki stampede, wano arc'tan sonrasında geçecek. güzel film olucak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 karrotto oneechan mode'unu da koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2019 haydaa bi time travel eksikti. güzel gidiyo ama wano arc'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 wut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 y tho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 hayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 bi el atmadıkları bu kalmıştı. bok gibi olur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 pff suyu çıkıyor ya. gitsinler dramaların, slice-of-life'ların felan yapsınlar live-actionını, niye böyle bol efekt gerektiren şeylere girişiyolar şuanki teknolojiyle anlamıyorum cringe cringe şeyler çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 2020'ye kadar çıkan tüm bölümler fiiler'siz fanedit'i çıkmış. 92 GB tutmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar