Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Frostbite said: açılışı bende beğenmedim ya çok boş bölümdü ama.. lan adam kendi ağırlığının belkide 10 katını yedi anında eritti pasif yetenekleri bile op adamın nazıl kullanacak bakalım bu özelliği Oda efendi. impeli down'dada yapmsıtı aynısını. yemek yiyip yiyip iyileşiyo zaten. taaaa arabastada crocidioru'ya yenıldıkten sorna su ve etle kendine geldiydi. şimdide ordabekler geleni dover geleni dover artık yitip gittiğidne sanji bi dayar kemikli eti, yiğidim aslanım tilliyatını ağlatır butun adanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Borlach said: gelmiş geçmiş en kötü op sanırım bu. Çığır açmışlar gerçekten kötülükte Bir de flashback yemekten gözlerim yandı.. 4-5 bölüm önce zaten ful yeni bölüm gibi göstermediler mi bu herifin geçmişini.. Hala neyin flashback i bu her sahneden sonra yuh. Naruto'ya söverdiniz bir de, 10 a katlamışlar bir bölümle nartuonun tüm flashback geçmişini asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 yine ağladım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Abi 2. sayfaya düşmüş başlık. rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Dressrosa arcından sonra aynı hatayı tekrar yapmam ya, 1-2 yıl ara vericem arc bitince izliycem ben. Aşırı bayıyor yoksa. En son 800. bölümde bıraktım, benim için şu anda One Piece yok hükmünde. (Arc bitince haber verin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 bu arc'ın adı sanji's daddy issues olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 ne zaman bitecek kestirmek zor ya. 2-3 ayı var temiz ama önünü görmek zor. manga da çok yakın zaten arada bi kaç bölüm fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 dövüşler başladımı bari izleyek mi? birikmiş 26-27 bölüm var galiba benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 evet. olaylar gelişmeye başladı. son bölüm baya iyiydi. bi kaç bölümdür tempo da gayet güzel. 815 ya reiju'dan bi ace pullanmazlar inş. pedro da death flag açtı. OP'i de marineford OP'i gibi melodramatik yapmışlar zaten. https://www.youtube.com/watch?v=yvc5w9aisWU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 flamingodan beri biriktiriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 10 bölümdür falan anime iyi bu arada. https://i.redd.it/ajumgwegnl201.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 LLAAAAAAANNNNNN!! ÖLÜMÜNE KÖTÜK HEPSİNE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 OFFFF cok pis sinirlendim. cok güzel sinirlendim. valla öle bi güzel öle bi tatlı sinirlendimki. of of tam kıvama geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 oha red wedding görecez galiba one piece de de bütün karı milleti aynı Oda reis bunu göstermek istemiş kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 su bolum nolur bitmesin de esasli dayak gorelim istedim ama olmadi. bu hafta gecmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 hazırmıyız beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 VER MUZIGI VER MUZIGI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 bolum bayagi iyiydi gercekten. sanji reis ya. simdi aksiyon geliyor bunun arkasina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 dramalar toparlandı artık. yallah tazzik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 yok be haftaya da bence bir şey yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Doctor Wasabi • 3 hours ago I like the filler part at the end with Luffy masteranime yorumu ahahfsdkljfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 su hikayenin en buyuk ismi brook'tur ya. baska bir sey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 brook cok iyidi ya. ciddileşen brook cok tatlı oluyo hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 aha asıl şimdi(haftaya) başlıyor aksiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 tam aksiyon başlayacak. 1 hafta var 1 hafta yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar