Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Diğer topicdeki mesaj miktarı yüksek olduğundan yeni konu açılmıştır. Eski topice bu linkten erişebilirsiniz. http://forum.paticik.com/read.php?10,1605647 https://forum.paticik.com/read.php?10,6640203 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Soru: Mesaj fazlalığı olan topicler dönemi bitmemişmiydi ya? AYrıca çalışan modumuz var diğer bölümler nezihliğimize kalitemize yetişemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 valla bitmisse ve ben kacirmissin veya unutmussam durum daha vahim :) ben bir teyit alayim PS: evet high managementa danistim: ben mazide kalmisim daha topic kilitlemiyormusuz. 2 topici yapmis bulundum digerlerine dokunmayiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 mesajım olsun yeni başlıkta. bölüm çıkınca buradan öğreniyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 oo One Piece ilk sayfada yerimizi alalım :D Evet anime - manga arası çok yaklaştı manga ilerlemiyor ve anime de ilerleyemiyor haliyle. Bu yüzden sıkılmıştık en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 one piece en iyi hala, 2-3 gündür tube da funny moment ları izliyorum, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 funny moment'e bulaşınca bırakılamıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 acık ara en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 hiç olmaz ya, süprizli bölüm mü geldi acaba diye heyecanlandım bir an güncelde görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Ahaha alan yetkilisi konuyu silkmis altmis neyse abi en son kiytirik erlerin bile haki kullanip kullanmamasini tartisiyoduk ordan devam edelim iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Ara versek daha iyi yaa. İlerlemiyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Beyler orası grand linenın ötesinde new world. Grand linenın ne kadar tehlikeli bir yer olduğu bayağı iyi işlendi ama new worlde girdiklerinden beri ve öncesinde, hep bir koşuşturmaca, nefes almadan oradan oraya gitmece olduğundan, grand linenı işlerlerkenki etkiyi veremediler. Bırakın oradaki adamlarda haki olsun az çok. http://www.youtube.com/watch?v=kpVMdqzJp2E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 2 bölüm üstüste izledim,yok arkadaş yine kesmiyo.. GazPiece olarak değişsin bence adı ffdsds,öbür haftaya kaldı yine :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Luffy, elini şöyle ağzından gırtlağına soksa da şu Doffy'nin, sökse nefes borusunu içerden. Hâlâ gülüyo şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 yine hiçbir şey olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 hala dövmedi mi doffy'i ya ekim sonlarına doğru askere gitmeden önce bırakmıştım, biriksin izlerim diye. halen mi dövemedi off çekilmez bu arc o zaman, alabasta gibi atlaya atlaya geçeyim asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Ya tamam luffy balon oluyor anladık da. bölümleri balon yapmanın ne esprisi var ya... koca bi bölüm lufi gelecek hadi 10 dan geriye sayalım derken bitti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 bölümlerişişirmenın esprisi mangaya yetişmemek. yapabilcek baska bişi yok, mecburen şişiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 ne boktan bi bölümdü bu ya. iğrenmeye başladım artık. droplasam mı diyorum, 700 küsür bölümün hatrına devam ediyorum ya, iyice batağa saplanmış durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 DarKRideR said: hala dövmedi mi doffy'i ya ekim sonlarına doğru askere gitmeden önce bırakmıştım, biriksin izlerim diye. halen mi dövemedi off çekilmez bu arc o zaman, alabasta gibi atlaya atlaya geçeyim asfsd bende öyle ya herhalde 2 yıldan fazla oldu bu arc daha yeni başladığında bittikten sonra başlarım diyordum asfkansf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 bitsin artık yalvarırım ya dofy yi dayak manyağı yapsın lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 normal hızla gitse 5-10 bölüme mangaya yetişir. oda sensei biraz yavaş ilerliyor bu aralar sıkıntı orada. animecilerin yapacak bir şeyi yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 kültürlerine soktuklarımın o zaman animeye ara versinler, tatil yapsınlar biraz. böyle zarar ziyan bölümler çekip gereksiz uzatacaklarına, millete ızdırap çektireceklerine rahat rahat takılsınlar. arc bitince zaten filler koyarlar uzun bir tane tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 one piece de filler bölümde yok.aslında naruto gibi değilde bleach gibi belli dönemlerde filler verseler en azından bu kadar işkence çekmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 O değil de cidden bi Bleach vardı, o nooldu? Animesi mangaya yetişiyo diye kesmişlerdi, sonra unuttular galiba:p Tekrar başlamıycaklar mı? One Piece de şöyle 1-2 cour ara verse çok güzel olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar