Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Fazlamı ya, içime oturdu. Hiç parfüme para vermemiştim şimdiye kadar hep beleş gelirdi. Gittim dolce gabbana beğendim bir tane, iyi alayım dedim. Kasada öğrendim fiyatını tam çomar mantığı çekindim pahalı diyemedim verdim trink parayı. Siz de veriyor musunuz bu kadar ? Çok abartmamışım di mi fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Parfümüne göre değişir. Daha pahalıları da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 hiç paraya kıyıp almadım. ben dolduruyorum 5 liraya hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 bim en aldığım axelere bile para verirken acıyorum 3 gün kalıcı 5 lira en iyi onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 min 200 zaten parfüm dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Bleu de Chanel olsa neyse ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 100ml ise normalde abi parfüme para verilir. acınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 100-200 arası gayet normal işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 5 lira diyorum. aynısı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 sansiro reyis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 az vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 kokusu aynısı olabilir de 2 saat sonra gidiyor etkisi koku falan kalmıyor o doldurmalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 parfüme baya para harcıyorum ya. edp kullanmak lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 zenginsen 200lira verirsin tabii. yoksa, veremezsin. bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Sırf 2 saat sonra kokusu gitse iyi, bir de kalıntı bırakıyor yapış yapış doldurmalar, parfüm değil ejuice mübarek. Orjinal parfüm iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 http://www.tekinacar.com.tr/shop/kadin/parfum/parfumler/tom-ford-tobacco-vanille-edp-50-ml_234381.aspx şunu aldım en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 sana başka bi şey satmışlar. kalıntı fln bırakmıyor. lütfen kaçak, merdivan altı farfümcünüzü değiştirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 beyler cidden 700 lira mı veriyorsunuz parfüme? helal valla güzel para kazanıyosunuz heralde. benim kiram 700 lira... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 ilk defa bu kadar verdim ama genelde 300-400 den aşağı olmuyo parfümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 çok da memnun kalmadım amk. zaten pusudaydım parfüm konusu gelir yakında paticikte en azından koyar hava atarım diye avutuyodum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Rasmon said: http://www.tekinacar.com.tr/shop/kadin/parfum/parfumler/tom-ford-tobacco-vanille-edp-50-ml_234381.aspx şunu aldım en son kadin parfumu mu kullaniyorsun? genelde rus orospular vanilya kokusunu cok seviyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 dasaa tam bir çılgınsın dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 said: Ürün Özellikleri Kategori: Tütün Varlıklı. Sıcak. İkonik. Tom Fordsun Londraya olan tutkusu bu kokunun esin kaynağıdır. İngiliz centilmenler kulübünü anımsatan, zarif, pipo tütünü ve baharatlarla harmanlanmış bir koku boşver onları rasmon 700 lira eder tabiki. kalkıp buradaki pleblere londraya olan tutukuyu anlatamazsın, ingiliz centilmenler kulübünü anımsatan kokuyu anlatamazsın. anlayamazlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 sisenin sekli zaten bir ipucu veriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 takım elbise kirli sakal kemikli çene yakışıklı adam parfümü demişler işte, uymadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar