Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Vanilla Private Server


Xenus

Öne çıkan mesajlar

ben de tbc zamanı ilk başladığımda private ile başladım. wowturk mü ne vardı orada baya iyi scriptliydi bosslar.

bi tane mal warlock vardı duelda bunu yenince hazmedememişti salak. en iyi pvp gearlı herifti serverda. s2-s3 karışıktı sanırım diğer tüm fakirler olarak biz s1/t3-t4 ile falan geziyoduk yanlış hatırlamıyosam. ama bende ultra-flash shadow reflector vardı :D baya uğraşmıştım black anvil'e gitmek için bi gm'e brd kapısını mı ne açtırmıştım öyle bi şey.

neyse bunu bi güzel yendikten sonra herif hırsından sanırım üşenmeden gitmiş başka private serverda benim nickimle karakter açıp ve 2 tane de wow açıp falan kendi kendine küfür etmiş whisper ile :D sonra da gm'lere yollamış. o salaklar da banlamış beni asd.
gerizekalı bi de kanıt olarak sadece chat penceresini verebilmiş haliyle, diğer kısımlar gözükse anlaşılıcak tabi de aptal chat'i c/p yapmayı akıl edememiş daha inandırıcı olurdu halbuki. gerçi gerek yokmuş zaten admin tayfasıyla kankaymış galiba. neyse ben hemen bi gm'le konuşup istemiştim resmi görünce gülme krizine girmiştim zaten. dedim siz benimle dalga mı geçiyosunuz ne biçim kanıt bu ben de onu banlatıyım o zaman aynı şekilde, git log falan varsa bak salak salak iş yapmayın diyip açtırmıştım hemen. sonra beni tekrar serverda görünce hiç unutmuyorum geçip karşıma oturmuştu herhalde bu sefer gerçekten küfür etmemi beklemişti ahah. of çok salak bi anı ama çok eğlenmiştim.
neyse o serverı da bırakmıştım çok geçmeden zaten resmi serverlara geçmek için.

nicki Gatsumi'ydi bu arada. tanıyan, duyan, bilen varsa selamımı söyleyin unutmadım kendisini. bi gün bi şekilde bulursam dayıycam backstabi :d
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...