Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 http://www.jide.com/en/remixos-for-pc Super olmus derim ben. Iki gun sonra cikiyor. Emulator yerine denemek gerek. PC'de olsa guzel olur dedigim programlari calistirir artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 sağ üstte umut sarıkaya karikatürü var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 "Experience unparalleled performance." yerdeki chart'i koymalari baya komik olmus ya. "i7 kullandik, oyle olunca telefonlara fark attik ama bu islemci farkinin degil, bizim yaptigimiz isin basarisi" diyo adamlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Ooo super , takip ediyordum bir süre önce. Benim eski laptopta deneyeyim ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 atom işlemcili 2in1 tablet/pc var ona yüklesem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Geçen denk gelmiştim, güzel yapmışlar. Özellikle eski bilgisayarlarda kullanımı açısından umut vaat ediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 bu ne ya sdjfg http://i.imgur.com/4d0xaJP.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 i7 li PC, Snapdragonlu Galaxy i ezmiş işte :P Xeon bench lere göre yükleyecem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 PC'nizi telefonlarınızdan daha hızlı çalıştırın!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Tam anne baba işi basit şekilde kullansınlar diye yapılmış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 ahahaha tablolar utanc verici, bari ustune bisey yazmasaymislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 yani eski notebooklar için ideal olabilir. ama dokunmatik arayüze göre yapılmıştır, mouse ile performansı nasıldır acaba. bluestack vardı direk android i pcde çalıştırmak için. oyun vs için. mouse ile hiç hoş diildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 yalnız eski dediğim yine usb3.0 olan bi anakarta kurulum yapılabiliyormuş sadece sanırım. [hr] System requirements A USB 3.0 flash drive that supports FAT32 format, with a minimum capacity of 8GB and a recommended writing speed of 20MB/s. A CPU with 64-bit compatibility. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 KillJoy said: yalnız eski dediğim yine usb3.0 olan bi anakarta kurulum yapılabiliyormuş sadece sanırım. [hr] System requirements A USB 3.0 flash drive that supports FAT32 format, with a minimum capacity of 8GB and a recommended writing speed of 20MB/s. A CPU with 64-bit compatibility. böyle salakca birşey yapacaklarını sanmıyorum ama denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 abi yapmışlar galiba. denemek lazım da.. asıl merak ettiğim onu nasıl check ediyo kurulumda fat32 olmazsa usb3.0 olmazsa çalışmam diye bişi eklenebilir mi kodlara şöyle düşünüyorum; mesela bi film izlerken ister ssd'den ister 5200rpm hdd den ister sdhc den istediğinden izle. seni kısıtlayamazki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 eklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 ama acik kaynak kodlu ozgur yazilimcilik bu.. eklendigi gibi kaldirilir da!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Kaldiriliyorsa bu OS indirilir de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 media center+ surf için uygun gözüküyor. performans nasıl acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar