Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 olm sadece mevzulu üyelerin yaveri var ki Sequo mesela en zengindi yaver konusunda. 5-10 tane rahat vardır. noyan'ın wishmasterdı sanki. lord argos'unki Flam'mış şimdi baktım. kuddusi'nin var mıydı yaveri onu da bilemedim. bunlar hep böyle batman robin gibi işte. mesela bi aralar noyan'ın robini kuddusi'ydi sonra bozuştular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 hg harun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Black-ice said: lord argos'unki Flam'mış şimdi baktım. TheRiverBelow var. yanlış bakmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Lord_Argos said: Thread Update: Doktor bu saydıklarımın herhangi bir HIV belirtisi olmayacağını söyledi, ama 1,5 ay sonra ilk elisa ve hepatit testleri için bekliyor. Onun haricinde muayenelerim ve ateşim normal çıktı. Sadece halsizlik ve üşüme nedenini zehirlenme veya soğuk algınlığı başlangıcına bağladı. Yazdığı ilaçlar: [list] [*] Lansor 30 mg, sabah aç karnına (Viskinin mideme verdiği tahribatı düzenleyecekmiş) [*]Alfasilin 1 g, Antibiyotik olarak 1 hafta kullanacağım, herhangi bulaşmış bir enfeksiyonu da öldürecektir [*]Minoset, ateş çıkmasına karşı ne olur ne olmaz. [/list] abi bişey sorcam doktora da buraya yazdığın gibi mi anlattın doktor da kadınmış, aynı şekil anlatmışsın. doktor bundan çok etkilenmiş ve kendine ilaç yazmaya başlamış. sen de karşısına geçip talcid emmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Muazzam bir konu bence, herkesten çok Lord'un eğlendiğini düşünüyorum. Ciddi psikopatlık var yalnız adamda, alter ego'nun bu kadar sık bu kadar uçuk tatmin edilmesi normal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Madcat said: tecrübeyle mi sabit? sdfdsgsdgyok olu sevmem ben canli canli hmmmpfssss Neyse midem bulandi sgagsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 kendi uydurdugu hikayelere inanma gibi bi psikolojik rahatsizlik vardi sanki yetkili biri gelip ismini de yazarsa sukela olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Xenocide said: doktor da kadınmış, aynı şekil anlatmışsın. doktor bundan çok etkilenmiş ve kendine ilaç yazmaya başlamış. sen de karşısına geçip talcid emmişsin. aha basliyor ikinci yari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 mitomani miydi neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 lord argos tu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Vingthor said: kızlar haka dansı yapıyor ben geyik kanı emiyorum kenarda. neyse sabah bi kalktım ölü geyiği skmişim. parazit geçmiş midir? 2 gündür paçalarımdan akıyor şuna bağırdım asfjaskfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 konuyu açan arkadaş, bir burger parası için zengin kızı gücendiren kişi değimliydi, ben mi yanlış hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 fasik moderasyon benim postu editlemis yine. foto yasak dediniz foto koymadik bu da mi yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Feamer said: konuyu açan arkadaş, bir burger parası için zengin kızı gücendiren kişi değimliydi, ben mi yanlış hatırlıyorum? hahahhaah Burger ahı almış, fazla yaşamaz Argos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Umarım hayatındaki herşey pozitif olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 ahahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 ilk postu okudum da baymadı mı bu arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 asdfasdfafdahsgdhghahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 vinthgor un vernikli postuna kadar herşey normaldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Ilk post normal miydi ki Iki gunde bir boyle bir post kan yapiyor, daha az aralikli olunca frekans forumun oscillation i bozuluyor, ayari kaciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 aquila said: Umarım hayatındaki herşey pozitif olur. LAN AHAHAHAHADFSDFSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 adamın hiv korkusundan, dediklerini ispat etmek isteyerek fotoğraf koyuş aşamasına geçişi, hiv olabilir. normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 aquila yine matematikten girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 grego kamçı'dan hiv bulaşma ihtimali var mıymış biliyon mu? edit: pardon mızraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Xaero said: Lord_Argos said: Bense koltukta arkama yaslanmış Jack Daniels içiyor ve onları izliyordum. ad3m said: Açtığın başlığı tekrar oku lütfen ya bulvar gazetesi tier erotik hikaye girişi resmen ahaha sdfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar